Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar adet olmayı hiç bu kadar istememiştim yaaaaaaaaaaaa,bekleyince gelmiyo keratalar :acaba kan tahlili yaptırsammmı 4 gün geçti halada tık yok,tedaviye başlayıp donan bebeklerimi sarmak istiyorum

kızlar adet olmayı hiç bu kadar istememiştim yaaaaaaaaaaaa,bekleyince gelmiyo keratalar :acaba kan tahlili yaptırsammmı 4 gün geçti halada tık yok,tedaviye başlayıp donan bebeklerimi sarmak istiyorum

canım sıkıntı yapma yaptıkça uzar, 4 gün geçmişse evde test yap varsa çıkar diye düşünüyorum...

beklemekten başka çarem yok vardı test yaptım tek çizgi ama onlara hiç güvenim kalmadı 80 ken bile göstermeyebiliyorlar,tecrübe etmiştimneyse hayırlısı dua edinde hemen kavuşim bebelerime

hayyırlı olsun inşallah canım.umarım gerçekten hamile olacaksın..öyle düşün hep.yine de hep dediğimiz gibi hayırlısı....

pocapoca,hayırlı olsun transferin canım,allahım seninde test gunu yüzünü güldürsün insAllah,sabırlı,endisesiz,rahat ve çabuk geçecek bir bekleyiş seninle olsun...

Ben embriyolar konulurken o kadar heyecanlandım ki, gerçekten anne gibi hissettim, 9 ayın sonunda ANNE diyecek bir melek doğurman dileğiyle canım

Hayırlı olsun cnmmmm
bebişin sana sıkı sıkı tutunsun inşALLAh
12 gün sonra hamiş haberlerini vermekte nasip olur inş.

teşekkürler kızlar hepimiz hamile olalım, anne olalım

İnsAllah hayırlı sonuçla tüm endişelerin yok olur...ben iyiyim şükür,yuvarlanip gidiyorum iste,hep uzanıyorum,canım hic kalkmak istemiyor,kalçalarım cok acıyor,yuruyemiyorum...bı akşamları biraz yürüyorum 15 dk kadar bide yemeklere kalkıyorum...ayın 30 unu bekliyorum şimdi ultrason icin,hayatımız hep sabır ve beklemekle geçiyor...

Slm canım sen bu solusyönu ne diyerek aldın ben eczaneye sordum bilmiyorlar artık bende yürüyemıyorum dün gece sabaha kadar uyuyamadım ve bugün de o dün gece beni rahatsız eden yer şişti baya yarın da bir hemşireye sorucam artık gücüm kalmadı ama yinede çok mutluyum morelim çok yüksek herşey yolunda sınav sonucumu da öğrendim az önce hiç çalışamadim ama çok iyi kredi almışım sevinçten havalara uçtum resmen

Canım sen yarın bir test yaptırsana varsa çıkar inşallah ve inşallah bebeğin sana kendini hissettiriyordur
Pocapoca transverin hayırlı uğurlu olsun taze annemiz

kızlarrrrr dün gece rüyamda bizim listeyi görüyorum hepiNİZ hamile kalmışınız ben listenin başında hamile değil yazıyordu( rüyada bazı kısımlar doğru ben girmeyeli bir sürü HAMİLE OLMUŞ HAYIRLI OLSUN HAMİŞLERE...RÜYANIN DİĞER KISMI ÇIKMAZ İNŞALLAH..1EYLÜL TEST TARİHİM AMA BANA ŞİMDİDEN GELENLER GELDİ NASIL GEÇECEK BİLEMİYORUM KASIKLARIM BAZEN BENİNDE AĞRIYO İĞNELERDEN ZATEN OTURAMIYORUM BİDE SICAK BASIP DURUYOR ANLAMADIM NEDENDİR...

Edugar solusyon canım bir karışım bu,eczacıların bilmesi lazım,benim iki kalçamda bitmiş durumda,ne bu solusyon,ne sıcak su torbası,ne kolonya,ne buz,hic bir halt ise yaramıyor,acımı gömmeye çalışıyorum ama belime vuruyo ağrılar,sabrım iyice azalıyor,bari hafta 4 5 e düşürse onada raziyim yada miligrami düşse,iki kalçamda su an kocaman taslar var gibi icin de( Allah yardımcımız olsun...Allah mutluluğunu hic bozmasın canım,sınavınıza tebrik ederim cok

Edugar solusyon canım bir karışım bu,eczacıların bilmesi lazım,benim iki kalçamda bitmiş durumda,ne bu solusyon,ne sıcak su torbası,ne kolonya,ne buz,hic bir halt ise yaramıyor,acımı gömmeye çalışıyorum ama belime vuruyo ağrılar,sabrım iyice azalıyor,bari hafta 4 5 e düşürse onada raziyim yada miligrami düşse,iki kalçamda su an kocaman taslar var gibi icin de( Allah yardımcımız olsun...Allah mutluluğunu hic bozmasın canım,sınavınıza tebrik ederim cok

Canım sen yarın bir test yaptırsana varsa çıkar inşallah ve inşallah bebeğin sana kendini hissettiriyordur
Pocapoca transverin hayırlı uğurlu olsun taze annemiz

negatifi görmekten o kadar korkuyorum ki :18: 12.gün bile test yapmaya nasıl gideceğim onu düşünüyorum çünkü benim içime negatifmiş gibi doğuyor

Edugar solusyon canım,sınavını tebrik ederim,benim iki kalçamda bitik durumda hic bir halt ise yaramıyor Allah yardımcımız olsun

hayra yor hayır olsun canım, o sıcak basmaları bende de oluyor bildiğin fırın gibiyim:44:

Of. Kusura bakmayın aynı yazı kac defagelmis gitmedi dedi diye bide kısaltmış versiyonunu yazdım oda gelmiş:) tey allahım...kızlar bu arada vücut sıcaklığının yükselmesi hamilelik belirtisi ben 7.günden itibaren alev alev yanıyorum

sağolasın:)))
normaş test tarihim pazar yani 26sı ama ben dayanamadım işte 23ünde yaptım.yarın yine yapıcam katlandımı diye?

benımde test tarıhım 28 ı yapsam mı dıye dusundum ama suan vazgectım.. negatıften cok korkuyorum. eger kotu bı sonuc olacaksa bıle gec ogreneyım sımdı anneymısım gıbı gezınıyorum zaten bu bıle cok keyıflı :)

pocapoca canım hayırlı olsun transfrın ıns sımsıkı tutunurlar stres yapma sakın canım benım hayırlı haberlerını beklıyoruz 12 gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…