günaydın.....
ben dün dayanamadım,bu arada tarihi yanlış biliyormuşum:)dün ayın 23 üymüş,ben 22si zannediyordum:))
dün 8.inci günümmüş:))önce idrar testi yaptım,açık renk ikinci çizgiyi gördüm:)sonra dayanamayıp kan testi de yaptırdım : sonuç ::: 30.75 .ıktı:))))))
yani galiba hamileyim:)))))))))))))
tedavin kesin tüp bebek mi olacak dedi eşinin değerleri iyi ise aşılamadan başlayın derim hem maliyeti daha uygun, mutlaka birden fazla doktorla görüş kafanda soru işareti kalmasın,Rabbim aratmasın inşallah..
günaydın.....
ben dün dayanamadım,bu arada tarihi yanlış biliyormuşum:)dün ayın 23 üymüş,ben 22si zannediyordum:))
dün 8.inci günümmüş:))önce idrar testi yaptım,açık renk ikinci çizgiyi gördüm:)sonra dayanamayıp kan testi de yaptırdım : sonuç ::: 30.75 .ıktı:))))))
yani galiba hamileyim:)))))))))))))
amin cnm amin allah isteyen herkese sag saglim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAllah bu listedeki ve bebek isteyen hiç kimseye negatifi göstermesin, hamişlerimize de
ayser cnm bilğilerini hazarmısın hamiş diye ekliyelim seni listeye?
ececim jet hızıyla yetiştin :) az kaldı transferine de hadi bakalım hamileyimmmmm diye haykıracaksın Allahın izniyle, Aysercim çok çok sevindimAllah kucağına almayı nasip etsin bu arada cesaretin için tebrik ederim, ben çok tırsıyorum hala...
kızlaaar hepinize çok teşekkürler:))uyuyakalmışım:)hemen bilgilerimi yazıyorum:)
30 yaşındayım,pco luyum,2.denemem,medicana beylikdüzünde yaptırdım:)
hemen sizlerle paylaşmak istedim değerimi.şuan sevinebilirim di mi hamileyim diye?eğer çok yüksek bir değer olsaydı kimyasal olma olasılığı yüksekti?
merkezden aradılar 2 embrıyom dondurulmuş
canım çok sevindim allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin darisı bize inş.olumsuz düşünme olumlu düşün oluml olsun
inşallah inşallah...darısı senin de başına ve her isteyenin inşallah,hayırlısıyla.sevinebilirim dimi ama ya??
ben hiç hamile kalmadım ama bence değerin gayet iyi çok çok yüksek değil yani inş. düşmeyecekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?