günaydım kızlar benim yumoşlar toplandı drum gayet güzel toplandılar hiç zorlanmadım pıt pıt geldiler dedi.13 tane yumoşum döllenmek üzere merkezde şuanda yarın sabah arıyacaklarmış.ay heyecanlanmaya başladım yarın sabahı nasıl beklicem ben.dua edin kızlar güzel güzel döllensinler şu yumoşlar.
ya kızlar benim popo çok fena ağrıyor bu progestan iğnelerden kafayı yiycem artık yürüyemiyorum ..uyku yok..yatamıyorum oturamıyorum napçam ben yaa 2 günde bi yiyorum iğne 4 tane var daha 30 na kadar sağlam çıkmıcam heral
Bebeğimi aldım geldim kızlar inşallah hep benimle kalır
çok mutlu oldum Allah çok büyük çektiğin sıkıntılara değsin,sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah
Çok sevindim canım hadi bakalım 2gün sonra tekrar yaptır inşallah ikiye katlanır ama 8.güne göre bence değerin güzel
Darısı tüm isteyenlerin başına.Bugun ikinci kan testimi de yaptırdım.sonuç ikiye katlanmış :) 8 eylülde ilk dr.randevum var.Bir de mesajların altında çıkan hamilelik takvimini nereden ekliyoruz.Bende kusur kalmayayım :))
Aynser,zynpo,cancanim listemizin hamisleri, nasil gidiyor hamilelik? Keseleri görmeye (insAllah) ne zaman gidiyoruz? Sag ya da sol tarafinızda bir seyler hissediyor musunuz? Mide bulantisi, bel ağrısı, uyku var mı? Anlatın kızlar
çok teşekkür ederim cevap verdiğin için senden başkada yazan olmadı zaten.İnsanlar bu kadar duyarlı işte.bugün gidicem doktora regl min 2. günü. hiçbir bilgi vermedi tedavin başlıcak dedi sadece.aklım çok karışık
günaydım kızlar benim yumoşlar toplandı drum gayet güzel toplandılar hiç zorlanmadım pıt pıt geldiler dedi.13 tane yumoşum döllenmek üzere merkezde şuanda yarın sabah arıyacaklarmış.ay heyecanlanmaya başladım yarın sabahı nasıl beklicem ben.dua edin kızlar güzel güzel döllensinler şu yumoşlar.
inşallah inşallah...darısı senin de başına ve her isteyenin inşallah,hayırlısıyla.sevinebilirim dimi ama ya??
Dilimizi ısıralım da dediğin gibi kimseye nazar değmesin :))canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhh..bizlerede nasip etsin böyle sonuçlar bide dikkatimi çekiyor bu topikteki herkes pozitif sonuç alıyor..nazar değmesin inşallah
Hadi hayırlısı bakalım.ben günde 1 tane fostimon puregon benzeri ve 3 tane klomen kullandım.Dr.um fazla doz vermedi çünkü durumum vahimdi.1 tane ymurta oluştu ve hamileyim.Aklına takılan olursa yardımcı olurummerhaba aranıza katılmak istedim.2 aşılamadan sonra ilk tüpdenemem olacak 2gün önce lucrin e ve bugünde puregona başladım.dozu çokyüksek 375..salı muayeneye gidicem
Hayırlı olsun değerin kaçtı?
25'in ustu olunca problem olmuyor zaten.Gonlunu ferah tut.Test sonucunu merakla bekliyorumsağolasın,senin dehayırlı olsun.8.gündeki değerim 30.75 ti.bugün tekrar yapıcam bakalım katlandı mı?ama gayet normal bir değer ve idrar testlerinde renk hergün biraz daha pembe oluyo:))sevinç işte...
Bana dr.um crione jel verdi.Forumda iğnelerin berbat olduğunu okuyunca dr.um iğne verirse istemeyecektim.Jeli günde 2 defa kullanıyorum.Kullandıktan sonra hareket edersen kaşıntıda yapmıyor.hiç bir yan etkisini görmedim.bunun dışında progestan tablet var içilen ollmazsa dr.bir konuş.çünkü hamilelikte 12.haftaya kadar progesteron kullanılıyorSevgili moonlight 35, ben ilk transferimde bu iğnelerden o kadar acı çektim ki doktorumla konusup vajinal tablete gectim. bu sefer doktor hergune 1 iğne verdi yine. işin sırrını buldum, 5-6 iğne olmnusumdur hiç ağrımadı. ilaç cok yaglı oldugu için zor dagılıyor ve iğne yeterınce yavas yapılamzsa dokuda kalıyor apse yapıp agrı yapıyor..o nedenle hemsireye tembih et, cok yavas yapsın, o zaman kesınlıkle agrımıyor. ılacı verırlerken de nefes alıp ver derın derın kasların gevsedıgı ıcın bu sekılde, ılac daha kolay dagılıyor. allah hepimize yardım etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?