Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Inşallah hepsi de güzel güzel döllenir canım benim test tarihimi de ellermisin listeye 5eylül inşallah pozitif sonuçlanır

Sevgili moonlight 35, ben ilk transferimde bu iğnelerden o kadar acı çektim ki doktorumla konusup vajinal tablete gectim. bu sefer doktor hergune 1 iğne verdi yine. işin sırrını buldum, 5-6 iğne olmnusumdur hiç ağrımadı. ilaç cok yaglı oldugu için zor dagılıyor ve iğne yeterınce yavas yapılamzsa dokuda kalıyor apse yapıp agrı yapıyor..o nedenle hemsireye tembih et, cok yavas yapsın, o zaman kesınlıkle agrımıyor. ılacı verırlerken de nefes alıp ver derın derın kasların gevsedıgı ıcın bu sekılde, ılac daha kolay dagılıyor. allah hepimize yardım etsin.

çok mutlu oldum Allah çok büyük çektiğin sıkıntılara değsin,sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah

Darısı tüm isteyenlerin başına.Bugun ikinci kan testimi de yaptırdım.sonuç ikiye katlanmış :) 8 eylülde ilk dr.randevum var.Bir de mesajların altında çıkan hamilelik takvimini nereden ekliyoruz.Bende kusur kalmayayım :))

Çok sevindim canım hadi bakalım 2gün sonra tekrar yaptır inşallah ikiye katlanır ama 8.güne göre bence değerin güzel

Tebrikler İnşallah değerin katlanarak artar. Kullanılan çatlatma iğnelerinde de hcg hormonu oluyor ve vücuttan 1 haftada ancak atılıyor.Teste silik bile olsa 2. çizgiyi görmek çok hoş,aynı şeyleri yaşadığım için seni anlıyorum.Test tarihin ne zaman bilmiyorum ama transferden 11. gün sonra kesin hcg değerini alabilirsin.Çünkü kanda artık yüksek miktarda salgılanıyor.benim 150 civarındaydı.Güzel haberlerini bekliyorum

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin

günaydın lilymeredin..bugün çok belim ve kasıklarım ağrıyo.özellikle sol tarafım sızlıyo.sabahları da 7buçukta ayağa dikiliyorum.:)))keseyi görmeye ne zaman çağırırlar bilmiyorum,ben daha doktoruma söylemedim.erken yaptım ya testi,bugün ve yarın birdaha yaptırıcam.ama idrar tahlilini hergün yapiyorum,pembe renk artık daha çok belirgin:)
pazar test günüm asıl.bu durumda acaba keseyi görmeye ne zaman çağırır doktor??

Yaa aşkolsun Özge 8787 .Sık sık giremediğim için mesajını görmemişim.Ben yeni hamilelerdenim.Tüp bebek tedavisine temmuz sonu başlamıştım.Aklına takılan ne varsa sorabilirsin.

hayırlı olsun ececim.umarım güzel güzel döllenirler ve akıllı akıllı sana tutunurlar:)))))

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhh..bizlerede nasip etsin böyle sonuçlar bide dikkatimi çekiyor bu topikteki herkes pozitif sonuç alıyor ..nazar değmesin inşallah
Dilimizi ısıralım da dediğin gibi kimseye nazar değmesin :))

merhaba aranıza katılmak istedim.2 aşılamadan sonra ilk tüpdenemem olacak 2gün önce lucrin e ve bugünde puregona başladım.dozu çokyüksek 375..salı muayeneye gidicem
Hadi hayırlısı bakalım.ben günde 1 tane fostimon puregon benzeri ve 3 tane klomen kullandım.Dr.um fazla doz vermedi çünkü durumum vahimdi.1 tane ymurta oluştu ve hamileyim.Aklına takılan olursa yardımcı olurum

sağolasın,senin dehayırlı olsun.8.gündeki değerim 30.75 ti.bugün tekrar yapıcam bakalım katlandı mı?ama gayet normal bir değer ve idrar testlerinde renk hergün biraz daha pembe oluyo:))sevinç işte...
25'in ustu olunca problem olmuyor zaten.Gonlunu ferah tut.Test sonucunu merakla bekliyorum

Desteğiniz için çok sağolun kızlar yalnız ben farklı hiç birşey hissetmiyorum ki herkeste öyledir sanırım ve öyle devamli da yatmıyorum arada mutfağa gidiyorum balkona çıkıyorum ve ayaklarımı uzatıp oturuyorum

kızlar mersinde tüp bebek yaptıran varmı fiyat nedir acaba ???? bide tek embriyomu koyuyolar 2 mi cevap yazarsanız sevinirim iyi günler

Bana dr.um crione jel verdi.Forumda iğnelerin berbat olduğunu okuyunca dr.um iğne verirse istemeyecektim.Jeli günde 2 defa kullanıyorum.Kullandıktan sonra hareket edersen kaşıntıda yapmıyor.hiç bir yan etkisini görmedim.bunun dışında progestan tablet var içilen ollmazsa dr.bir konuş.çünkü hamilelikte 12.haftaya kadar progesteron kullanılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…