Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

Ayyy menac cok sevindim cok benimde hep pozitif geçiyor aklımdan yemin ederim ama seranın dediği gibi keske bekleyebilsen gunünü deger az çıkarsa normal ama gunünü bekle canım benim güzel haber gelecek senden ben buna eminim:))

İste tabi kız,vermeyenin yüzü kara,insAllah guzel haberler alacaksın sende, bana 2 tane transfer edildi evet ,allahım hepimizin yavrularını en kısa zamanda kucağımıza almayı nasip etsin...

Topigimizi ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN ve herkes HAMILE kalsın
Bu ara bir çarşıya gidiyorum 2kadından biri hamile yani kadınların biyolejik saatinin yoğun olduğu bir senedeyız

He ya sen çarşıya gidiyon geliyon ben bir 5 saat girmedim nete,uğurlu topigimdekilerden hamile haberleri gelmiş,allahım ne bereketli,sen hepimizi nazarlardan körü yrababbim...

menac ay sanada çok sevindim hızınıza yetişemiyorum heeeeeeeee hanginizi tebrik edicemi sapıttım,dayanabiliyosan gününde kanda baktırda sevincimiz katlansın inşallah

Ay kız oldum sana gülmekten ben de su an herkese cvp yazicam diye sapittim walla,tebrik üstüne tebrik etmek istedim Beşiktaş galatasary macını bile izlemiyom su an o derece topikimi seviyorum:)

Bu gece ozelikle dualarım seninle,su an sana yogunlasicam,hamile duası kabul olursa yelkenay dualarım seninle...

amaaaaan sabahllarr olmasın menaccığım hayırlı olsunnn ya akşamdan akşama hamileler artıyorrr nüfus patlaması yaratıcağız Allah tamamına erdirsin kuzummm.... çok sevindim senin adına

çok teşekkür ederim canımmm, yanlızlık hissederken bu topik çok yardımcı oldu bana, bu topiği açtığın için ayrıca teşekkür ederim, Allahın izniyle tek negatif çıkmayacak, bir de çifter çifter doğurursak Allahhhhh

Ece banada iki tane oynak bisey yok senin ellerin uğurlu...:) ikizim olur belkim

sağol canım benim, hepinizin gönülden sevindiğine o kadar eminim ki, çünkü sizinkilerde ben de öyle hissettim, bekleyeceğim canım yapmayacağım, öpüyorum seni sevigilerrr

ayyhh sabirsizlaniyorum sizi görüncee.günüm gelsede bende yasasam bu heyecanlari :)yaninizda duruyom ki hamilelik bulassin bana daa:))

biliyorsundur belki benim tedavim ertelenecekti çünkü rahim kalınlaşmamıştı, sadece inandım ve dua ettim 3 günde rahim kalınlaşmış ve transferim yapıldı, pozitif ol canım, neyi çağırırsan o gelirmiş. öpüyorum

gebe olanlarr insallah sag salim kucaginiza alirsiniz
tedavidekilere gobusleriniz bebek dolsun insallaah....

Âmin canım seninde bu arada resmin cok eglenjikli:)) bide gebe lafına bayılıyorum hamile lafından daha cok seviyorum artık hurremi izleyince insAllah rabim sezon bitesiye 'gebeyim' dememe izin verir:))

Canimmm vardır herseyde bir hayır,doktor niye öyle dedi acaba ama bosver,olumsuz düşünmek yok,allahım yüzünü güldürsün insAllah,benim dualarım seninle Mine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…