evet canım ilk aşılamam ve perşembe test günüm o yüzden heyecan yüksek....
hayatım o zaman tebrik ederim hamilesinnnn, 2.gün embriyosu ancak artar 12.güne, sıkma canını ve sevinmeye devammmm
idrarda da baktım kandada 7.3 çıktı bakalım çarş. bekliycez
Canım çoook sevindim çoook allah tamamına erdirsin ama ben senin hamile olduğuna emindim nerdeyse o derece yani ama kanda bugün baktırma bak en erken yarın baktır bugün onun heyecanı ile dur yoksa bak 3gün tekrarlamak için beklemek uzun sürer bebeğin yeni tutunduysa değer az çıkar yarına kadar artar biraz daha
arkadaşlar günlerdir giremedim çünkü net yoktu neler oldu neler ayın 17 sinde yumurtalar toplanacaktı ama büyümedi doktor belki yarın iptal ederiz dedi ben salya sümük bütün gece dua ettim sabah yumurtalar iyiydi gecikmeli olarak toplandı ve transfer yapıldı ama doktor beklemediğimiz şeyler oldu işimiz Allaha kaldı dedi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu arada tabloyu bulamadım kimler hamiş bakalım:) :)[/QUOTE
her halükarda isimiz Allaha kaliyo da..gerci...Allah nasip etmis transferini vardir bir hayir canim.
yumurtalar olgunlasmadan mi catlatildi yani anlamadim da?
Allah büyütsün canim rahiminde kudretiyle O`nun yapamayacagi bisey yok.hayirli olsun yüzünü güldürsün insl.dualarim seninle.
evet tam olgunlaşamadılar 16-17 mm kaldılar
biliyorum canımm zaten sen bana çok büyük moral oldun,senin 2 transfermi edilmişti? ben 2 tane isteyeceğim,hayırlısı bakalım artık allahım doğurup büyüdüklerini görmek nasip eylesin,artık sadece hamile kalmak için dua etmiyorum:26::26::26::26::26:
mmine test tarhin ,yaşın ,ve sorunuda yazarmısın cnm bana eksik biğilerini tamamlayalım
Topigimizi ALLAH NAZARLARDANKORUSUN ve herkes HAMILE kalsın
Bu ara bir çarşıya gidiyorum 2kadından biri hamile yani kadınların biyolejik saatinin yoğun olduğu bir senedeyız
mmine test tarhin ,yaşın ,ve sorunuda yazarmısın cnm bana eksik biğilerini tamamlayalım
menac ay sanada çok sevindim hızınıza yetişemiyorum heeeeeeeee hanginizi tebrik edicemi sapıttım,dayanabiliyosan gününde kanda baktırda sevincimiz katlansın inşallah
evet tam olgunlaşamadılar 16-17 mm kaldılar
mmineciğim dualarımız senle ama bu iş hiç belli olmaz kaliteli dersin tutmaz çk iyi değil dersim mükemmel olur kaygılanma benimde yumurtalarım sorunluydu ama inancımı kaybetmiyorum sende pozitif düşün....
herkes erken daha ilaçların etkisi gitmedi vücudunda diyo ailemde ama bu 3. adetim ve ben yarın dondurulmuş tedavisine başlamaya karar verdim.en kötüsü ne biliyomusunuz biz sana demiştik cümlesi,İnşallah yüzüm kara çıkmaz çok radikal bi karar verdim ve bebeklerimi almaya gidiyorum,dua edin bana emi
amaaaaan sabahllarr olmasın menaccığım hayırlı olsunnn ya akşamdan akşama hamileler artıyorrr nüfus patlaması yaratıcağız Allah tamamına erdirsin kuzummm.... çok sevindim senin adına
çok sevindim cnm gözün aydın allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin inşallah .ben seni hamiş diye akliyim peşin peşin listeye 2 tane oynayan kız koymuştum sana inşallah allah güzel gönlüne göre versin cnm.
Ayyy menac cok sevindim cok benimde hep pozitif geçiyor aklımdan yemin ederim ama seranın dediği gibi keske bekleyebilsen gunünü deger az çıkarsa normal ama gunünü bekle canım benim güzel haber gelecek senden ben buna eminim:))
gebe olanlarr insallah sag salim kucaginiza alirsiniz
tedavidekilere gobusleriniz bebek dolsun insallaah....
arkadaşlar günlerdir giremedim çünkü net yoktu neler oldu neler ayın 17 sinde yumurtalar toplanacaktı ama büyümedi doktor belki yarın iptal ederiz dedi ben salya sümük bütün gece dua ettim sabah yumurtalar iyiydi gecikmeli olarak toplandı ve transfer yapıldı ama doktor beklemediğimiz şeyler oldu işimiz Allaha kaldı dedi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu arada tabloyu bulamadım kimler hamiş bakalım:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?