Allah yardımcın olsun... İnşallah güzel sonuçları alırsın...amin cnm alalh isteyen herkese nasip etsin.
cnm benim dün yumurta toplamam vardı salı günü transferim olur herhalde diye bekliyorum bizim merkez genelde 3.gün transferi yapıyor çünkü şimdiye kadarki tedavilerimde dondurulmuşa hiç kalmadı bakalım cnm yarın sabah yine ararlar merkezden .allah hakkımızda hayırlı olanını bize nasip etsin.
benimde dün ve bugün ağrı başladı...benim 6.günden sonra 2 gün çok şiddetliydi bugün biraz hafifledi, sürekli adet olacakmış gibi belim ve karnım ağrıyor...
canım ilk günlerde var mıydı adet olacakmışım gibbi belirti aramak istemiyrum vücudumu dinlemek istemiyorum okul başlasa da kafam dağılsa
bende var canım adet olacakmış gibi daha 3. günüm ama
hiçbişey hissetmıyorum ıcımden bı ses olmucak dıo kafamı dagıtsamda olmuyo:2:
iyi aksamlar.firsat buldukca takip ediyorum sizleri(izniniz olursa tabi):)menac,edirne ve okuyamadigim diger hamileleri gönülden tebrik ediyorum.cok seviniyorum umut oluyor iyi haberleriniz.
Allah tamamina erdirsin darisi bizlere insl.,,
arkadaşlar günlerdir giremedim çünkü net yoktu neler oldu neler ayın 17 sinde yumurtalar toplanacaktı ama büyümedi doktor belki yarın iptal ederiz dedi ben salya sümük bütün gece dua ettim sabah yumurtalar iyiydi gecikmeli olarak toplandı ve transfer yapıldı ama doktor beklemediğimiz şeyler oldu işimiz Allaha kaldı dedi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu arada tabloyu bulamadım kimler hamiş bakalım:) :)
bana cvp veren yok muuuuuuuuuuu??????????????
Sağol canım inşallah bırakmaz bebeğim beni elimi karnıma koyup allah'a dua ediyorum tabi sizleri de unutmuyorum bende dualarimda allah hepimizin yüzünü güldürsün burda olan olmayan herkesin
çok teşekkür ederim,evet canım idrar testi yaptım, yarın sabah erkenden yine yapacağım kesin sonucu yazarım, akşam üstü yaptığım testte 2.çizgi çıktı
arkadaşlar günlerdir giremedim çünkü net yoktu neler oldu neler ayın 17 sinde yumurtalar toplanacaktı ama büyümedi doktor belki yarın iptal ederiz dedi ben salya sümük bütün gece dua ettim sabah yumurtalar iyiydi gecikmeli olarak toplandı ve transfer yapıldı ama doktor beklemediğimiz şeyler oldu işimiz Allaha kaldı dedi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu arada tabloyu bulamadım kimler hamiş bakalım:) :)
arkadaşlar günlerdir giremedim çünkü net yoktu neler oldu neler ayın 17 sinde yumurtalar toplanacaktı ama büyümedi doktor belki yarın iptal ederiz dedi ben salya sümük bütün gece dua ettim sabah yumurtalar iyiydi gecikmeli olarak toplandı ve transfer yapıldı ama doktor beklemediğimiz şeyler oldu işimiz Allaha kaldı dedi ne olur dualarınızı esirgemeyin bu arada tabloyu bulamadım kimler hamiş bakalım:) :)[/QUOTE
her halükarda isimiz Allaha kaliyo da..gerci...Allah nasip etmis transferini vardir bir hayir canim.
yumurtalar olgunlasmadan mi catlatildi yani anlamadim da?
Allah büyütsün canim rahiminde kudretiyle O`nun yapamayacagi bisey yok.hayirli olsun yüzünü güldürsün insl.dualarim seninle.
Lillymeredin bu hamilelik takvimini nasıl ekliyoruz?Bakındım ama bulamadım
gltensu cnm hoşgeldin,
ismin altta yazıyor ama sesin çıkmadı geçmişi okuyosun sanırım?
senin günlerin nasıl geçiyor cnm transfer sonrası evdemisin hep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?