seni kaçırmışım canım sende mi idrar da baktın
tebrik ederim
ilahi canım alemsin valla akşam akşam güldürdün beni allah da seni güldürsün
ben de senin testin sandımnerden aklına geldi nerden buldun allah iyiliğini versin
idrarda da baktım kandada 7.3 çıktı bakalım çarş. bekliycez
amin canım cümlemizenapiyim resmi yükleyemeyince bunu buldum siteden hep gül canım, mutsuzluk uzak dursun
iyi aksamlar.firsat buldukca takip ediyorum sizleri(izniniz olursa tabi):)menac,edirne ve okuyamadigim diger hamileleri gönülden tebrik ediyorum.cok seviniyorum umut oluyor iyi haberleriniz.
Allah tamamina erdirsin darisi bizlere insl.,,
menacım sen hamile misin? ama bu çoooook güzel bir haber Allah tamamına erdirsin...
daha belli değil, inşallah öyleyimdir, senin de çok merak ediyorum en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum, öptümmmm
ironik cnm senin nasıl gidiyor bekleme dönemini nasıl geçiriyorsun?
sendende 1 çift çizgi bekliyorum bu aralar haberin olsun...:)
inşallah canım Allah hepimize nasip etsin çift çizgi görmeyi...İyiyim, öyle bariz bir değişikliğim yok ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyor? sizlerde de var mı?
inşallah canım Allah hepimize nasip etsin çift çizgi görmeyi...İyiyim, öyle bariz bir değişikliğim yok ara ara adet ağrısı gibi ağrı oluyor? sizlerde de var mı?
canım ilk günlerde var mıydı adet olacakmışım gibbi belirti aramak istemiyrum vücudumu dinlemek istemiyorum okul başlasa da kafam dağılsabenim 6.günden sonra 2 gün çok şiddetliydi bugün biraz hafifledi, sürekli adet olacakmış gibi belim ve karnım ağrıyor...
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım ilk günlerde var mıydı adet olacakmışım gibbi belirti aramak istemiyrum vücudumu dinlemek istemiyorum okul başlasa da kafam dağılsa
bende var canım adet olacakmış gibi daha 3. günüm ama
gebe olanlarr insallah sag salim kucaginiza alirsiniz
tedavidekilere gobusleriniz bebek dolsun insallaah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?