kızlar biraz önce bir test daha yaptım negatifkan tahlili verdim ben de saat 7'de çıkacakmış, ne olur benim için dua etsin pozitif çıksın ne olurrr
kızlar biraz önce bir test daha yaptım negatifkan tahlili verdim ben de saat 7'de çıkacakmış, ne olur benim için dua etsin pozitif çıksın ne olurrr
Merhaba bende Bursa Jinemedde Murat Beyin hastasıyım. 15 Ağustosta transferim oldu. Kötü kalite ve tek embriyo. Başka bı sorunumuz yok. Belki oralarda karşılaşmışızdır. Ben de gerçekten Murat Beyi çok seviyorum ve güveniyorum. Bugün benim de test gunüm ama korkuyorum yaptırmaya. Adet görmedim lekelenme olmadı ve hiç bir belirti yok. İdrar testi mi yapsam bilemedim. Gerçi bize yüzde 1 şans verdi doktor ama Allah bilir tabi. Aynı dediğin gibi kasıklarımda batma var sadece benim de.
test gününse yaptır derim beklemenin bi faydası yok kafanda büyütüceğine sonucu öğren daha ii bence inş mucizen gelmiştir
moonlight35 israel beyin calistigi embriyolog un adi ne biliyor musun?
Merhaba bende Bursa Jinemedde Murat Beyin hastasıyım. 15 Ağustosta transferim oldu. Kötü kalite ve tek embriyo. Başka bı sorunumuz yok. Belki oralarda karşılaşmışızdır. Ben de gerçekten Murat Beyi çok seviyorum ve güveniyorum. Bugün benim de test gunüm ama korkuyorum yaptırmaya. Adet görmedim lekelenme olmadı ve hiç bir belirti yok. İdrar testi mi yapsam bilemedim. Gerçi bize yüzde 1 şans verdi doktor ama Allah bilir tabi. Aynı dediğin gibi kasıklarımda batma var sadece benim de.
Allah bilir tabii.bak sende Allahtan umut etmissin embriyondan degil de..hadi bi cesaret bi besmele cek yaptir testini canim.Allah umdugunu vermistir insallah.
Önce bilgilerimi vereyim ben 33 eşim 31 yaşında.6yıllık evliyiz.Endometriozis,yumurta rezerv azlığı,Fsh yüksekliği,İncelmiş Rahim.1.deneme ,Bursa Jinemed sonuç pozitif :)
Benim hikayem 2 yıl önce başladı.Yukarıda saydığım bütün rahatsızlıkları bir anda öğrendik.Tabi bizde şok etkisi yarattı.Sonra düzelir gibi oldum.takip,Aşılama derken 2 yılı bomboş devirdik.Temmuzun sonunda Bursa Jinemed'de tüp bebek tedavisne başladım.O kadar ilaca rağmen tek bir tane yumurtam oluştu.Doktorum transfer sonrası yumurtayı çok güzel bir yere yerleştirdik ama hem rahim ince hem tek embriyo şansınız %20 dedi.Belki başka yerde olsanız bu transferi yapmazlardı amasizin başka şansınız yok dedi.Transferden sonra kendim için özel bir şey yapmadım.İlk 2 gün dikkat ettim sonrasında normal rutinime geçtim.Hatta dayanamayip temizlik bile yaptım :) Polen-arı sütü-bal karışımı yedim.Birde her gün Meryem süresini okudum.Aslında 41 tane okumak gerekliymiş ama ben bunu sonradan öğrendim.Hiç bir belirtim olmadı.Arada nadiren karnıma iğne batar gibi oldu o kadar.Sanırım bu genetik oluyor.Kardeşimde hiçbir belirti yaşamamıştı.Transferin 9. 10. ve 11. gunu evde kalan hamilelik testleri boşa gitmesin :) diye test yaptım.Silikte olsa 2.çizgiyi gördüm ama inanmadım.Bugun ise kan sonucum pozitif çıktı.Bu kadar olaydan sonra şunu öğrendim.Elinizden geleni yapmak ve sonrasında dua etmek gerekiyor.Kısmetinizde varsa Allah ol deyince oluyor.Meryem süresini okuyanlar bilir.Zekeriya a.s, Allah c.c ,İbrahim peygamberi 70 yaşındayken eşi kısır olduğu halde bahşetmiştir.Onun için zor hiç bir şey yok.İnancınızı sağlam tutun.Dualarım hep sizinle Allah gönlünüze göre versin.Bursa Jinemed'i herkesi tavsiye ediyorum.Dr.Murat Bey ve ekibi harika.Tüp bebekte embriyolog çok önemli.Zaten embriyologları İstanbul'un önde gelenlerinden.Bunun dışında herhangi bir sorunuz olursa cevaplarım
Allah bilir tabii.bak sende Allahtan umut etmissin embriyondan degil de..hadi bi cesaret bi besmele cek yaptir testini canim.Allah umdugunu vermistir insallah.
2 tane gebelik testi var evde ama korkuyoruuuuuummmm yapmaya
kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...
pocapoca canım nasılsın ya bugun benım ınanılmaz kasık agrım ve akıntım war akıntım jelden dolayı sanırsam sende durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?