Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

kızlar biraz önce bir test daha yaptım negatif kan tahlili verdim ben de saat 7'de çıkacakmış, ne olur benim için dua etsin pozitif çıksın ne olurrr

eveeeet sıra bende... tatlım sen bana sabah bhcg 170 olduğunda bile idrarda çıkmayabiliyor demiştin. hatırlıyor musun? ben döveyim mi seni... bak kıyamadım inşallah o güzel haberi vereceksin bize. ben namaz kılacağım şimdi... akabinde dua edeceğim senin için. Alla'ım o güzel mutluluğu yaşatsın sana, bana, buradaki butüüüüüüüüüüüüüüüüüüün bayanlara...

Merhaba bende Bursa Jinemedde Murat Beyin hastasıyım. 15 Ağustosta transferim oldu. Kötü kalite ve tek embriyo. Başka bı sorunumuz yok. Belki oralarda karşılaşmışızdır. Ben de gerçekten Murat Beyi çok seviyorum ve güveniyorum. Bugün benim de test gunüm ama korkuyorum yaptırmaya. Adet görmedim lekelenme olmadı ve hiç bir belirti yok. İdrar testi mi yapsam bilemedim. Gerçi bize yüzde 1 şans verdi doktor ama Allah bilir tabi. Aynı dediğin gibi kasıklarımda batma var sadece benim de.demin de aynı mesajı başka bir arkadaşa yollamışım yanlışlıkla. O da sagolsun cevap yazmış

pocapoca canım nasılsın ya bugun benım ınanılmaz kasık agrım ve akıntım war akıntım jelden dolayı sanırsam sende durumlar nasıl

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...

kızlar kan testimi aldım negatif beta hcg 2.39 ağlamadım bile, ece beni hamile yerine ilk negatif olarak işaretleyebilirsin...

Bilirim ne söylese de karşındaki tesellisi yok bunun. Ama zaman en güzel ilaç. Şuna İnan bizim de sıramız gelecek Allah büyük bunda da bir hayır vardır demekten başka bisey gelmiyor elimizden....

Bilirim ne söylese de karşındaki tesellisi yok bunun. Ama zaman en güzel ilaç. Şuna İnan bizim de sıramız gelecek Allah büyük bunda da bir hayır vardır demekten başka bisey gelmiyor elimizden....

pocapoca canım nasılsın ya bugun benım ınanılmaz kasık agrım ve akıntım war akıntım jelden dolayı sanırsam sende durumlar nasıl

iyiyim canım bir belirtim yok sanırım yani ara ara adet sancısı gibi bir ağrı oluyor bugün de belim ağrımaya başladı sanırım çok yatmaktan akıntı ben de var dediğin gibi jelin etkisidir..
bu arada benim diğer embriyo yu maalesef kaybettik dondurulmamış çok üzüldük inşallah karnımdaki tutunur

menac bıtanemm cok uzuldum
bızımde sınavımız bu kendını toparladıktan sonra gene dene pes etme olmadı dıe sakın..suan yasadgn seyı az cok anlyrm bnde kanda negatflere alıstgm ıcın ama gecıcek canım ınan cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…