Ağustos 2012 de tüp bebektedavisine başlayanlar varmı

gerçektenmi bende 3. veya 5.gün embriyosu daha kaliteli diye düşünüyodum sana doktormu söyledi bunu yanlış anlama merakeettim sadece cvpladığın sağol allah razıolsun sizdev olmasanız :5::5::5::5:
:49::49::49::49::49:

Sözleşme imzaladığım kağıtta yazıyordu yanlis hatırlamıyorsa kesin böyle bir yazı okuduğumdan emin'in ama yanlış hatırlamıyorsam sözleşme kağıdında okudum yani bozma moreli stres yapma ama

hıımm:44:
microenjeksiyonmu olcak senin, tüp bebekmi

Aynı şey bunlar canım tek fark normele fark ile sperm'i yumurta içine enjekte ediyorlar yani onun dışında tüm aramalar aynı canım yani microenjeksiyon olur büyük ihtimal fiyat aynı bu işlemi de embriyoloji uzmanı yapıyor

slm canım öncelikle geçmiş olsun..ben yeni katıldım bilgi toplamak amaçlı Allah herşeye kadirdir ona sığın..
neler duyuyoruz..
bi akrabam var. daha yenilerde oldu bu..

2yumurtalığınıda kist kaplamış kaç dr gezdi. hepside olmaz senin çocuğun dedi..
en son kisti aldırdığı dr.,alıyorum kistini ama tüp bebekle bile çok az şansın var. tüplerde tıkanmış demiş..

halini düşüneblyomusun.. çok dua ettik..
ameliyat sonrası tüp bebek tedavisine başlamak için adetini beklerken olmadı ve hamiş olduğunu öğrendi:10::10:
Allah nelere kadir şükret umutsuz durumda değilsin bebişim:29::29::29:

dediğin gibi rabbimden umut kesilmez sağol cnm cvpladığın için :49::49:

Sözleşme imzaladığım kağıtta yazıyordu yanlis hatırlamıyorsa kesin böyle bir yazı okuduğumdan emin'in ama yanlış hatırlamıyorsam sözleşme kağıdında okudum yani bozma moreli stres yapma ama

imzaladığın sözleşmeede 3.gün embriyosu çoğul gebelikleri önlemek içinmi koluacak yazıyodu ben izlamıştım ama okumadım fazla:49::49::49::49:

Aynı şey bunlar canım tek fark normele fark ile sperm'i yumurta içine enjekte ediyorlar yani onun dışında tüm aramalar aynı canım yani microenjeksiyon olur büyük ihtimal fiyat aynı bu işlemi de embriyoloji uzmanı yapıyor

evet canım aynı aşama ama microenjeksiyon daha fazla tutma ihtimali vermiyomu..
araştırmalarıma göre microenjeksiyon morfoloji ve sperm sayısının çok çok düşük olduğu durumlarda yapılıyo:31:

imzaladığın sözleşmeede 3.gün embriyosu çoğul gebelikleri önlemek içinmi koluacak yazıyodu ben izlamıştım ama okumadım fazla:49::49::49::49:

Hastane 4ve 5gün ebriyosu transver ediyormuş bunun nedeni de çoğul geçeliğı önlemek için yazıyordu ben okumadan hiç bir yere imza atmam hatta kağıdı alıp eve getirdim okuyup imza atıp kontrole gidince götürdüm

evet canım aynı aşama ama microenjeksiyon daha fazla tutma ihtimali vermiyomu..
araştırmalarıma göre microenjeksiyon morfoloji ve sperm sayısının çok çok düşük olduğu durumlarda yapılıyo:31:

Şöyle microenjeksiyon'u kaliteli spermleri seçip her yumurtaya bir sperm enjekte ediyorlar normelde işe yumurtanın yanına spermleri bırakıp onun kendisinin bulup döllenmesini bekliyorlarmiş fark bu yani

Şöyle microenjeksiyon'u kaliteli spermleri seçip her yumurtaya bir sperm enjekte ediyorlar normelde işe yumurtanın yanına spermleri bırakıp onun kendisinin bulup döllenmesini bekliyorlarmiş fark bu yani
evet...
bizim yaptrcğmız yerde microenjeksiyon yok sanırım.
ben öyle olmasını isterdim ama :(

tıp fakültesinde olcak galibaa..
hayırlısı bakalım hakkımızda:48:

Ben asm hastanesinde yaptırıcam orda yapıyorlarmış ayrıca heran gibi bir fiyat farkı da odemicem
asm hast. neresi cnm nerde..
ben hast.pek araştırmadım daha..

yakında olanlar izmir 9eylül ve antalya memorıal da buranın fiyatları çok uçuk
senin devletmi karşılıyo

Hastane 4ve 5gün ebriyosu transver ediyormuş bunun nedeni de çoğul geçeliğı önlemek için yazıyordu ben okumadan hiç bir yere imza atmam hatta kağıdı alıp eve getirdim okuyup imza atıp kontrole gidince götürdüm

selam kızlar
ben temmuz topiğiden :))
Nasıl gidiyor tedaviniz . Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllll hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım . ... canım ben böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü embriyo tutunduktan sonra bölünmeler başlıyor . tutunma ise 5. günden sonra oluyor . bence bu kağıtta bir yanlışlık var . neticede herhangi bir günde transfer ettiği embriyo ile çoğul gebeliği engelleyemez .burada bir yanlışlık var bence .

asm hast. neresi cnm nerde..
ben hast.pek araştırmadım daha..

yakında olanlar izmir 9eylül ve antalya memorıal da buranın fiyatları çok uçuk
senin devletmi karşılıyo

Anadolu sağlık merkezi gebze çıkışı tuzla sınırında kalıyor fiyat 4.960tl devlet ile anlaşması yok

çoğul gebelik neden önlenmek isteniyo?? sağlıklı hamilelik olmaz diyemi yada düşerler diyemi:26:
bıraksınlar olsun 3er 5er:9::9::9:

selam kızlar
ben temmuz topiğiden :))
Nasıl gidiyor tedaviniz . Rabbim hepimizin yüzüne gülsün inşlllllllllllllllllllllllllllllllllllll hepimiz bebeklerimizi kucaklarımıza alalım . ... canım ben böyle bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü embriyo tutunduktan sonra bölünmeler başlıyor . tutunma ise 5. günden sonra oluyor . bence bu kağıtta bir yanlışlık var . neticede herhangi bir günde transfer ettiği embriyo ile çoğul gebeliği engelleyemez .burada bir yanlışlık var bence .

Sağol güzel dileklerin için ben orda okuduğumu düşünüyorum ama emin değilim belki başka biryerde okumuşumdur yani kesin orda okudum demiyorum

Anadolu sağlık merkezi gebze çıkışı tuzla sınırında kalıyor fiyat 4.960tl devlet ile anlaşması yok

anladım canım hakkında hayırlısı..
biz geçen yıl burdaki özel hast. araştırdık birinde yaptrlm dedik nerdeyse 3.500dolar fiyat çıkardılar
düşünelim bakalım derken 5-6ay bekledik zaten .. bari bi bu kadr daha bekleyelimde önce devletten yana deneyelim şansımızı dedik
Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler..

çoğul gebelik neden önlenmek isteniyo?? sağlıklı hamilelik olmaz diyemi yada düşerler diyemi:26:
bıraksınlar olsun 3er 5er:9::9::9:

Riske atmamak için sanırsam hem bana seçenek sunsalar tek olsun derim hem maddi hem de manevi olsak zorlanmamak adına çünki tek çocuğa bile bakmak zor iken ikisine birde bakamam herhalde yani elbet bakılır ama çok zor olur büyüyene kadar ben çocuğumu doğurup ona buna baktırmak istemiyorum ben kendim bakmak istiyorum her anına her dakkasina şahitlik etmek istiyorum ama 2tane olursa istediğim gibi ilgilenemem bebeğimle

Riske atmamak için sanırsam hem bana seçenek sunsalar tek olsun derim hem maddi hem de manevi olsak zorlanmamak adına çünki tek çocuğa bile bakmak zor iken ikisine birde bakamam herhalde yani elbet bakılır ama çok zor olur büyüyene kadar ben çocuğumu doğurup ona buna baktırmak istemiyorum ben kendim bakmak istiyorum her anına her dakkasina şahitlik etmek istiyorum ama 2tane olursa istediğim gibi ilgilenemem bebeğimle

zaten ilk denemede 2transfer yasakmış sanırım..
burdan edindiğim bilgilere göre..

Allahım hayırlısını versinde inşallah. benim için farketmez tatlım.Aratmasın daha fazla hiçbirimize.
bütün isteyenler tez zamnda kavuşsun hayrlsıyla yavrusuna

sohbetin hoştu esracım benim biraz işim var. döndüğümde olursan görüşelim yine olurmu
çok öptm:54:

canım kk'da böyle konular var 2.gün embriyosu ve tek embriyo konulup hamile kalan hanımlar var kopyalıyorum

açeyla

Açelya

Giriş tarihi: Jul 2008 Mesajlar: 1,336

evet arkadaşlar açtığım konuya kendim cevap veriyorum. 2.gün transferi3.gün transferi farketmiyormuş. bana 2.gün transferi yapıldı ve şuanda hamileyim şükürler olsun.

Sağol güzel dileklerin için ben orda okuduğumu düşünüyorum ama emin değilim belki başka biryerde okumuşumdur yani kesin orda okudum demiyorum

Selam tatlım . böyle şeylerle kafanızı meşkul etmeyin bence . Kızlar embriyo kaçıncı gün olursa olsun transferden sonra 6-7 . günde bizlere tutunuyor . tutunmadan sonra tek bile olsa kendi içinde bölünüp tek yumurta ikizi olabiliyor . forumda çok örnek var bu konuda . ha şöyle bir yasa var zaten mesela çoğul gebelik yaşanmasın diye ki bununda sebebi ölü bebek doğumları tek olarak transfer yapılmasını daha uygun buluyorlar . ancak 2.ve ya 3. denemenden sonra 2 yada 3 tane embriyo transferi yapılıyor . senin eğer ilk denemen ise sana tek transfer olacak . belki bununla iligli bir şey duymuş olabilirsin sen . Rabbim yüzümüze gülsün inşlllllllllllllllllllllllllllll canım . Herkesin gönlündeki muradı versin .

slim kızlar kontrolden geldım 18 folıkulum olusmus bu gece catlatma ıgnemı yapıp cumartesı opum var

Back
X