Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canimm cok uzuldummm buyuk buyuk gecms olsun sana.Senin isin daha zor tabi evde bir tanede afacan var..Hastalik , temizlik , ilgi derken sende bizim ikiz annelerimiz ve cansin gibi zor geciriyorsun..

Bencede amniyosentez falan yaptirma..%100 denen bebekler bile masallah saglikli sihhatli doguyorlar..allah in izniye hic birsey olmaz insallahh..Boyle disaridan konusuyorum ama biliyorum ki sende icinde hissediyorsun minicigin gayet saglikli :)
Bizim kalbimiz seninle ve miniginle..Insallah gayet iyi dogacak miniginn :)

Hazirliklarina gelincede hepsi gor bak nasil hallolacak..Bir anda..Cunku insallah daha cok vaktimiz var :) Hepsini 1 haftada halledersin ki oda dinlene dinlene

aa bence asil simdi al ..Hemen bu haftasonu keyifle boylee oohh ..Daha iyi gelecek sana bence ..O sirin minik minik seyleri gordukce icin acilacak gor bak :)

Benim de oğlumun kalbinde bir parlaklık gördü perinatolog ve açıklama olarak kalsiyum birikmesi dedi. Öncelikle kendisinden daha sonrada kendi doktorumdan onaylattığım bilgilerle rahatladım. Tek başına hiçbir şey ifade etmediğini sağlığla ilgili bir problem olmadığını ve doğuma doğru kalbin büyümesiyle o parlaklığın görülmeyeceğini söyledi. 2 hafta sonra kendi doktoruma gittiğimde kalbindeki parlaklığı göremedi farklı açılardan da baktı ama yok olmuştu Dr bile şaşırdı normalde 30.haftadan sonra yok olur seninki şimdiden gitmiş dedi. Ona göre bu durum istisnaydı ama sendede olabilir bir dahaki kontrolünde görünmeyebilir. Başka yaşayan arkadaşlar da var yanlız değilsin hiç kimse bebeğiyle ilgili ufaçık bir sorun bile yaşamak istemez haklısın bende o gün çok ağladım sinirlerim bir bozulduki durduramıyodum ama ne oldu herşey yolunda bebeğim huzursuz oldu. Sende kendini daha fazla üzme gerekirse tekrar ara tekrar git senin psikolojin herşeyden önemli :)

aa bence asil simdi al ..Hemen bu haftasonu keyifle boylee oohh ..Daha iyi gelecek sana bence ..O sirin minik minik seyleri gordukce icin acilacak gor bak :)

off canım inan bilmiyorum ne yapsam zaten eşiminde işleri çok yoğun bu ara bahane yapıyorum galiba onuda kendime hiçç birşey yapasım yok biraz temizlik yapıp dinleneyim bu hafta bakarsın bir sonraki hafta alırım birşeyler çok sıktım galiba kendimi kaskatıyım dinlenmeye ihtiyacım var

Canım çok geçmiş olsun. Durumun kötüleşirse lütfen doktorunla mutlaka irtibata geç. Sık sık ateşini ölç. Zaten kocalarımızda olmasa ne yapardık biz.. En büyük destekçimiz.. Allah yanımızdan eksik etmesin onlarııı...

Çok geçmiş olsun nezle grip zaten tatsız şeyler birde hamileyken, ilaç kullanımın sınırlıken çok zor.
Sen iyileşmene bak herşeyi halledersin sağlığınız daha önemli

Canım yaaa kıyamam ben sanaaa.. Kırma hevesini. Al minik kızına herşeyin en güzelinden. O gayet sağlıklı ve çok güzel bir kız olacak. Ama annesi sanırım bizimkiler çok nazlı olacaklar yaaa :)

Kızlarr müthiş birşey.. Bebeklerinize dinletin.. Huzur bulduklarını hissedeceksiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:

Canııımm bozulmaz mı hiç... Herşeyden sakınıyoruz onları böyle snuçlar çıkıncada üzülüyoruz. Ama şu an hislerimizin hepsini gayet açık hissediyorlarmış. Yani şu an sen gülsen çok mutlu olsan o da gülüyormuş annesi karnında. Bunu stres haline getirmemeye çalış yeter. Yavruna da yazık. Ayrıca benim doktorum bu tarz parlaklıkların geçici olduğunu önemli olan ikili ve üçlü testin iyi çıkması gerektiğidir dedi. Onların bizim gibi depo alanı yokmuş. Yani kalsiyumu biraz fazla alsalar parlaklık olarak görünüyormuş. mBakarsın bir daha gittiğinde görünmez dedi.. Adamı danışman gibi kullanıyorum. Ama inan bana çok iyi küçük meleğin..

Şu an müzik dinliyoruz ve küçük erkeklerim karnımda dans ediyooorrrrr :)

Ve ben bu hareketleri kameraya alıyorum. İlerde izleriz :)

Son düzenleme:
Nette gezerken asagidaki gibi birseye rastladim..Kasiklardaki baskiyi azaltip , beli destekleyecerek , bel ve kasik agrilarini engelliyormus..Nasil birsey hic bilmiyorum ama bi inceleyin isterseniz..Belki faydali birseydir.. ??

canım benim çok saol çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun buarada bende senin gibi ses falan yok aynı.. dinlen bolca limonlu nanaeli çayda yap kendine çok iyi gelir Allah şifa versin sağlık versin bebişlerimize de bizede inşallah..

inşallah geçer ya, çok saol bu site ve siz olmasanız ne olurdu bilemiyorum.. ne biliyim bu tarz şeyler tabiki insanı üzüyor heleki anne adayını.. ama duadan başka çaremiz de yok sonuçta herşey Rabbimizin takdiri.. Allah bütün doğmuş ve doğmamış bebeklerimize sağlık versin onların güzel annelerine de verdikleri geçici rahatsızlıktan dolayı şifa versin ve sabır versin..

bende eşimin elini 1 aydır karnıma koyuyorum miniş hissedşyo oyun yapıyo babasına bi türlü vurmamıştı. geçen eşim telefonla konuşurken baktım aynı yerden 3-4 kere vurdu gel dedim işaret ettim elini elimi tam koyduğum yere koydum 1-2 tepik de babası için attı ama eşim okadar mutlu oldu ki yüzü değişti adamın ya gerçekten mükemmel ve tarif dilemez bir duygu bende çok mutluyum ve binlerce kez şükürler olsun bu duyguları bize yaşatan Allaha hamd olsun..

dün gelmiş elini karnıma koydu hadi ya vursaya biraz diyo hoşuna gitti onu hissetmek nası komik geldi hali gözüme:) dedim sen isteyince vurmaz o canı ne zaman isterse ozaman dedim:)

bende 2 hafta önce ayrıntılıdan çıktığımda hevesim kırılmıştı.. bebeğime birşey de almamıştım daha.. sonra moralimi yerine getirmek için eşim biraz alışveriş yap istersen dedi. bir arkadaşımla beraber gittik bebişşime 2 adet nevresim takımı alez ağız silme mendili sonra birde zıbın aldım ve inanılmaz mutlu oldum:) onlar şuan hala hazırlanmamış odasında birikiyor.. ve arada bir o odanın kapısını açıp bakıyorum minişime aldığım şeyler onların içinde bana ait bir bebek hayali mükemmel geliyor.. bence sende birşeyler al bu hem sana hemde minicik bebeğine çok iyi gelicek görüceksin:)

benimde tek tesellim o, dr.da söyledi 2li test falan iyi çıkmış bu parlaklık bi sorun teşkil etmiyor diye ama ne biliyim sen ve irishcoffe anet cansın aynı şeyi yazınca daha etkili oldu biliyomusun:) dr.a lara pek güvenmiyorum galiba içten içe onu farkettim:) siz olmasanız ne yapardım ya, Allaha binlerce kez şükürler olsun sizin gibi dostluklar edindim buda bana hamileliğimle beraber sunulan bir lutuf.. zaten hamileliğimde sende biliyorsun kolay değil psikolojik olarak başından beri bebek tutundumu birşey olacakmı kanama oldu niye oldu bidaha olucakmı vs. bunlarla uğraşa uğraşa bi baktık kucağımızdalar demi:) ne çabuk geçmiş zaman.. buarada sen nasıl oldun, yürüşü azalt canım olmazsa zaten ne kaldı şunun şurasında doğuma.. kaburgaların batıyordu çok baskı varmı, azaldımı ağrıların?

öyle yaparım bende canım o zaman kıyamam ben ona ya hepinize o kadar çok dua ediyorum ki oturduğum yerden sürekli ayetel kürsi okuyup hem kendi bebeğime hem sizinkilere yolluyorum sağ sağlim gelirler inşallah sizde bana dua edinde bu böbrekteki genişleme fazlalaşmasın onada razıyım ben yükselmesinde böylede kalsa olur diyorum en kötü ihtimal inşallah canı yanmıyordur içeride yap annecim çişini diyorum sürekli

Son düzenleme:
Nette gezerken asagidaki gibi birseye rastladim..Kasiklardaki baskiyi azaltip , beli destekleyecerek , bel ve kasik agrilarini engelliyormus..Nasil birsey hic bilmiyorum ama bi inceleyin isterseniz..Belki faydali birseydir.. ??

Canım ürünü biliyorum ben. Önümüzdeki ay doktora gittiğimde kullanabilir miyim diye soracağım. Ona sormadan almak istemedim. Belki istemeyecektir almıyorum o yüzden..

Neredeyse aynı yollardan geçtik Sen, ben, CAN_SIN... Çoğu zaman aynı duyguları aynı korkuları aynı endişeleri yaşadık. Ama nedense içimde hep hepimiz iyi olacakmışız bebişlerimiz iyi olacak gibi bir his var.Benim hislerim kuvvetlidir bu yüzden bu da mutlu ediyor beni. Ben senin yerinde olsam elimi koyar bol bol sevgi sözcükleri söylerdim.. Sonra onun minik tepiklerle karşılık vermesini izlerdim. Huzur orada işte..

Bu arada kaburgalarım beni mahvediyor yürüyüş artık yarım saat bile olsa zor olmaya başladı. Oğluşlarım evde oturup ayaklarımı uzatıp onları sevmemi istiyor demek ki. Bende onu yapıyorum. Karnımdaki hareketlerini kameraya alıyorum. Müzik dinliyoruz beraber.. İşte benim huzurumda burada..

OOooooo çoktaan yapmıştır annesi çişini o yüzden bir dahaki gittiğinde büyüklük falan kalmayacak.. Herşey normal olacak. Sonra teyzeleri onu doğunca ısıracak.. Kaçışın yok.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…