Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gökçecim oğluşların ne istiyorsa onu yap sende doğumdan sonra yürüyüş yaparsınız:)

Allah senden de razı olsun canım benim.İnşallah sağlıkla kucaklayacağız miniklerimizi,bütün sıkıntılar uçup gidecek işte o zaman.
Valla ben 2 haftadır yardımcı almaya başladım,zira artık yapamıyorum,nefes nefese kalıyorum.Parti parti yapılınca da olmuyor,yapılan temizlik de kendini göstermiyor.O zaman da hergüne ayrı bir iş düşüyor,kendime hiç zaman ayıramıyorum.Neyse şimdi rahatladım biraz.Eskiden gelen kimsenin yaptığı temizliği beğenmezdim,gittikten sonra üstünden geçtiğim bile olurdu takıntı halinde,şimdi biraz daha rahat davranmayı öğrendim.Kontrol ediyorum,beğenmezsen söylüyorum,tekrar yaptırıyorum :)

İçini ferah tut canım,ben de eminim ki sen de iyi haberlerle döneceksin bir sonraki ayrıntılıdan.Çık,bebek mağazalarını gez,dolaş,birkaç parça da olsa birşeyler al,insanın bütün havası değişiyor,herşeyin iyi olacağına inancı artıyor.Bebişin de rahatlar sen rahatlayınca annesi

Hepimizin bebekleri sağlıkla gelicek inşallah. Bende ilk duyduğumda üzülmüştüm çokça ama sonra araştırmak ve doktorlarında yorumlarıyla rahatladım. Dualarımız buradaki arkadaşlarla ve bütün anne olacaklar la olsun inşallah..

canım inşallah hep böyle huzurlu mutlu olun

inşallah dediğin gibi bütün sıkıntılar bitecek sonra bu günleri anacağız beraber ah ne günlerdi diye
bende senin gibiyim temizlik konusunda benim eşimde çok titiz benim gibi ikimizi düşünsene annemler temizliğe geldi geçen hafta düşün onun üstünden bile geçtim tekrar ama birdahamı tövbe bebek aşağıya indi yorgunluktan 2 3 gün olduğu kadar diyorum şimdilik

canım aminnnnnnnn inşallah rabbim bizi bu yolda eylemesin inşallah hep mutlu haberlerle dönelim

Son düzenleme:
OOooooo çoktaan yapmıştır annesi çişini o yüzden bir dahaki gittiğinde büyüklük falan kalmayacak.. Herşey normal olacak. Sonra teyzeleri onu doğunca ısıracak.. Kaçışın yok.. :)

inşallah canımcım bir doğsun bütün teyzelere serbest ısırmak:) benden size müsade

Sorma canım,gerçekten zorlanmaya başladım şimdiden,hasta olduğunda sürekli kucak istedi kızım,almam diyemedim üzülmesin,kardeşinden soğumasın diye.Geceleri ateşlendi,sürekli istifra etti,içtiği suyu bile çıkardı yavrum. Perişan olduk eşimle.Şimdiden böyleyse,bakalım bebiş gelince neler olacak?Umarım bir de kıskançlık krizleriyle uğraşmayız.

Yaptırmak istemiyorum,birincisi içimde tuhaf bir rahatlık var,bebeğimin çok iyi olduğunu hissediyorum,(her ne kadar her gittiğimde içime şüphe tohumları ekilse de)
İkincisi Allah korusun ama herhangi bir sorun olduğu çıkarsa test sonucunda,ne yapabilirim şu saatten sonra?Hayırlısıyla br doğsun,o zaman bakılır bir hal çaresine.Şimdiden bunu kesinleştirip doğuma kadar kafayı yemenin anlamı ne?Doktorlara kalsa bu haftada bile gebeliği sonlandırmak isterler ..

İnşallah dediğin gibi bir çırpıda hallolur canım,Allah razı olsun Valla rahatladım şimdi :)

Daha simdiden onlar ne zaman isterse o , ne yapmak isterlerse yapiyolar.. Miniminikler ama kalbimizde gonlumuzde ne kadar buyukler..Rabbim hepimizi evlatlarimia saglikla kavustursun insallahh :)

normal doğum videosu izledim...

tırstım:26:

Ben izledim. Kitaplar aldim okudum..aksine bende cok buyuleyici buluyorum.Benim etrafimda 1 kisi haric hepsi sezeryan ile dogum yapti.(Epidural , spinal, genel anestezi ) Nomral dogum yapanin yuzune bir renk isilti gelmisti, Digerleri hasta gibiydiler ve bebeklerini rahat rahat emziremediler, bakamadilar birkac gun.Tabiki normal dogumda da bir suru komplikasyon olabilir ama ben gecen izledim afrikada kadin tek basina topragin icinde doguruyor bugun bile ki bizim atalarimizda oyle dogurmus.Ben normal dogumun bir ayricalik oldugunu dusunuyorumBence cok buyuleyici .. Tabiki karar senin.Cunku senin bedenin , senin yavrun ama bence biraz yabanci sitelere bak.Kadinlar dogru duzgun bagirmiyor bilee..Biz neleri atlatiyoruz , dogumu hayli hayli atlatiriz insallah..

Benimde tek endisem , bize sorulmadan kesi yapilmasi ve bebegin hemen bize verilmesi yerine once temizlenip sonra verilmesi..Bir suru kitapta bebegin ilk dakikalarinda anneyle ten temasinin ne kadar onemli oldugunu anlatiyor.(Hatta bebegin ilk agladigi ses , annenin bilincaltina ilk ses olarak kaydediliyormus.Hani annelerin ne kadar kalabalik olursa olsun bebeklerinin aglamalarini hissetmeleri bu bilincalti sesinden dolayiymis..)Normal dogumda bile 20 dk yi buluyo bebegi vermeleri..Benim tek endisem bu ve dr. la konusmayi dort gozle bekliyorum..

Rabbim hepimize istedigimiz gibi saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin insallah..

Ayy yapmistir kesin annesi yaa..Gor bak insallah daha daha iyi olacak 2 hafta sonraya gore..Hem o seni duyuyo yaa.. Cani yanmiyordur da.. cani yansa sen hissedersin annesi.O sadece senin sevgini istiyordur gor bak :) Birazda pembis pembis ciciler al ona hem sana hem ona motivasyon olsun :)

kızlar ya bişii sorcam beni her gören şişmişsin diyo moralim bozuluyo yüzüğüm olmuyo artık elime dedikleri bi şişlik söz konusu farkındayım ama önüne geçebilir miyim azaltabilir miyim. biraz araştırdım tuzu çok tüketmeyin diyo ama ben çok tuz tüketen biri değilim normalde :26:

Canım mesela bende tuz değil tatlı şişkinlik yapıyor. Maalesef bu şişkinliğin önüne geçemiyoruz. Ay şiş gitsin boşver yaa bana neler diyorlar da takmıyorum. Mesela geçen Mısır Çarşısı'na gittik bir arkadaşla. Arkadaş maske yapmak için doğal kil alacaktı. Gittim bir baharatçıya doğal kil var mı dedim. Niçin kullanacaksınız dedi maske yapmak için dedim. Arkadaşımda atıldı kil maskesi yapacağım cilde iyi geliyormuş dedi. Adam da döndü sizin cildinizde birşey yok ki bence bu hanımefendi uygulamalı dedi. Evet doğru suratım sivilceden harita gibi şu an. Tamamen gebelik hormonlarındanmış doktoruma sordum. Ama al bir patavatsız daha. Size mı kaldı maskeyi kimin yapacağının yorumu dedi. Adam o kadar yüzsüz ki tutturdu size de vereyim 5 TL lik diye :) Güldüm geçtim. Her denileni sallarsak yandık biz güzelim :)

Hep normal doğum yapmak istedim. Tüm planlarımı ona göre yaptım diyebilirim. Ama ikiz olması durumu değiştirdi. Geçen gün epidural sezeryanı araştırıyordum. Arkadaşım tutturdu sakın haaa bilinçaltına yerleşir adapte olamazsın çocuklarına dedi. Gözümü korkuttu..

destekleyici bel kemerleri var internette araştırırken görmüştüm. öyle birşey kullansan çok faydalı olur sana. bunun gibi bak:
HAMİLE KEMERİ

Son düzenleyen: Moderatör:

bende hem korkuyorum hemde onu görmek için sabırsızlanıyorum. son bi kaç haftada karnım epey büyüdü, yusyuvarlak oldu. tekmelerde hem arttı hem güçlendi. annemi eskişehirden çağırdım o gün benle hastaneye gelmesi için. eşim rahatsız yanımda olamıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…