Neredeyse aynı yollardan geçtik Sen, ben, CAN_SIN... Çoğu zaman aynı duyguları aynı korkuları aynı endişeleri yaşadık. Ama nedense içimde hep hepimiz iyi olacakmışız bebişlerimiz iyi olacak gibi bir his var.Benim hislerim kuvvetlidir bu yüzden bu da mutlu ediyor beni. Ben senin yerinde olsam elimi koyar bol bol sevgi sözcükleri söylerdim.. Sonra onun minik tepiklerle karşılık vermesini izlerdim. Huzur orada işte..
Bu arada kaburgalarım beni mahvediyor yürüyüş artık yarım saat bile olsa zor olmaya başladı. Oğluşlarım evde oturup ayaklarımı uzatıp onları sevmemi istiyor demek ki. Bende onu yapıyorum. Karnımdaki hareketlerini kameraya alıyorum. Müzik dinliyoruz beraber.. İşte benim huzurumda burada..
canım Allah razı olsun ben inanıyorum miniklerimizin iyi olduğuna inan senin bebeğinle ilgilide bir ferahlık var içimde ben 6. hissime çok güvenirim bu böbrek olayınıda 1 gün önce rüyamda gördüm çünkü doktorada söyledim hatta rabbim ne ve nasıl verdiyle başımızın üstünde yerleri var artık ama inşallah sağlıklı sıhhatli olacaklar dikkat et kendine bu arada biraz daha ısınsın havalar öyle başla temizliğine bu havalara güven olmaz çünkü acele etme bence daha var nasipse günümüz bak ben daha alışverişe bile başlamadım bu hafta çıkıp alırım birşeyler diyordum ama hevesim çok kırıldışu 2. ultrasonuda atlatayım diyorum sonra başlarım artık
öyle yaparım bende canım o zaman kıyamam ben ona ya hepinize o kadar çok dua ediyorum ki oturduğum yerden sürekli ayetel kürsi okuyup hem kendi bebeğime hem sizinkilere yolluyorum sağ sağlim gelirler inşallah sizde bana dua edinde bu böbrekteki genişleme fazlalaşmasın onada razıyım ben yükselmesinde böylede kalsa olur diyorum en kötü ihtimal inşallah canı yanmıyordur içeride yap annecim çişini diyorum sürekli
Neredeyse aynı yollardan geçtik Sen, ben, CAN_SIN... Çoğu zaman aynı duyguları aynı korkuları aynı endişeleri yaşadık. Ama nedense içimde hep hepimiz iyi olacakmışız bebişlerimiz iyi olacak gibi bir his var.Benim hislerim kuvvetlidir bu yüzden bu da mutlu ediyor beni. Ben senin yerinde olsam elimi koyar bol bol sevgi sözcükleri söylerdim.. Sonra onun minik tepiklerle karşılık vermesini izlerdim. Huzur orada işte..
Bu arada kaburgalarım beni mahvediyor yürüyüş artık yarım saat bile olsa zor olmaya başladı. Oğluşlarım evde oturup ayaklarımı uzatıp onları sevmemi istiyor demek ki. Bende onu yapıyorum. Karnımdaki hareketlerini kameraya alıyorum. Müzik dinliyoruz beraber.. İşte benim huzurumda burada..
Allah senden de razı olsun canım benim.İnşallah sağlıkla kucaklayacağız miniklerimizi,bütün sıkıntılar uçup gidecek işte o zaman.
Valla ben 2 haftadır yardımcı almaya başladım,zira artık yapamıyorum,nefes nefese kalıyorum.Parti parti yapılınca da olmuyor,yapılan temizlik de kendini göstermiyor.O zaman da hergüne ayrı bir iş düşüyor,kendime hiç zaman ayıramıyorum.Neyse şimdi rahatladım biraz.Eskiden gelen kimsenin yaptığı temizliği beğenmezdim,gittikten sonra üstünden geçtiğim bile olurdu takıntı halinde,şimdi biraz daha rahat davranmayı öğrendim.Kontrol ediyorum,beğenmezsen söylüyorum,tekrar yaptırıyorum :)
İçini ferah tut canım,ben de eminim ki sen de iyi haberlerle döneceksin bir sonraki ayrıntılıdan.Çık,bebek mağazalarını gez,dolaş,birkaç parça da olsa birşeyler al,insanın bütün havası değişiyor,herşeyin iyi olacağına inancı artıyor.Bebişin de rahatlar sen rahatlayınca annesi
Hepimizin bebekleri sağlıkla gelicek inşallah. Bende ilk duyduğumda üzülmüştüm çokça ama sonra araştırmak ve doktorlarında yorumlarıyla rahatladım. Dualarımız buradaki arkadaşlarla ve bütün anne olacaklar la olsun inşallah..
OOooooo çoktaan yapmıştır annesi çişini o yüzden bir dahaki gittiğinde büyüklük falan kalmayacak.. Herşey normal olacak. Sonra teyzeleri onu doğunca ısıracak.. Kaçışın yok.. :)
normal doğum videosu izledim...
tırstım:26:
Canimm cok uzuldummm buyuk buyuk gecms olsun sana.Senin isin daha zor tabi evde bir tanede afacan var..Hastalik , temizlik , ilgi derken sende bizim ikiz annelerimiz ve cansin gibi zor geciriyorsun..
Bencede amniyosentez falan yaptirma..%100 denen bebekler bile masallah saglikli sihhatli doguyorlar..allah in izniye hic birsey olmaz insallahh..Boyle disaridan konusuyorum ama biliyorum ki sende icinde hissediyorsun minicigin gayet saglikli :)
Bizim kalbimiz seninle ve miniginle..Insallah gayet iyi dogacak miniginn :)
Hazirliklarina gelincede hepsi gor bak nasil hallolacak..Bir anda..Cunku insallah daha cok vaktimiz var :) Hepsini 1 haftada halledersin ki oda dinlene dinlene
Kızlarr müthiş birşey.. Bebeklerinize dinletin.. Huzur bulduklarını hissedeceksiniz...
bende eşimin elini 1 aydır karnıma koyuyorum miniş hissedşyo oyun yapıyo babasına bi türlü vurmamıştı. geçen eşim telefonla konuşurken baktım aynı yerden 3-4 kere vurdu gel dedim işaret ettim elini elimi tam koyduğum yere koydum 1-2 tepik de babası için attı ama eşim okadar mutlu oldu ki yüzü değişti adamın yagerçekten mükemmel ve tarif dilemez bir duygu bende çok mutluyum ve binlerce kez şükürler olsun bu duyguları bize yaşatan Allaha hamd olsun..
dün gelmiş elini karnıma koydu hadi ya vursaya biraz diyo hoşuna gitti onu hissetmek nası komik geldi hali gözüme:) dedim sen isteyince vurmaz o canı ne zaman isterse ozaman dedim:)
Canım ürünü biliyorum ben. Önümüzdeki ay doktora gittiğimde kullanabilir miyim diye soracağım. Ona sormadan almak istemedim. Belki istemeyecektir almıyorum o yüzden..
öyle yaparım bende canım o zaman kıyamam ben ona ya hepinize o kadar çok dua ediyorum ki oturduğum yerden sürekli ayetel kürsi okuyup hem kendi bebeğime hem sizinkilere yolluyorum sağ sağlim gelirler inşallah sizde bana dua edinde bu böbrekteki genişleme fazlalaşmasın onada razıyım ben yükselmesinde böylede kalsa olur diyorum en kötü ihtimal inşallah canı yanmıyordur içeride yap annecim çişini diyorum sürekli
Ayy evet gokce yaa cok guzel ve cok dinlendirici..Benim minikte kiprasiyooo dinleyincee :)
kızlar ya bişii sorcam beni her gören şişmişsin diyo moralim bozuluyoyüzüğüm olmuyo artık elime dedikleri bi şişlik söz konusu farkındayım ama önüne geçebilir miyim azaltabilir miyim. biraz araştırdım tuzu çok tüketmeyin diyo ama ben çok tuz tüketen biri değilim normalde :26:
Ben izledim. Kitaplar aldim okudum..aksine bende cok buyuleyici buluyorum.Benim etrafimda 1 kisi haric hepsi sezeryan ile dogum yapti.(Epidural , spinal, genel anestezi ) Nomral dogum yapanin yuzune bir renk isilti gelmisti, Digerleri hasta gibiydiler ve bebeklerini rahat rahat emziremediler, bakamadilar birkac gun.Tabiki normal dogumda da bir suru komplikasyon olabilir ama ben gecen izledim afrikada kadin tek basina topragin icinde doguruyor bugun bile ki bizim atalarimizda oyle dogurmus.Ben normal dogumun bir ayricalik oldugunu dusunuyorumBence cok buyuleyici .. Tabiki karar senin.Cunku senin bedenin , senin yavrun ama bence biraz yabanci sitelere bak.Kadinlar dogru duzgun bagirmiyor bilee..Biz neleri atlatiyoruz , dogumu hayli hayli atlatiriz insallah..
Benimde tek endisem , bize sorulmadan kesi yapilmasi ve bebegin hemen bize verilmesi yerine once temizlenip sonra verilmesi..Bir suru kitapta bebegin ilk dakikalarinda anneyle ten temasinin ne kadar onemli oldugunu anlatiyor.(Hatta bebegin ilk agladigi ses , annenin bilincaltina ilk ses olarak kaydediliyormus.Hani annelerin ne kadar kalabalik olursa olsun bebeklerinin aglamalarini hissetmeleri bu bilincalti sesinden dolayiymis..)Normal dogumda bile 20 dk yi buluyo bebegi vermeleri..Benim tek endisem bu ve dr. la konusmayi dort gozle bekliyorum..
Rabbim hepimize istedigimiz gibi saglikli ve kolay dogumlar nasip etsin insallah..
Kızlaaaarr günaydınnn.. Dün gece sırt ve kasık ağrılarımızdan uyuyamadığım için ancak kalkabildim. Kaburgalarım ve omuriliğim beni öldürüyor. Özellikle son haftalarda yaşadığım şey kasık ağrısı. Bebekler aşağı baskı yapıyor. Muhtemelen tek gebeler bunu 7. aydan sonra yaşayacaklardır. Ayağa kalkınca sanki çıkacaklarmış gibi hissediyorum. Oturunca bir süre sonra ağrım geçiyor. günde 2 lt. su içtiğim için wc ye de sık gidiyorum. Dolayısıyla kalkmak işkence oluyor. Resmen karnımın altını destekleyerek yürüyorum. Allahım yok mu bunun bir çaresi yaaa. Yemek yapmak bile işkenceye döndü.
Ayy ne guzel cnm yaa ..Sende git bi gor minigini..Strese girmeden gor bakalim nasil buyumuss...Hemen bizede haber ver ama olur mu ?
Benim daha cok var yaa..Merakla bekliyorum bende minigim gittikce gucleniyo , gittikce hareketleniyo cok sukur ama acaba ne kadar buyudu ?Elleri ayaklari nasil ? Yerim ben onun her yerini :) HEpimizin bebeklerine ve bizlere masallah... :)
( buarada masallah simgesi nasil yapiliyo banada ogretir misiniz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?