Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Ya gece uyandım bu ruyayı gordukten sonra,cok guldum :) resmen topiklr yatıp kalkıyorum artık ruyalarıma giriyorsunuz bebislerinizle :))
ruyamda nes17 ve gokce82 bebeklerle ilgili bi reklamda oynayacakmıs.nes ikiz kızlarıyla oynayacak gokce de dogumdan once hamile haliyle oynayacak diyorlar.cekimler ankaradaymıs.ben diyorum ya onun ikisi de agustosta dogum yapcak nesin bebeklerini nasıl cekiceksiniz diyorum once gokcenin hamilelik cekimleri yapılcak agustosta bebekler dogunca da nes in bebeklerle cekimleri yapılcak diyorlar.ben diyorum bakın dikkat edin yorulmasınlar uzulmesinler te ankaraya nasıl gitcek bu hamisler merak etmeyin biz herseyi ayarladık sorun olmucak diolar.. uyandım sonra :))
Ruyamda bile sizi dusunuyorum kızlar :))) aman erken dogmasın bebisler aman anneleri yorulmasın derken bilinc altım cok etkilenmis

Canım ya biz ve bebişler medyatik olup reklamdamı oynucakmışız:) ay ne güzel yoksa Gökçe mi bize rol vericek:) hayır olsun inşallah rüyan canım valla topike baya alışmışız..

Bizde şeker yüklemesindeyiz 100 mg. İlk kanımızı verdik daha 2 kan daha var ve biz çooook acıktık oturmaktan uykumuzda geldi nasıl geçicek 2 saat bilmiyorum..

ayyy canıııımmmm kıyamam ben sanaaaaa... Bizim için de endişelenirmiiişşşş... Yerim seni beeennn.. Ben hissediyorum 34 ile 36 hafta gibi doğuracağım sanki... Ani birşey olup erken doğuracağımı düşünmüyorum. Nasıl düşünürsen öyle olurmuş. Daha önce reklamda oynamıştım canım ben bir de show tv deki magazin programında modellik yapmıştım. Geçen bir klip çekimi için teklif geldi :) dedim ben hamileyim kocamaaaannn göbeğim Klibinize gölge düşürür. Zaten çekimler çok yorucu oluyor hiç aklıma bile getirmem yani. Ama hiç hamilelikle ilgili reklamda oynayabileceğimi düşünmedim. Ama topik ve bizlerle ilgili bir oyun çıkarmak istiyorum...

Canım Allah yardımcın olsun. uyuma sakın baştan yapıyorlar sonra.. Ben isyan edip hastanenin içinde tur atmaya başlamıştım. Laborant çok hareket etmeyin diyince "içimde iki tane aç çocuk var beni tepikleyen, bende açım, içim şekerden bayıldı bir yudum suyu çok görüyorsunuz. Oturuyorum uykum geliyor. Eğer bu işkence yöntemine devam edecekseniz ben yokum. Kimse beni şu an dolaşıp zaman geçirmekten alıkoyamaz" diye çıkışınca 1-2 yudum su için bari daha fazlası midenizi bulandırır diye kuyruğunu kıstırıp gitmişti" laborant. Çok sıkılırsan kalk dolaş başka türlü vakit geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…