linkler açılmıyor sanırım. resimlerini atıyorum..
Eki Görüntüle 691269 hangisi Eki Görüntüle 691271
Eki Görüntüle 691274 yada Eki Görüntüle 691272
Canım eni boyu kaç seninkinin çok büyük değil dimi?
Canım ben en küçük boyunu aldım 60x120. küçük boy dememe aldanma kocaman yatakmış meğer..
Ya gece uyandım bu ruyayı gordukten sonra,cok guldum :) resmen topiklr yatıp kalkıyorum artık ruyalarıma giriyorsunuz bebislerinizle :))
ruyamda nes17 ve gokce82 bebeklerle ilgili bi reklamda oynayacakmıs.nes ikiz kızlarıyla oynayacak gokce de dogumdan once hamile haliyle oynayacak diyorlar.cekimler ankaradaymıs.ben diyorum ya onun ikisi de agustosta dogum yapcak nesin bebeklerini nasıl cekiceksiniz diyorum once gokcenin hamilelik cekimleri yapılcak agustosta bebekler dogunca da nes in bebeklerle cekimleri yapılcak diyorlar.ben diyorum bakın dikkat edin yorulmasınlar uzulmesinler te ankaraya nasıl gitcek bu hamisler merak etmeyin biz herseyi ayarladık sorun olmucak diolar.. uyandım sonra :))
Ruyamda bile sizi dusunuyorum kızlar :))) aman erken dogmasın bebisler aman anneleri yorulmasın derken bilinc altım cok etkilenmis
ya gece uyandım bu ruyayı gordukten sonra,cok guldum :) resmen topiklr yatıp kalkıyorum artık ruyalarıma giriyorsunuz bebislerinizle :))
ruyamda nes17 ve gokce82 bebeklerle ilgili bi reklamda oynayacakmıs.nes ikiz kızlarıyla oynayacak gokce de dogumdan once hamile haliyle oynayacak diyorlar.cekimler ankaradaymıs.ben diyorum ya onun ikisi de agustosta dogum yapcak nesin bebeklerini nasıl cekiceksiniz diyorum once gokcenin hamilelik cekimleri yapılcak agustosta bebekler dogunca da nes in bebeklerle cekimleri yapılcak diyorlar.ben diyorum bakın dikkat edin yorulmasınlar uzulmesinler te ankaraya nasıl gitcek bu hamisler merak etmeyin biz herseyi ayarladık sorun olmucak diolar.. Uyandım sonra :))
ruyamda bile sizi dusunuyorum kızlar :))) aman erken dogmasın bebisler aman anneleri yorulmasın derken bilinc altım cok etkilenmis
Canım ya biz ve bebişler medyatik olup reklamdamı oynucakmışız:) ay ne güzel yoksa Gökçe mi bize rol vericek:) hayır olsun inşallah rüyan canım valla topike baya alışmışız..
Bizde şeker yüklemesindeyiz 100 mg. İlk kanımızı verdik daha 2 kan daha var ve biz çooook acıktıkoturmaktan uykumuzda geldi nasıl geçicek 2 saat bilmiyorum..
ya kızlar bizim bu yediğimiz yiyecekler bebeğe ne kadar sonra ulaşıyor acaba:44:
ya kızlar bizim bu yediğimiz yiyecekler bebeğe ne kadar sonra ulaşıyor acaba:44:
sanırım hemen ulaşıyor.
ne zaman bişey yesem hemen harketleniyorlar.
su içince bile kıpırdanıyorlar
ay yerim yerim yerimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?