Canım benim göğüsümle karnım birleşti artık. hatta havalar ısınınca pişik yapabilir diye korkuyorum. Terlemeden dolayı bazen kaşıntı oluyor. Ama uyuşma tarzı birşey yaşamasım..Bizim ruhumuzdaki çocuğunda bayramı kutlu olsun :)
cicekdemeti canım evet bnm minişe %90 erkek dediler devamlı sonra %100 kız çıktı:) buarada benim yüzümde sanki şişlik var gibi yoksa kilo mu aldım ondan anlayamıyorum. ellerimde bacaklarımda yok şişlik sadece yüzümde var. ayak bileklerimde çorap izi çıkıyor ama bu 3 aydır falan çıkıyor yani:) sizce bi problem olabilirmi kızlar ya ben mi gene pinpirik yapıyorum..
ayyy canım doğum günün kutlu olsun oğluşların ve eşinle beraber hatta bizimle beraber nice yoıllara olsun
canım hayırlı olsun banada bu ay %95 kız dediler ama değişmez artık herhalde 6. ay bitecek neredeyse ama hayırlısı bakalım o şişlik benim yüzümde de var hatta dediğin gibi kollarda bacaklarda pek yok sadece sendeki gibi çorabın izi çıkıyor :) yüzüklerimi hala takıyorum mesela ama yüzüm kocaman oldu sanki
evet canım aynen yüzüklerim falan oluyor hep sadece yüzümde gibi hissediyorum ben, sence de garip mi yoksa normal mi acaba. ben diyorum yarın bir sağlık ocağına gideyim sorayım oradaki dr.a zaten bacaklarıma da 1 haftadır falan fena gece krampları giriyor.. normal kramp gibi değil ya acayip birşey. onu da söyleyim belki bi ilacı vardır yada normaldir ne biliyim endişeleniyorum...
linkler açılmıyor sanırım. resimlerini atıyorum..
Eki Görüntüle 691269 hangisi Eki Görüntüle 691271
Eki Görüntüle 691274 yada Eki Görüntüle 691272
geçmiş olsun canm ben zaten şekerli içecek ağzıma hiç süremiyorum heleki aç karna onu içmek ölüm olacak bnm için.. sen atlatmışsındır temiz çıkar inşallah içimden bir his bnmkinin pek iyi çıkmayacağını söylüyor nedense
ya kızlar bizim bu yediğimiz yiyecekler bebeğe ne kadar sonra ulaşıyor acaba:44:
Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...
Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...
evet canım aynen yüzüklerim falan oluyor hep sadece yüzümde gibi hissediyorum ben, sence de garip mi yoksa normal mi acaba. ben diyorum yarın bir sağlık ocağına gideyim sorayım oradaki dr.a zaten bacaklarıma da 1 haftadır falan fena gece krampları giriyor.. normal kramp gibi değil ya acayip birşey. onu da söyleyim belki bi ilacı vardır yada normaldir ne biliyim endişeleniyorum...
günaydın arkadaşlar;
benim 2 gündür süren bir sorunum var bi yazayım dedim size belki fikri olan vardır.. 2 gündür sağ göğüsümün altı tam sütyen çizgisinin alt kısmı acaip kaşınıyor acıyor ve uyuşuk gibi sanki desemki sütyen yapıyor diğer göğüsümdede olması lazım yediğim içtiğim dokundu kaşıntı yapsa desem tüm vücudumda olur diye düşünüyorum... fikri olan varmı. teşekkür ettim şimdiden bu arada 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun
günaydın arkadaşlar;
benim 2 gündür süren bir sorunum var bi yazayım dedim size belki fikri olan vardır.. 2 gündür sağ göğüsümün altı tam sütyen çizgisinin alt kısmı acaip kaşınıyor acıyor ve uyuşuk gibi sanki desemki sütyen yapıyor diğer göğüsümdede olması lazım yediğim içtiğim dokundu kaşıntı yapsa desem tüm vücudumda olur diye düşünüyorum... fikri olan varmı. teşekkür ettim şimdiden bu arada 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun
Benim goguslerim catlamıs(
ımmm olabilir terledi bende kaşıdım belki ondan öyle bi sorun oldu... off nebilim ya aklım hep orada acıo yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?