Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ımmm olabilir terledi bende kaşıdım belki ondan öyle bi sorun oldu... off nebilim ya aklım hep orada acıo yanii

cicekdemeti canım evet bnm minişe %90 erkek dediler devamlı sonra %100 kız çıktı:) buarada benim yüzümde sanki şişlik var gibi yoksa kilo mu aldım ondan anlayamıyorum. ellerimde bacaklarımda yok şişlik sadece yüzümde var. ayak bileklerimde çorap izi çıkıyor ama bu 3 aydır falan çıkıyor yani:) sizce bi problem olabilirmi kızlar ya ben mi gene pinpirik yapıyorum..

doğum günün kutlu olsun tatlım:) Allah seneye doğum gününe 2 prensin yanında girmeyi nasip etsin inşallah annesi:)

canım hayırlı olsun banada bu ay %95 kız dediler ama değişmez artık herhalde 6. ay bitecek neredeyse ama hayırlısı bakalım o şişlik benim yüzümde de var hatta dediğin gibi kollarda bacaklarda pek yok sadece sendeki gibi çorabın izi çıkıyor :) yüzüklerimi hala takıyorum mesela ama yüzüm kocaman oldu sanki

ayyy canım doğum günün kutlu olsun oğluşların ve eşinle beraber hatta bizimle beraber nice yoıllara olsun

Gökçecim doğum günün kutlu olsun sağlıkla oğluşlarınla ve eşinle nice yıllara canım ayy negüzel sene bu zamanlar oğluşların yanında :)

Son düzenleme:

evet canım aynen yüzüklerim falan oluyor hep sadece yüzümde gibi hissediyorum ben, sence de garip mi yoksa normal mi acaba. ben diyorum yarın bir sağlık ocağına gideyim sorayım oradaki dr.a zaten bacaklarıma da 1 haftadır falan fena gece krampları giriyor.. normal kramp gibi değil ya acayip birşey. onu da söyleyim belki bi ilacı vardır yada normaldir ne biliyim endişeleniyorum...

ya canım yemin ederim aynı şeyleri yaşıoyoruz seninle aynen gece krampları oluyor bende de ama sabaha yakın özellikle şöyle bir gerinme geldiği zaman sanki sakat kalıcakmışım gibi kalkıp yürümeden geçmiyor biraz yürüyeyim rahatlayıp öyle yatıyorum tekrar

doğum günün kutlu olsun cnm.
Allah evletlerını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu arada arabanın fotosunu ve fiyatını mutlaka ekle... bekliyoruz :)

Yok cnmyaa , iyi dusun iyi olacaktir insallah..

ya kızlar bizim bu yediğimiz yiyecekler bebeğe ne kadar sonra ulaşıyor acaba:44:

Ben hemen ulasiyo diye biliyorum.cunku hamileligin ilk haftalarinda mide bulantisi ve kusmasi olanlar icin soyle deniyordu..'Kussanizda yiyin..Midenize girer girmez faydaliolan tumbesinleri bebek aninda aliyor .. '
Hem benimde birparca bisey atsam agzima minigim hemen kiprasiyo :)

Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...

ayyy cnmmm , nice nice saglikli , mutlu , huzurlu ve hayatindaki 3 erkeginle dolu dolu bir hayat gecirmeni diliyorum... Seneye birlikte mum uflersiniz insallah minik bıdıklarla :)

Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...

Amanda Gökçecim nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara. İnşallah canım yakın gelecekte 4 kişilik ailenle uzun uzun yıllar geçirmen dileğiyle...iyiki doğmuşsun..

Mutlu yıllar dilerim gerçi karnında iki hediye paketin varken hayatının en mutlu günlerini yaşıyorsundur iyiki doğdun...

kramplar için magnezyum veriyolar.

benimde sol göğsümün altında karıncalanma oluyo ama tahmin ediyorum ki sıkıştığı için oluyo. çünkü sol göğsüm diğerinden biraz daha büyük e şimdide şiştiler iç çamaşır onu sıkıyo biraz.

Canım tam bahsettiğin yerde benimde kaşıntıda var ve yanma gibi bişey var özellikle yatarken bebişler baskı yağıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…