Demetcim güzel haberleri bekliyorum.Bu arada çok çok geçmiş olsun.İnşaallah herhangi bir sorun çıkmaz.
ya kızlar bizim bu yediğimiz yiyecekler bebeğe ne kadar sonra ulaşıyor acaba:44:
linkler açılmıyor sanırım. resimlerini atıyorum..
Eki Görüntüle 691269 hangisi Eki Görüntüle 691271
Eki Görüntüle 691274 yada Eki Görüntüle 691272
pampammmm senin minik erkek değilmiydi hayatım ya
ya kızlar bizim bu yediğimiz yiyecekler bebeğe ne kadar sonra ulaşıyor acaba:44:
Gokcecim nice mutlu yilllara. Sevdiklerin ile beraber... Vee gelecek sene buzaman lar dogum gününü kutlarken 3 erkeğin yanında olucak herzaman bunui hayal et ve pozitif ol... Rabbim sağlıklı bir şekilde yasatsin sana annelik duygusunu ve bizede inşallah... Öpüyorum..
Kızlar hepinize günaydın.Heyecandan uyuyamadım.Malum şeker sonuçlarım çıkacak diye...
Nitekim çıkmış,yorumlarınızı bekliyorum.
50 mg yükleme sonucu
0.Dakika 87
60.Dakika 150
100 mg yükleme sonucu
0.Dakika 86
60.Dakika 133
120.Dakika 125
180.Dakika 96
Daha öncede belirttiğim gibi 2 yada daha fazlası 130/140 rakamının üzerinde olursa gebelik şekeri teşhisi konuluyormuş.Özellikle bazı hekimler 120.Dakikanın değerini baz alabiliyormuş.Haftaya doktoruma göstereyim bakalım nasıl değerlendirecek.
NESCİĞİM temennilerin için teşekkür ederim canımcım.
Bu arada hepimizin bebişine (tabi önce hiç büyümeyen biz minik annelere)mutlu mutlu 23 nisanlar :)))
Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...
günaydın arkadaşlar;
benim 2 gündür süren bir sorunum var bi yazayım dedim size belki fikri olan vardır.. 2 gündür sağ göğüsümün altı tam sütyen çizgisinin alt kısmı acaip kaşınıyor acıyor ve uyuşuk gibi sanki desemki sütyen yapıyor diğer göğüsümdede olması lazım yediğim içtiğim dokundu kaşıntı yapsa desem tüm vücudumda olur diye düşünüyorum... fikri olan varmı. teşekkür ettim şimdiden bu arada 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun
Gokcecimmmm mutlu yıllar canııımm sana asık 3 erkekle omur boyu mutlu huzurlu saglıklı yasaman dilegiyle..ehh ilerde bi de minik bi prenses yaparsın :))
ayyy canım doğum günün kutlu olsun oğluşların ve eşinle beraber hatta bizimle beraber nice yoıllara olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?