Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar hepinize selam.Bugün 1'er saat arayla 100 mg glikozu içip kan verdim.(Evden çıkarken 2 tane limonun suyunu sıkıp glikozun içine koydum.İlk seferde bitirdim çok şükür.Doktora da içine limon suyu koyacağımı söyledim.Yeter ki iç limon suyunun zararı yok dedi) Sonuçlar yarına bakalım neler olacak.Aranızda çıkması gereken değerlerin ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? Ben bir sitede verdiğimiz kan sonuçlarının 2 yada fazlasının 130/140 fazlası olursa gebelik şekeri teşhisi konulduğunu okudum.
Birde idrarımda enfeksiyon olduğunu söyledi.Bunun için toz veriyorum dedi fakat benim idrarla ilgili herhangi bir şikayetim ne ağrım ne sızım yok.Özel bir yerde idrar kültürümü tekrar vereceğim.Hepinize çok öpücük.Bu arada NESCİĞİM sende de haber bekliyorum.Malum bugün aynı kaderi yaşamışız.

Evet biz geldik. Geldim hemen uyudum zaten birazda dolaştık zaten Dr. Sonra iyice yoruldum. 50 gr iyiydi fakat 100 gr anam o ne bildiğin bal ıyyy bide onu bir dikişde içtik. Bir iki yudum su içebilirsin dediler ana içirmedim Gökçecim dediğin gibi uyumakta yok ama ne tatlı uykun geliyor zaman çok zor geçti ee bayaca acıktık bebişlerle şükür ama sorunsuz atlattık. Orda hamile bir arkadas da vardı biraz onunla sohbet acık dolaşma derken bitti gitti. Sonuca gelirsek açlık yine 96 çıktı. Diğerleri ilk 2 si iyi dediler 3.cüsü biraz düşükmüş hafif hipogilisemi var dendi ama önemli değil dedi 1 ay sonra tekrarlarız testi dedi. biraz sebze ağırlıklı beslenmeyi öneriyoruz dediler hoş Dr. Daha görmedi adamcağız tatildeymiş haftaya p.tesi kontrolümüz.

Zacebe umarım seninkide iyi çıkar canım sonuçların.

Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...

Gokcecim nice mutlu yilllara. Sevdiklerin ile beraber... Vee gelecek sene buzaman lar dogum gününü kutlarken 3 erkeğin yanında olucak herzaman bunui hayal et ve pozitif ol... Rabbim sağlıklı bir şekilde yasatsin sana annelik duygusunu ve bizede inşallah... Öpüyorum..

Kızlar hepinize günaydın.Heyecandan uyuyamadım.Malum şeker sonuçlarım çıkacak diye...
Nitekim çıkmış,yorumlarınızı bekliyorum.

50 mg yükleme sonucu
0.Dakika 87
60.Dakika 150

100 mg yükleme sonucu
0.Dakika 86
60.Dakika 133
120.Dakika 125
180.Dakika 96

Daha öncede belirttiğim gibi 2 yada daha fazlası 130/140 rakamının üzerinde olursa gebelik şekeri teşhisi konuluyormuş.Özellikle bazı hekimler 120.Dakikanın değerini baz alabiliyormuş.Haftaya doktoruma göstereyim bakalım nasıl değerlendirecek.
NESCİĞİM temennilerin için teşekkür ederim canımcım.
Bu arada hepimizin bebişine (tabi önce hiç büyümeyen biz minik annelere)mutlu mutlu 23 nisanlar :)))

Gunaydın kızlar gün şeker yüklememiz vardı aç karnına kan verdim 75g şeker yüklendi bi dikişde içtim :) ama sonrası BAŞDÖNMESİ AÇLIK bi saat araylada 2 kere kan verdim 13:30 da bişeyler yiyebildim ama nasıl yiyiyorum kurt gibi eşimde oturmuş beni izliyo :) sonuçlarımız iyi çıktı şükür hiç bir sorun yok.Kızımıza baktım sonra 783 gr olmuş kuzum :) herşeyi inceledik çok şükür bisorunumuz yok dokt.sordum bazen harektlerini çok iyi hissediyorum ama gün oluyorki hiç hissetmiyorum uyuyodur ya da sen açsındır dedi aç kalma sen aç kalırsan oda açdır dedı.İyiyiz ya ben hep yerim :)Allahım hepimize sağlıkla kuzularımızı kucagımıza almayı nasip etsin.

günaydın arkadaşlar;
benim 2 gündür süren bir sorunum var bi yazayım dedim size belki fikri olan vardır.. 2 gündür sağ göğüsümün altı tam sütyen çizgisinin alt kısmı acaip kaşınıyor acıyor ve uyuşuk gibi sanki desemki sütyen yapıyor diğer göğüsümdede olması lazım yediğim içtiğim dokundu kaşıntı yapsa desem tüm vücudumda olur diye düşünüyorum... fikri olan varmı. teşekkür ettim şimdiden bu arada 23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun

Gokcecimmmm mutlu yıllar canııımm sana asık 3 erkekle omur boyu mutlu huzurlu saglıklı yasaman dilegiyle..ehh ilerde bi de minik bi prenses yaparsın :))

Canııımmm teşekkür ederim. Hediyelerin en güzellerine şu an kozalık yapıyorum. İçimde varolmalarını ve gelişmelerini bekliyorum. Bundan daha fazla olarak sadece sağlık dileyebilirim. İnş. önümüzdeki seneler bebişlerimizle yanı sıra topiğimizle de beraber oluruz inş.

Canııımm bence sonuçların çok güzelll. Ohhh bunu da atalttın. 100 mg sonucun süper çıkmış.. Hadi geçmiş olsun. Bu arada pasta kesmeyeceğiz canım Eminönü ne bebiklerimin arabasını almaya gideceğiz :)

Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...

ayyy canım doğum günün kutlu olsun oğluşların ve eşinle beraber hatta bizimle beraber nice yoıllara olsun

Canım benim göğüsümle karnım birleşti artık. hatta havalar ısınınca pişik yapabilir diye korkuyorum. Terlemeden dolayı bazen kaşıntı oluyor. Ama uyuşma tarzı birşey yaşamasım.. Bizim ruhumuzdaki çocuğunda bayramı kutlu olsun :)

Gokcecimmmm mutlu yıllar canııımm sana asık 3 erkekle omur boyu mutlu huzurlu saglıklı yasaman dilegiyle..ehh ilerde bi de minik bi prenses yaparsın :))

Teşekkür ederim canıımmmm.. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat versin :) Sonra biz onların küçük popolarını yiyelimm..

ayyy canım doğum günün kutlu olsun oğluşların ve eşinle beraber hatta bizimle beraber nice yoıllara olsun

Ayyyy evettttt sizinle de olsun. Facebooktan ekleyelim kopmayalımm. Yolunuz İstanbul a düşerse arayın sorun :) Ben face de gizliydim açayımda ekleyin güzeller yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…