Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Yüzümde şişlik yok, ellerim ve ayaklarımda var benimde.. Yüzümde bildiğin aldığım kiloların izi var.. :) Tombalak oldum ben :) Hiç bir problem yok.. Çok meşhur gebelik yan etkilerinden biri bu şişlikler de.. :)

doğum günün kutlu olsun tatlım:) Allah seneye doğum gününe 2 prensin yanında girmeyi nasip etsin inşallah annesi:)

Amin canım inş. Valla bu sene bile doğum günü görmedi gözüm. Gittim oğluşlarıma mobilya aldım araba aldım. Neredeyse eksiklerinin çoğunu tamamladım. Sanırım sadece cibinlikleri kaldı :)

Gökçecim doğum günün kutlu olsun sağlıkla oğluşlarınla ve eşinle nice yıllara canım ayy negüzel sene bu zamanlar oğluşların yanında :)

Ayyy evet yaa ben bugün çok heyecanlandım zaten oğluşlarıma alışveriş yaparken. Benim eşimin doğum günü Kasım da. Sen şanslısın dedim oğluşların kucağında olacak. Ama ben daha şanslıyım. Onlar benim kozamın içindeler :) Ne sevimli ama dimi. Kızlar seneye valla hepimizin hayatı değişecek :)

doğum günün kutlu olsun cnm.
Allah evletlerını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu arada arabanın fotosunu ve fiyatını mutlaka ekle... bekliyoruz :)

Aaaa evet canım sizlere faydası dokunur. Dur internetten bulayım benimki kapalı kutusunda açılmadı Resimle birlikte fiyatı da yazarım.. Bu arada teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

Kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür görümcemler bendedi dün gitti hepsi
gökçe canım doğum günün kutlu olsun bebişlerinle sağlıklı mutlu günlerin olsun
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sonuçlar korkunç
Açlık 103
1.saat 280
2.saat 220
3.saat 115
yarın endokrinoloğa gidiyoruz
çok şükür bebişim iyi 790 gr olmuş prensesim tam esniyodu onu bile gördük açmış minik ağzını
ne güzel şeymiş annelik

Benim goguslerim catlamıs (

aman çatlarsa çatlasın boşver:)

Amin canım inş. Valla bu sene bile doğum günü görmedi gözüm. Gittim oğluşlarıma mobilya aldım araba aldım. Neredeyse eksiklerinin çoğunu tamamladım. Sanırım sadece cibinlikleri kaldı :)

ay gökçeeee ne aldın hemen resim koy fiyat yaz

inşallah bnm buseneki doğum günümde ilk hediyem kucağımda olucak.. düşünmesi bile fena heyecanlı ya minicik bişey yerim onu

inşallah normaldir dedğin gibi yarn gidicem bi dr.a ben genede. içim hiç rahat değil...

Kızlaaarrrrr valla ağlıcam şimdi.. Eşim doğum günüm için bakın ne yaptırmış... Görünce Nasıl heyecanlandığımı anlatamam..

canım mutlu yıllar allah ailen ve nink kuzularınla ömürboyu sağlık mutluluk huzur yasamanızı nasip etsin
Benim goguslerim catlamıs (

benimde karnım lierac kullanıyorum bebe yağı sürüyorum banamısın demedi

İkiz anneleri aldığım arabayı gösteriyorum. Satış fiyatı 600 Tl Bazı yerlerde 580 TL ye düşüyor ama ben 480 TL ye aldım Eminönünde Havuzlu Handaki tanıdıktan. Giderseniz size de aynı fiyata verecek..

Aynı zamanda oturma kısımları kapanıyor. Sırtı tam yatıyor ve üzerine örtüsü var. Ben o resmi kopyalayamadım internetten. Ama google a Kraft ikiz arabası yazıp aratırsanız üzeri örtülü halini de görürsünüz...

canım mutlu yıllar allah ailen ve nink kuzularınla ömürboyu sağlık mutluluk huzur yasamanızı nasip etsin

benimde karnım lierac kullanıyorum bebe yağı sürüyorum banamısın demedi

Canımmm çok teşekkür ederimm. Bu arada bende lierac kullanıyorum duşta da bebe yağı. Sıfır çatlak gidiyoruz şu an. Umarım sonuna kadar böyle gider..

Yaa ben daha hicbirsey almadim ve zamanda gecmiyo benim icinn Su 30 nisan i bir gorsem , bundan sonra tum gunlerimi bebek magazalarinda gecirecegim .. Ayy cok ozledim minigimi yaaa.. Bakalim benim eksikler ne zaman tamamlanacak

ayy masallahh minik prenseseeee.. Insallah kotu birsey cikmaz..Birazcikdiyetle hallolur insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…