cicekdemeti canım evet bnm minişe %90 erkek dediler devamlı sonra %100 kız çıktı:) buarada benim yüzümde sanki şişlik var gibi yoksa kilo mu aldım ondan anlayamıyorum. ellerimde bacaklarımda yok şişlik sadece yüzümde var. ayak bileklerimde çorap izi çıkıyor ama bu 3 aydır falan çıkıyor yani:) sizce bi problem olabilirmi kızlar ya ben mi gene pinpirik yapıyorum..
doğum günün kutlu olsun tatlım:) Allah seneye doğum gününe 2 prensin yanında girmeyi nasip etsin inşallah annesi:)
Gökçecim doğum günün kutlu olsunsağlıkla oğluşlarınla ve eşinle nice yıllara canım ayy negüzel sene bu zamanlar oğluşların yanında :)
doğum günün kutlu olsun cnm.
Allah evletlerını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin.
bu arada arabanın fotosunu ve fiyatını mutlaka ekle... bekliyoruz :)
Benim goguslerim catlamıs(
Amin canım inş. Valla bu sene bile doğum günü görmedi gözüm. Gittim oğluşlarıma mobilya aldım araba aldım. Neredeyse eksiklerinin çoğunu tamamladım. Sanırım sadece cibinlikleri kaldı :)
ayyy cnmmm , nice nice saglikli , mutlu , huzurlu ve hayatindaki 3 erkeginle dolu dolu bir hayat gecirmeni diliyorum... Seneye birlikte mum uflersiniz insallah minik bıdıklarla :)
Amanda Gökçecim nice mutlu sağlıklı huzurlu yıllara. İnşallah canım yakın gelecekte 4 kişilik ailenle uzun uzun yıllar geçirmen dileğiyle...iyiki doğmuşsun..
Mutlu yıllar dilerim gerçi karnında iki hediye paketin varken hayatının en mutlu günlerini yaşıyorsunduriyiki doğdun...
Yüzümde şişlik yok, ellerim ve ayaklarımda var benimde.. Yüzümde bildiğin aldığım kiloların izi var.. :) Tombalak oldum ben :) Hiç bir problem yok.. Çok meşhur gebelik yan etkilerinden biri bu şişlikler de.. :)
canım mutlu yıllar allah ailen ve nink kuzularınla ömürboyu sağlık mutluluk huzur yasamanızı nasip etsinAmin canım inş. Valla bu sene bile doğum günü görmedi gözüm. Gittim oğluşlarıma mobilya aldım araba aldım. Neredeyse eksiklerinin çoğunu tamamladım. Sanırım sadece cibinlikleri kaldı :)
Kızlaaarrrrr valla ağlıcam şimdi.. Eşim doğum günüm için bakın ne yaptırmış... Görünce Nasıl heyecanlandığımı anlatamam..
Eki Görüntüle 693505
canım mutlu yıllar allah ailen ve nink kuzularınla ömürboyu sağlık mutluluk huzur yasamanızı nasip etsin
benimde karnım lierac kullanıyorum bebe yağı sürüyorum banamısın demedi
Amin canım inş. Valla bu sene bile doğum günü görmedi gözüm. Gittim oğluşlarıma mobilya aldım araba aldım. Neredeyse eksiklerinin çoğunu tamamladım. Sanırım sadece cibinlikleri kaldı :)
ayyy ağlıcam şimdi ne kadan güzel bi hediye bigün kendileri dicek inşKızlaaarrrrr valla ağlıcam şimdi.. Eşim doğum günüm için bakın ne yaptırmış... Görünce Nasıl heyecanlandığımı anlatamam..
Eki Görüntüle 693505
Kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür görümcemler bendedi dün gitti hepsi
gökçe canım doğum günün kutlu olsun bebişlerinle sağlıklı mutlu günlerin olsun
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sonuçlar korkunç
Açlık 103
1.saat 280
2.saat 220
3.saat 115
yarın endokrinoloğa gidiyoruz
çok şükür bebişim iyi 790 gr olmuş prensesim tam esniyodu onu bile gördük açmış minik ağzını
ne güzel şeymiş annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?