Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Seni birak benim gozlerim doldu :) Ayy ne kadar dusunceliymis esin..:) Bir omurr hep birlikte mutlu olun insallahh..

Bu resim benim pc nin masaüstündeydi. Geçen bana mail atar mısın dedi. Bende telefonuna indirecek sandım. Hiç aklıma gelmedi. Ondan bu kadar heyecan yaptım herhaldee....

Canım bu baston tipi dedikleri dimi valla süpermiş hem görünüş olarak hem fiyatı da iyi gayet. Kaç kiloya kadar taşıyabiliyor bebişler? Gidip bakalım sen bu havuzlu handaki yerin adını söylermisin?

Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...

iyiki dogdun canim nice mutlu ve saglikli yillara ailenle birlikte .dogum gunun kutlu olsun......

Ya catlamayı bi diyorum ki bebisim saglıklı olsun umrumda degil ama bi yandan da bembeyaz ten catlaklar acayip dikkat cekiyor gerci kocacım simdilik catlaklarımk bile seviyor aman da aman karıcım catlamıs patlamıs diye :)) ama ilerde gorcem ben onu catlaklar artınca napicak insallah cok olmam ya kremleniyorum ama oluyor iste

bende badem yağı zeytin ağı karıştırıp sürüyorum pehlivan gibi. her kremi kullanamıyorum egzamam var alerji oluyo. göbeğim daha hiç çatlamadı ama, inşallah böyle devam eder. göğüsleriminde alt kısımları sadece, oda evdeyken ağrısından iç çamaşır kullanmadım bi süre ondan oldu herhalde.

Canım bu baston tipi dedikleri dimi valla süpermiş hem görünüş olarak hem fiyatı da iyi gayet. Kaç kiloya kadar taşıyabiliyor bebişler? Gidip bakalım sen bu havuzlu handaki yerin adını söylermisin?

Canım bu baston tipi dedikleri ama her bastonun sırt kısmı yatmıyor. Bu sıfır noktasına kadar yatıyor. Böylece bebekkende arabayı kulanabiliyorsun. 15 kiloya kadar taşıyor diye hatırlıyorum ama her biri için ayrı ayrı. Yani bu araba 30 kiloya kadar taşıyor. öndeki tekerler tek görünse de inanılmaz bir manevra kabiliyeti var. El tutacakları annenin isteğine göre ayarlanıyor. Tek manevrada kapatabiliyorsun. Havuzlu Han ın en alt katı Bebe Çeyiz Mağazası.. Orada Mesut bey var. Benim ve eşim Serkan'ın adını verirsen arkadaşıyım dersen ilgilenir. Çünkü arkadaşlarımız gelecek aynı fiyattan onlarada yap dedik. Ayrıca arabayı almadan orada tanıtımını yapıyorlar size.. İyice inceleyebilirsiniz. İnternetten Bebe Çeyiz Mağazası diye bakarsan eğer Eminönünde bir otoparkla anlaşmışlar oradan alışveriş yapınca otopark ücreti ödemiyorsun. Sitesinde yazıyor haberin olsun.

Gunaydın kızlar size bişey sorucam ben mi evham yapıyorum bilmem bebeğin hareketlerini nerdeyse hergün hissediyorum vuruşlarının kuvvetlendiğini anlıyorum ama bence daha fazla hareket etmesi gerekmez mi sonuçda büyüdü artık kıpır kıpır olması lazım yemek yiyince ve akşam eve gidip uzanınca anlıyorum gün içinde yok.Sizde de durum böyle mi _?

ben almış olduğum kremi dr göstermiştim kullanabilirmiyim diye ne yaparsan yap çatlican varsa çatlarsın demişti :18:

merhaba arkadaşım son 3 gündür bende aynı konudan şikayetçim daha fazla hareketliydi sanki azaldı gibi hatta bazen karnımı sallıyorum hissetmek için çünkü korkuyorum bi şeymi oldu die banada daha fazla haraket etmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama nette baktığım kadarıyla düzenli hareketleri 28. haftadan sonra oluyormuş bu haftaya kadar düzensiz oluyormuş hareketleri bekleyelim bakalım

Benim de soyle hissediyorum ; Bebeklerimiz buaralar artik duzenli olarak uyuyorlar yaa , benim bidik uyaninca hareketlerini hissediyorum ozellikle yemek yedigim zamanlar ilk lokmamda cosuyo :) Birde gun icerisinde uyanik oldugunda 3-4 kere ki ozellikle de gece ben yatarken hareketlerini hissediyorum.Ben tam uyuyacakken tosbaam uyaniyoo :) Artik ilerde de boyle olacaksa benim simdiden kendimi gunduz uykusuna alistirmam gerekiyo galiba :)
Bence evham yapiyorsundur , cunku 3 gun hissetmezsen ozaman dr. a gidilmeli diye biliyorum..Azda olsa kiprasiyorsa sorun yoktur annesi.Tembellik yapiyordur..Bide anne karninda nasilsa cocuk doguncada oyle oluyor genelde.Cok hareketli bebekler doguncada kipir kipir oluyo , cok hareket etmeyen bebekler , doguncada sakin oluyo.Huylari bile belli oldu artik kuzularimizinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…