Kızlaaarrrrr valla ağlıcam şimdi.. Eşim doğum günüm için bakın ne yaptırmış... Görünce Nasıl heyecanlandığımı anlatamam..
Eki Görüntüle 693505
ayyy ağlıcam şimdi ne kadan güzel bi hediye bigün kendileri dicek inş
Seni birak benim gozlerim doldu :) Ayy ne kadar dusunceliymis esin..:) Bir omurr hep birlikte mutlu olun insallahh..
benimde yaaaa....
Kızlaaarrrrr valla ağlıcam şimdi.. Eşim doğum günüm için bakın ne yaptırmış... Görünce Nasıl heyecanlandığımı anlatamam..
Eki Görüntüle 693505
İkiz anneleri aldığım arabayı gösteriyorum. Satış fiyatı 600 Tl Bazı yerlerde 580 TL ye düşüyor ama ben 480 TL ye aldım Eminönünde Havuzlu Handaki tanıdıktan. Giderseniz size de aynı fiyata verecek..
Eki Görüntüle 693509
Aynı zamanda oturma kısımları kapanıyor. Sırtı tam yatıyor ve üzerine örtüsü var. Ben o resmi kopyalayamadım internetten. Ama google a Kraft ikiz arabası yazıp aratırsanız üzeri örtülü halini de görürsünüz...
Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...
inşallah bnm buseneki doğum günümde ilk hediyem kucağımda olucak.. düşünmesi bile fena heyecanlı ya minicik bişey yerim onu
Eki Görüntüle 693505
Ya catlamayı bi diyorum ki bebisim saglıklı olsun umrumda degil ama bi yandan da bembeyaz ten catlaklar acayip dikkat cekiyorgerci kocacım simdilik catlaklarımk bile seviyor aman da aman karıcım catlamıs patlamıs diye :)) ama ilerde gorcem ben onu catlaklar artınca napicak insallah cok olmam ya kremleniyorum ama oluyor iste
Canım bu baston tipi dedikleri dimi valla süpermiş hem görünüş olarak hem fiyatı da iyi gayet. Kaç kiloya kadar taşıyabiliyor bebişler? Gidip bakalım sen bu havuzlu handaki yerin adını söylermisin?
iyiki dogdun canim nice mutlu ve saglikli yillara ailenle birlikte .dogum gunun kutlu olsun......
Eki Görüntüle 693505
Canım çok rahatsız ederse doktora göster mutlaka..
Ya catlamayı bi diyorum ki bebisim saglıklı olsun umrumda degil ama bi yandan da bembeyaz ten catlaklar acayip dikkat cekiyorgerci kocacım simdilik catlaklarımk bile seviyor aman da aman karıcım catlamıs patlamıs diye :)) ama ilerde gorcem ben onu catlaklar artınca napicak insallah cok olmam ya kremleniyorum ama oluyor iste
Gunaydın kızlar size bişey sorucam ben mi evham yapıyorum bilmem bebeğin hareketlerini nerdeyse hergün hissediyorum vuruşlarının kuvvetlendiğini anlıyorum ama bence daha fazla hareket etmesi gerekmez mi sonuçda büyüdü artık kıpır kıpır olması lazım yemek yiyince ve akşam eve gidip uzanınca anlıyorum gün içinde yok.Sizde de durum böyle mi _?
Gunaydın kızlar size bişey sorucam ben mi evham yapıyorum bilmem bebeğin hareketlerini nerdeyse hergün hissediyorum vuruşlarının kuvvetlendiğini anlıyorum ama bence daha fazla hareket etmesi gerekmez mi sonuçda büyüdü artık kıpır kıpır olması lazım yemek yiyince ve akşam eve gidip uzanınca anlıyorum gün içinde yok.Sizde de durum böyle mi _?
Eki Görüntüle 693505
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?