Kızlaaarrrrr valla ağlıcam şimdi.. Eşim doğum günüm için bakın ne yaptırmış... Görünce Nasıl heyecanlandığımı anlatamam..
Eki Görüntüle 693505
Çok güzel olmuş nasılda düşünmüş bunu :)
Gunaydın kızlar size bişey sorucam ben mi evham yapıyorum bilmem bebeğin hareketlerini nerdeyse hergün hissediyorum vuruşlarının kuvvetlendiğini anlıyorum ama bence daha fazla hareket etmesi gerekmez mi sonuçda büyüdü artık kıpır kıpır olması lazım yemek yiyince ve akşam eve gidip uzanınca anlıyorum gün içinde yok.Sizde de durum böyle mi _?
günaydın salı günü şeker yüklemem var o zaman söylicem bakalım
gökçecim harika bir hediye eşin çok düşünceli ne kadar güzel
Aman tanrııımmm ikili rakamlara inmişsin. darısı benim başıma inş...
Canım bu baston tipi dedikleri ama her bastonun sırt kısmı yatmıyor. Bu sıfır noktasına kadar yatıyor. Böylece bebekkende arabayı kulanabiliyorsun. 15 kiloya kadar taşıyor diye hatırlıyorum ama her biri için ayrı ayrı. Yani bu araba 30 kiloya kadar taşıyor. öndeki tekerler tek görünse de inanılmaz bir manevra kabiliyeti var. El tutacakları annenin isteğine göre ayarlanıyor. Tek manevrada kapatabiliyorsun. Havuzlu Han ın en alt katı Bebe Çeyiz Mağazası.. Orada Mesut bey var. Benim ve eşim Serkan'ın adını verirsen arkadaşıyım dersen ilgilenir. Çünkü arkadaşlarımız gelecek aynı fiyattan onlarada yap dedik. Ayrıca arabayı almadan orada tanıtımını yapıyorlar size.. İyice inceleyebilirsiniz. İnternetten Bebe Çeyiz Mağazası diye bakarsan eğer Eminönünde bir otoparkla anlaşmışlar oradan alışveriş yapınca otopark ücreti ödemiyorsun. Sitesinde yazıyor haberin olsun.
aminnnn herkese nasip olsun bebeişlerimiz sağlıkla gelsin kucaklarımıza :)
ben daha çok iki şapkalı ve ördekliarasında kaldım ama çok kararsız biriyim... size en çok hangisi güzel ve tatlı geldi kızlar...
1 Eki Görüntüle 694227 2 Eki Görüntüle 694228 3 Eki Görüntüle 694229 4 Eki Görüntüle 694230 5 Eki Görüntüle 694231 6 Eki Görüntüle 694232 fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
merhaba arkadaşım son 3 gündür bende aynı konudan şikayetçim daha fazla hareketliydi sanki azaldı gibi hatta bazen karnımı sallıyorum hissetmek için çünkü korkuyorum bi şeymi oldu die banada daha fazla haraket etmesi gerekiyor diye düşünüyorum ama nette baktığım kadarıyla düzenli hareketleri 28. haftadan sonra oluyormuş bu haftaya kadar düzensiz oluyormuş hareketleri bekleyelim bakalım
Benim de soyle hissediyorum ; Bebeklerimiz buaralar artik duzenli olarak uyuyorlar yaa , benim bidik uyaninca hareketlerini hissediyorum ozellikle yemek yedigim zamanlar ilk lokmamda cosuyo :) Birde gun icerisinde uyanik oldugunda 3-4 kere ki ozellikle de gece ben yatarken hareketlerini hissediyorum.Ben tam uyuyacakken tosbaam uyaniyoo :) Artik ilerde de boyle olacaksa benim simdiden kendimi gunduz uykusuna alistirmam gerekiyo galiba :)
Bence evham yapiyorsundur , cunku 3 gun hissetmezsen ozaman dr. a gidilmeli diye biliyorum..Azda olsa kiprasiyorsa sorun yoktur annesi.Tembellik yapiyordur..Bide anne karninda nasilsa cocuk doguncada oyle oluyor genelde.Cok hareketli bebekler doguncada kipir kipir oluyo , cok hareket etmeyen bebekler , doguncada sakin oluyo.Huylari bile belli oldu artik kuzularimizinnn :)
Canım o kadar da değil Aslında güm içinde hareket ediyorlar ama hepsini bizim hissetmemize imkan yok. Ben evham yapıp hastaneye koştuğumda aslında kıpır kıpırdı oğluşum ama ben hissetmiyordum. Özellikle sabah kahvaltılardan sonra hareket etmesi çok önemli. Gece yatarken yerleri genişlediği içinde bol bol hissediyoruz. Ama gün içinde ince vuruşlarda yapsa bazen hissedemiyoruz. İlgimiz dağınık oluyor çünkü..
Yani 7/24 bende de hareketli değiller. Kanımca çok normal bu durum.. Ayrıca bırak da annesi arada bir uyusunlar.. :)
1 Eki Görüntüle 694227 2 Eki Görüntüle 694228 3 Eki Görüntüle 694229 4 Eki Görüntüle 694230 5 Eki Görüntüle 694231 6 Eki Görüntüle 694232 fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
Kızlar ben kuruntu yapıyorum sanırım büyüdü ya istiyorum ki hep oynadığını hissedeyim ama olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?