Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım o kadar da değil Aslında güm içinde hareket ediyorlar ama hepsini bizim hissetmemize imkan yok. Ben evham yapıp hastaneye koştuğumda aslında kıpır kıpırdı oğluşum ama ben hissetmiyordum. Özellikle sabah kahvaltılardan sonra hareket etmesi çok önemli. Gece yatarken yerleri genişlediği içinde bol bol hissediyoruz. Ama gün içinde ince vuruşlarda yapsa bazen hissedemiyoruz. İlgimiz dağınık oluyor çünkü..

Yani 7/24 bende de hareketli değiller. Kanımca çok normal bu durum.. Ayrıca bırak da annesi arada bir uyusunlar.. :)

bugün detaylı taramaya girdim...herşey çok normal dedi doktor..sadece amnion sıvın normalin alt sınırında dedi...
bol bol su içmeliymişim...düşündümde gerçektende çok az su içiyorum...suya dayandım şimdi :)
çok şükür herşey normalmiş..

Teşekkürler Gökçecim bilgiler için. Bende baston tipi düşünüyorum ondan sordum daha kibar oluyorlar birçoklarında öyle gördüm. Tabi daha incelemedim ama yatması manevra kabiliyeti çok iyi bizim için özellikle. Bebe çeyiz ok oraya gidicem muhakkak. Dün bebekteydik ve büyüklü küçüklü çocuklar bir sürüydü. Valla özendim allahım bizde görecekmiyiz o günleri diye. Bebişleri alıp parka götürmek peşlerinden koşmak ay ne bilim bayaca özendim:)

eşinin hediyesi çok etkileyici.
çatlak kreminden memenun musun?ben de alıp sürmeye başlayayım diyorum.
arabayı güle güle kullan.kapanınca baya küçülüyor mu bari?

slm kızlar nasılsınız bakalım.. dün bebişimize partk yatak bakarken hiç aklımzda yok iken bir mağazada dolap gördük çok uygundu aldık bebişimize dolap ve şifonyeri .. ürün geldi ama henüz kurmadık..bi sorun çıktı. herneyse böyle olunca ben bebek şekeri isteyim hortladı . ilk odası olmayacağı için bebeişimn bebek şekerinede gerek yok diyordum .. ama hemen hemen yarım bi odası olacak artık inşallah.. :) tabi yatak olmayacak park yatak alıcaz.. şimdi ben uygun bir sitede bebek şekeri buldum .ama çok kararsız kaldım sizin fikrinizi almak istedim. resmleri yükliciiim birazdan ... bu aradaaa gökçecim süper bir hediye olmuş biz burda duygulandık seni düşünemiyorum bile .. eşin çok güzel bir hediye vermiş ... mutluluğunuz daim olsun inşallah....

ben daha çok iki şapkalı ve ördekliarasında kaldım ama çok kararsız biriyim... size en çok hangisi güzel ve tatlı geldi kızlar...

Kızlar ben kuruntu yapıyorum sanırım büyüdü ya istiyorum ki hep oynadığını hissedeyim ama olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…