1 Eki Görüntüle 694227 2 Eki Görüntüle 694228 3 Eki Görüntüle 694229 4 Eki Görüntüle 694230 5 Eki Görüntüle 694231 6 Eki Görüntüle 694232 fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
1 Eki Görüntüle 694227 2 Eki Görüntüle 694228 3 Eki Görüntüle 694229 4 Eki Görüntüle 694230 5 Eki Görüntüle 694231 6 Eki Görüntüle 694232 fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
eşinin hediyesi çok etkileyici.
çatlak kreminden memenun musun?ben de alıp sürmeye başlayayım diyorum.
arabayı güle güle kullan.kapanınca baya küçülüyor mu bari?
Kızlaaarrr bugün yani 23 Nisan benim doğum günüm.. Oğluşlarımla böyle bir anı yaşadığım için çok mutluyum.. Sizlerle de kader ortağı olduğum içinde mutluyum. İyiki varsınızz...
Kızlar nasılsınız gelemedim kaç gündür görümcemler bendedi dün gitti hepsi
gökçe canım doğum günün kutlu olsun bebişlerinle sağlıklı mutlu günlerin olsun
bugün 100 lük şeker yüklemem vardı sonuçlar korkunç
Açlık 103
1.saat 280
2.saat 220
3.saat 115
yarın endokrinoloğa gidiyoruz
çok şükür bebişim iyi 790 gr olmuş prensesim tam esniyodu onu bile gördük açmış minik ağzını
ne güzel şeymiş annelik
İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum kiBiraz diyetle hallolurrr inşallah...Dayanıklı olup tadımlık yemek lazım sanırım bende abartıyorum bazen...
Bebeğini görünce herşeyi unutmuşsun bak annesi :) Herşey onun içinnn
Keşke fotoğrafını koysan çok merak ettimbenimkide 15 inde gelicek bu ayın çok heyecanlıyımKızlar bu arada dün bebek odamızı aldıkkk...Bir ay sonra teslim edecekler...
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
Ve yataklarında yatmalarınııı tabikiii...
Bebek arabası konusunda hala kararsızım...Çok hantal bazıları...Bazılarında 6 aya kadar kullanamazmışız...Ama neyseki odamızı hallettikkk :)
İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum ki
Evet ya bencede en kötü doktoru görücem yarın o yok bu yok en önemlisi tatlı yokHiçbirimiz doymuyoruz canım elim hep dolu benimde :)
Ama yasaklar daha çekicidir az az herşeyden ye tabiki ve bol bol uyu yemeği unutmak için...
Biraz dikkat edersen düzene girer bence abartılı bir durum yok ama dikkatli olman gerekiyor sınırı aşmışsın :)
Diyetisyen anlatmaya bir başlar artık yarın kibrit kutusu peynirden girer nerden çıkar bilmem artık :))
Ama düzenli yemek yemen gerekiyor diyetisyenin dediklerini yapabilirsen şeker pufff :) Yazarsın yarın yemek listeni ve öğünleri...Bende merak ettim ne diyecek o kötü doktor
ayyyyyyyyyyyyy çok güzel çok net bende istiyorum numarasını şahane olmuş resmenKızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık. Kızın telini isterseniz verebilirim.
Eki Görüntüle 694858
ayyyyyyyyyyyyy çok güzel çok net bende istiyorum numarasını şahane olmuş resmen
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık. Kızın telini isterseniz verebilirim.
Eki Görüntüle 694858
Gokcecim harika otesi olmusss :))) tebrik ediyorum seni hamileligin tadını cıkarıyorsun en guzeli de bu :) bebislerde mutludur simdi :)
Çok güzel hatıralarrr bunlar ve iyi bir ücrete anlatmışsın...Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Eki Görüntüle 694858
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Eki Görüntüle 694858
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?