Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kocaman maşallah size çok güzel olmuş resimler. Kıskandım doğrusu:))) Zaman o kadar çabuk akıyor ki yakalamak mümkün değil işte böyle resimlerde kalıyor sonra..İlerde paşalara gösterirsin tatlım:))

çok şirin bi hamile olmuşsun. hem bişey söyleyeyimmi, daha önceki fotoğrafından bu kadar anlaşılmıyodu ama bunlara bakınca bana hiçte aşırı kilo almış gibi gelmedin. Çok sevimli olmuşsun

Canım ben normalde alta değil de üzerime XL bluzlar aldım giyiyorum. Yaza giriyoruz ya daha rahat olur efil efil diye. Ama onları giyince çok kilo almışım gibi duruyorum. Normalde alt bedenim hala 36 üst bedenimde şişlikler ve aldığım kilonun etkisi yok değil. Ama birde bedenime 3 kar büyük şeyler giyince millet beni davuyl gibi olmuşum sanıyor. Bu resimlerdeki bluzların ikisi de XL... :)

yaaaaaaaa gökçe nazara gelme inşallah canım ya çok güzel resimler maşallah maşallah maşallah VE AYRICA HİÇ ŞİŞLİĞİNDE YOK

yaaaaaaaa gökçe nazara gelme inşallah canım ya çok güzel resimler maşallah maşallah maşallah VE AYRICA HİÇ ŞİŞLİĞİNDE YOK

Yaaa buraya hepsini yükleyemedim sen bir de face deki resimlerime bak. Bazı resimlerde dev anası gibiyim :) Bu kolajda normal görünenleri seçtik :) Popoyu kaşıyorum bol bol :)

İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum ki

oh oh oh hadi bakalım endokrinin yapacaklarını söyliyim canım sana

önce seni bir diyabet hastası olarak görüyor ve diyabet eğitim hemşiresine bir güzel yolluyor
oradan diyetisyene gidiyorsun tıpış tıpış
sonra sana veriyorlar bir liste (doyuyorsun bu arada ne hikmetse bende anlamış değilim)
bana şeker ölçüm cihazı verdiler hergün onların belirledikleri tabloya ölçüp yazıyorsun şekerini

aaa birde bakmıoşsınki şekerin düşüvermiş:)
tecrübeyle sabittir.

dimi yaa bende bakıyorum bu kızın şişliği nerde hani diyorum yok gökçecim sen şiş falan değilsin gayet iyisin.. Yaw şu geri kalan resimlerini görelim faceden ekle bizi..

İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum ki

Canım ben beyaz ekmeği bıraktım tam buğdaya geçtim o zaman iki dilimle bile doyduğumu hissetmeye başladım. Üstelik yasak üstüne yasak sıralayan doktorum bu ay çok şaşıracak. Her öğünümü yememe ve tıka basa doymama rağmen bu ay kilo almadım. Herşey beyaz ekmeği bırakmakla bitiyormuş demek ki. Umarım oğluşlarım bol bol kilo almıştır. Hiç sakınmadım kendimi. Kızartma hariç yasaklarım olan tatlıyı bile yiyorum. Ama çok hareketliyim günde 3 saat yürüyorum dinlene dinlene. havalarda düzeldi iyice keyifli olmaya başladı. Bunlara dikkat edersen diyetten yırtabilirsin. Tabi senin tatlı yememen, mümkünse gün içinde saat 16:00 dan sonra meyve ve içinde şeker bulanan şeyler yememen eminim şekerini düşürecektir.

bende varim benide eklermisin? marva mohamed profilde bebek resmi var mavi sapkali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…