Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık. Kızın telini isterseniz verebilirim.
Eki Görüntüle 694858
çok şirin bi hamile olmuşsun. hem bişey söyleyeyimmi, daha önceki fotoğrafından bu kadar anlaşılmıyodu ama bunlara bakınca bana hiçte aşırı kilo almış gibi gelmedin. Çok sevimli olmuşsun
yaaaaaaaa gökçe nazara gelme inşallah canım ya çok güzel resimler maşallah maşallah maşallah VE AYRICA HİÇ ŞİŞLİĞİNDE YOK
İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum ki
Yaaa buraya hepsini yükleyemedim sen bir de face deki resimlerime bak. Bazı resimlerde dev anası gibiyim :) Bu kolajda normal görünenleri seçtik :)Popoyu kaşıyorum bol bol :)
1 Eki Görüntüle 694227 2 Eki Görüntüle 694228 3 Eki Görüntüle 694229 4 Eki Görüntüle 694230 5 Eki Görüntüle 694231 6 Eki Görüntüle 694232 fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
yaaaaaaaa gökçe nazara gelme inşallah canım ya çok güzel resimler maşallah maşallah maşallah VE AYRICA HİÇ ŞİŞLİĞİNDE YOK
İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum ki
dimi yaa bende bakıyorum bu kızın şişliği nerde hani diyorum yok gökçecim sen şiş falan değilsin gayet iyisin.. Yaw şu geri kalan resimlerini görelim faceden ekle bizi..
canım benide çiçek demet olarak arat
Açtın mı... Ne çabuukkk :)
canım benide çiçek demet olarak arat
Canım adını soyadını ver aratayım :)
canım bulamadınmı yoksa? bekliyorum seni:)
bende varim benide eklermisin? marva mohamed profilde bebek resmi var mavi sapkali
Kuzummm facedeki adını soyadını bilmiyorum ki nasıl bulayım seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?