canım profil resminde ne varrr? birden fazla kişi çıkıyor da...
Ana yazmadımmmı Neslihan Bütün Akarsu canım
canım ayağını ağzına götürmüş bebi resmi var başına cicek
canım ayağını ağzına götürmüş bebi resmi var başına cicek
Resimler süpeeeer aşklarınla...
Kızlaaarrr yaşamayıseviyorumdan haberiniz var mı? En son detaylıya gitti bir daha ses çıkmadı.
canım o diğer ağustos anneleri topiğine giriyor sanırım
Kızlarr gunaydın/tunaydın hepinizeee
Ben 2.asımı oldum az once.oglusumun kalp atıslarını da dinledik annesi yesin tosbasınııı :)) yarın seker yuklemem yapılacak.insallah normal cıkar cunku tatlı canavarı gibiyim hamileligimin basından beri
Gökçeeeeeee valla çok beğendim kibarda çok bazıları çok hantal görüyorum. ben dedim ya şimdilik yoktu alma fikrim ama alıcam bende.. Çok
Kızlarr gunaydın/tunaydın hepinizeee
Ben 2.asımı oldum az once.oglusumun kalp atıslarını da dinledik annesi yesin tosbasınııı :)) yarın seker yuklemem yapılacak.insallah normal cıkar cunku tatlı canavarı gibiyim hamileligimin basından beri
kızlar bende şunu çok beğendim bir baksanıza kraft aura
Eki Görüntüle 695288 Eki Görüntüle 695289 Eki Görüntüle 695290
Merhaba kızlar. bugün kontrole gittim. bebeklerimizin biri 750 gr, biri 800 gr. Doktor ikizlere göre normal dedi.
İlk önce sözümü tutayımmm sonra geçmişi okuyayımmm...
Ne günler geçirdikkk iyisiyle kötüsüyle diyesim geldiiisanki geri sayım bitmiş gibiii...
Ama ama amaaa tam 99 gün yazıyorrr iştee
Söz verdiğim üzereee benden içeceklerrr bu akşammm
Kızlar bu arada dün bebek odamızı aldıkkk...Bir ay sonra teslim edecekler...
Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
Ve yataklarında yatmalarınııı tabikiii...
Bebek arabası konusunda hala kararsızım...Çok hantal bazıları...Bazılarında 6 aya kadar kullanamazmışız...Ama neyseki odamızı hallettikkk :)
İnşallah canım yarın endokrinoloğa va diyetisyene gidicem bugün gidemedim bakalım ne olucak dikkat etmek lazım ama ben doymuyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?