Canım ben beyaz ekmeği bıraktım tam buğdaya geçtim o zaman iki dilimle bile doyduğumu hissetmeye başladım. Üstelik yasak üstüne yasak sıralayan doktorum bu ay çok şaşıracak. Her öğünümü yememe ve tıka basa doymama rağmen bu ay kilo almadım. Herşey beyaz ekmeği bırakmakla bitiyormuş demek ki. Umarım oğluşlarım bol bol kilo almıştır. Hiç sakınmadım kendimi. Kızartma hariç yasaklarım olan tatlıyı bile yiyorum. Ama çok hareketliyim günde 3 saat yürüyorum dinlene dinlene. havalarda düzeldi iyice keyifli olmaya başladı. Bunlara dikkat edersen diyetten yırtabilirsin. Tabi senin tatlı yememen, mümkünse gün içinde saat 16:00 dan sonra meyve ve içinde şeker bulanan şeyler yememen eminim şekerini düşürecektir.
oh oh oh hadi bakalım endokrinin yapacaklarını söyliyim canım sana
önce seni bir diyabet hastası olarak görüyor ve diyabet eğitim hemşiresine bir güzel yolluyor
oradan diyetisyene gidiyorsun tıpış tıpış
sonra sana veriyorlar bir liste (doyuyorsun bu arada ne hikmetse bende anlamış değilim)
bana şeker ölçüm cihazı verdiler hergün onların belirledikleri tabloya ölçüp yazıyorsun şekerini
aaa birde bakmıoşsınki şekerin düşüvermiş:)
tecrübeyle sabittir.
Evet geldik kızlar tam dediğiniz gibi herşey yasak tatlı kesinlikle yok beyaz ekmek yok günde sadece 3dilim kepek ekmeği var 1700 calori alıcakmışım çok dikkat etmem lazımmış şeker önemliymiş gebelikte artık 3 ay idare edicim bebiş için yeter ki sağlıkla gelsinlerCanım ben beyaz ekmeği bıraktım tam buğdaya geçtim o zaman iki dilimle bile doyduğumu hissetmeye başladım. Üstelik yasak üstüne yasak sıralayan doktorum bu ay çok şaşıracak. Her öğünümü yememe ve tıka basa doymama rağmen bu ay kilo almadım. Herşey beyaz ekmeği bırakmakla bitiyormuş demek ki. Umarım oğluşlarım bol bol kilo almıştır. Hiç sakınmadım kendimi. Kızartma hariç yasaklarım olan tatlıyı bile yiyorum. Ama çok hareketliyim günde 3 saat yürüyorum dinlene dinlene. havalarda düzeldi iyice keyifli olmaya başladı. Bunlara dikkat edersen diyetten yırtabilirsin. Tabi senin tatlı yememen, mümkünse gün içinde saat 16:00 dan sonra meyve ve içinde şeker bulanan şeyler yememen eminim şekerini düşürecektir.
kızlar bende şunu çok beğendim bir baksanıza kraft aura
Eki Görüntüle 695288 Eki Görüntüle 695289 Eki Görüntüle 695290
Evet geldik kızlar tam dediğiniz gibi herşey yasak tatlı kesinlikle yok beyaz ekmek yok günde sadece 3dilim kepek ekmeği var 1700 calori alıcakmışım çok dikkat etmem lazımmış şeker önemliymiş gebelikte artık 3 ay idare edicim bebiş için yeter ki sağlıkla gelsinler
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık. Kızın telini isterseniz verebilirim.
Eki Görüntüle 694858
Canım ben normalde alta değil de üzerime XL bluzlar aldım giyiyorum. Yaza giriyoruz ya daha rahat olur efil efil diye. Ama onları giyince çok kilo almışım gibi duruyorum. Normalde alt bedenim hala 36 üst bedenimde şişlikler ve aldığım kilonun etkisi yok değil. Ama birde bedenime 3 kar büyük şeyler giyince millet beni davuyl gibi olmuşum sanıyor. Bu resimlerdeki bluzların ikisi de XL... :)
oh oh oh hadi bakalım endokrinin yapacaklarını söyliyim canım sana
önce seni bir diyabet hastası olarak görüyor ve diyabet eğitim hemşiresine bir güzel yolluyor
oradan diyetisyene gidiyorsun tıpış tıpış
sonra sana veriyorlar bir liste (doyuyorsun bu arada ne hikmetse bende anlamış değilim)
bana şeker ölçüm cihazı verdiler hergün onların belirledikleri tabloya ölçüp yazıyorsun şekerini
aaa birde bakmıoşsınki şekerin düşüvermiş:)
tecrübeyle sabittir.
kızlar bende şunu çok beğendim bir baksanıza kraft aura
Canım gayet güzel kullanımı açısından da rahatsa süper:))
Ay cnmm cok sevindim sekerinin dusmesine..Miniginde buarada kac kere cisini yapmistir gor bak insallah bir sonraki dr. randevunda hicbirsey cikmayacak insallah :)
Bende cok begendim..Bende mutlaka Kraft dusunuyorum ..Bu cok saglamda duruyo :)
Evet geldik kızlar tam dediğiniz gibi herşey yasak tatlı kesinlikle yok beyaz ekmek yok günde sadece 3dilim kepek ekmeği var 1700 calori alıcakmışım çok dikkat etmem lazımmış şeker önemliymiş gebelikte artık 3 ay idare edicim bebiş için yeter ki sağlıkla gelsinler
görmeden almam zaten canım sürülüşüne bakıcam açıp kapatıcam satıcının burnundan getiricem galiba:)
canım ya çok saol inşallah yapmıştır sıpa çişinide rahat nefes alırız
hayatım ben çok araştırdım krafı tavsiye ediyor herkes büyük ihtimalle marka konusunda bunu düşünüyorum ama model olarak ya bu yada 1 2 tane daha var beğendiğim bakalım artık
aslında 3 ay değil sürekli bu listeye uysak hem kilo almayız hamilelikte ve sonrasındada rahat ederiz ama efis var kardeşim işte ye diyor
Ya ben haftada yarim kilo aliyorum nasil engelleyecegimide bilemiyorum ki extra hicbirsey yemiyorum ..Normalde ne yersem aynen yiyorumNe olacak benim halim..Bu gidisle 1 aya kalmaz haftada 1 kilo alacagim galiba
Keşke fotoğrafını koysan çok merak ettimbenimkide 15 inde gelicek bu ayın çok heyecanlıyım
Çift yönlü olması çok büyük avantaj bence...Ve katlanıncada az yer kaplıyor sanırım..kızlar bende şunu çok beğendim bir baksanıza kraft aura
ben haftada kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama
ilk 3 ayda 3 kilo
3-6 ay olan 3 ayda da 10 kilo aldım...
6 ay 13 kilo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?