Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

aynen canım beyaz ekmeği yedikçe yiyosun doymuyosun, ama buğday ya dakepekli ekmekle iki dilimde doyuyosun. bende buğday yada kepekli yiyorum.

Kızlar merhaba.. size bisey soriciiim.. bu bebek sekerlerini bebis dogduktan sonra mi istemek mantıklı. Hani tarih yazılıyor ya. O sebepten..yoksa tarihi yazdrmasm boşluk biraktrip sonra biz mi girsek. Normal doğum düşünüyorum çünkü kismet olursa... Nasil olur bu işler. Dun bi arkadaş dogduktan sonra iste dedi .. e şekerler gelene kadar millet gelip gitmiş olmaz dimi. :)

Evet geldik kızlar tam dediğiniz gibi herşey yasak tatlı kesinlikle yok beyaz ekmek yok günde sadece 3dilim kepek ekmeği var 1700 calori alıcakmışım çok dikkat etmem lazımmış şeker önemliymiş gebelikte artık 3 ay idare edicim bebiş için yeter ki sağlıkla gelsinler

Canım sıkı bir diyetle üstesinden gelirsin zaten azıcık bir zamanımız kaldı inşallah..Tam bugday ye bak süper zaten dolgun olduğu için gayet doyurucu.

Ne guzel cnm masallahh..Cok tatli cikmissin..Bence sana hamilelik cok yakismis ne sislik var ve ne ikiz karni..Sana o laflari soyleyen kimse yazik once goz dr.una gitmeli sonrada kalbini niyetini degistirmeli diyecem ama bosa olacak ...

gökçe arabana bayıldım.ben de morundan almak istiyorum.
piyasada 700-600 sen 480e çok iyi almışsın...
en az 120lira karlı bir alışveriş.120 liralık bir sürü ciciler alırsın.

Altin hala 36 ymis baksana yani sadece gobek ve gogus var.Onlarda dogumdan sonra 2 tane afacanla 3 ayda gider

Ay cnmm cok sevindim sekerinin dusmesine..Miniginde buarada kac kere cisini yapmistir gor bak insallah bir sonraki dr. randevunda hicbirsey cikmayacak insallah :)

Canım gayet güzel kullanımı açısından da rahatsa süper:))

görmeden almam zaten canım sürülüşüne bakıcam açıp kapatıcam satıcının burnundan getiricem galiba:)

Ay cnmm cok sevindim sekerinin dusmesine..Miniginde buarada kac kere cisini yapmistir gor bak insallah bir sonraki dr. randevunda hicbirsey cikmayacak insallah :)

canım ya çok saol inşallah yapmıştır sıpa çişinide rahat nefes alırız

Bende cok begendim..Bende mutlaka Kraft dusunuyorum ..Bu cok saglamda duruyo :)

hayatım ben çok araştırdım krafı tavsiye ediyor herkes büyük ihtimalle marka konusunda bunu düşünüyorum ama model olarak ya bu yada 1 2 tane daha var beğendiğim bakalım artık

aslında 3 ay değil sürekli bu listeye uysak hem kilo almayız hamilelikte ve sonrasındada rahat ederiz ama efis var kardeşim işte ye diyor

Evet cnm bende hep Kraft duyuyorum.Kullananlarda cok memnun..ablamin 8 yillik arabasi tas gibi.Diger cocuk kullaniyo mesela :) Biide surusu ve kapanisi rahat olani bulursak ooh super olacak.. Ben haftaya arastiracagim bakalim.Zaten icime sinen bulursam hemende alirim :) Cok dolasmayi sevmiyorum ben ..Insallah hemen icimize sinen bulabilirizz hepimiz ve bıdıklarimizda saglikcakla kullanirlar insallah :)

aslında 3 ay değil sürekli bu listeye uysak hem kilo almayız hamilelikte ve sonrasındada rahat ederiz ama efis var kardeşim işte ye diyor

Ya ben haftada yarim kilo aliyorum nasil engelleyecegimide bilemiyorum ki extra hicbirsey yemiyorum ..Normalde ne yersem aynen yiyorum Ne olacak benim halim..Bu gidisle 1 aya kalmaz haftada 1 kilo alacagim galiba

Ya ben haftada yarim kilo aliyorum nasil engelleyecegimide bilemiyorum ki extra hicbirsey yemiyorum ..Normalde ne yersem aynen yiyorum Ne olacak benim halim..Bu gidisle 1 aya kalmaz haftada 1 kilo alacagim galiba

ben haftada kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama
ilk 3 ayda 3 kilo
3-6 ay olan 3 ayda da 10 kilo aldım...
6 ay 13 kilo..

Bebeklerimiz için herşeye katlanırızzzzz gerisi boş...
Doktorun ne dediyse uymaya çalış canım...Yasaklar çeker ama bebeklerrr daha çekici değilmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…