Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Siparişini önceden ver bence canım...Doğum yaptıktan sonra haber verirsiniz şeker işini 1 günde hallederler...

gökçe arabana bayıldım.ben de morundan almak istiyorum.
piyasada 700-600 sen 480e çok iyi almışsın...
en az 120lira karlı bir alışveriş.120 liralık bir sürü ciciler alırsın.

Canım benim aldığım yerden benim adımı vererek sende aynı fiyata alabilirsin.. Miniklere azıcık iyiliğimiz dokunsunn.. İllaki alacağım diyorsan aldırırız aynı fiyata..

Canım benim doğum zamanım belli olmayacağı için ben kağıda "Biz geldiikk :) Sarp&Aras" yazdırdım.. Mevlüt şekerindekini tarihli dağıtacağım. Ne de olsa aynı insanlar mevlüde gelecekler. kasmadım yani...

kızlar bugün annem geldi , alışveriş yaptık, ciciler aldık oğluşuma. yarın sabah ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah bi aksilik çıkmaz

aslında 3 ay değil sürekli bu listeye uysak hem kilo almayız hamilelikte ve sonrasındada rahat ederiz ama efis var kardeşim işte ye diyor
evet canım hep öyle gitsek süper ama benim tatlıya zaafım çok fazla bugün şekerim süperdi 140 130 normalde 250 lerde çıkıyodu demekki faydası varmış
Bebeklerimiz için herşeye katlanırızzzzz gerisi boş...
Doktorun ne dediyse uymaya çalış canım...Yasaklar çeker ama bebeklerrr daha çekici değilmidir
bebişin çekiciliği gibi olur mu hiç ah diyorum sağlıklıca bi doğurayım o zaman onu yiycem tatlı niyetine ısıra ısıra hemde
Canım sıkı bir diyetle üstesinden gelirsin zaten azıcık bir zamanımız kaldı inşallah..Tam bugday ye bak süper zaten dolgun olduğu için gayet doyurucu.
evet tatlım kepek yada tam buğday ekmeği dedi doktorum halk ekmeğin tam buğdaylısı var organik diyo onu çok seviyorum tavsiye ederim ama her zaman bulamıyoruz uno nunkini aldım bugün bi kaç gün zor olucak mide küçüldükten sonra alışırım bide çok ilginç ben ilk 3 ay 9 kilo aldım şubattan beri aynı kilodayım doktorum şaşırıyo normalde 3 ayda kilo alınmaz ben aldım başta şimdi durdu diyetisyende kilo vermemen lazım dedi tabi almamanda eğer kilo verirsen gel kaloriyi arttırıcam dedi

Merhaba kizlar ben de bugun bebisi gormeye gittim masallah benim oglan 1.050 gr olmus isin tuhafi ben 1.5 kg vermisim umredeki hareketten heralde hersey yolunda suyun da gayet iyi dedi dr. Benim daha once sikintili durumlarim oldugu icin 36. Haftada alicsklar beni sezeryana yani yaklasik 10 hafta kaldi . Mevlam hepimizi sag salim bebislerimizle beraber korusun insallah.

Gunaydın neden canım alıcaklar bebeği 36.haftasında

bende sorim sağlık sorunun nedir 36. haftada alacaklar bebişini... geçmiş olsun... sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..

Maşallah canım amin cümlemizinkini korusun inşallah..

Kızlarr ictim sonunda bende glikozuu basta guzel gibi geldi tatlıyı severim normalde.ama iki yudumdan sonra icim bayıldı.ıykkk ama benim sıpacık bayıldı nasıl tepikleniyor suan kerata :)))

güle güle kullansın cnm miniğin odasını pek güzel maşallah

olsun ya 3 ay dediğin ndeir ki bebeişin iyi olsun da sonra çıkarırsın acısını

Sağ salim kucağına alırsın inşallah canım tabi ki hepimiz için aynı dileklerim geçerli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…