Kızlar merhaba.. size bisey soriciiim.. bu bebek sekerlerini bebis dogduktan sonra mi istemek mantıklı. Hani tarih yazılıyor ya. O sebepten..yoksa tarihi yazdrmasm boşluk biraktrip sonra biz mi girsek. Normal doğum düşünüyorum çünkü kismet olursa... Nasil olur bu işler. Dun bi arkadaş dogduktan sonra iste dedi .. e şekerler gelene kadar millet gelip gitmiş olmaz dimi. :)
gökçe arabana bayıldım.ben de morundan almak istiyorum.
piyasada 700-600 sen 480e çok iyi almışsın...
en az 120lira karlı bir alışveriş.120 liralık bir sürü ciciler alırsın.
Güle güle kullanın canımmm..Sen işini bitirdin sıra bizde :)
Kızlar merhaba.. size bisey soriciiim.. bu bebek sekerlerini bebis dogduktan sonra mi istemek mantıklı. Hani tarih yazılıyor ya. O sebepten..yoksa tarihi yazdrmasm boşluk biraktrip sonra biz mi girsek. Normal doğum düşünüyorum çünkü kismet olursa... Nasil olur bu işler. Dun bi arkadaş dogduktan sonra iste dedi .. e şekerler gelene kadar millet gelip gitmiş olmaz dimi. :)
kızlar bugün annem geldi , alışveriş yaptık, ciciler aldık oğluşuma. yarın sabah ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah bi aksilik çıkmaz
ayyyyyyyyyy canım çok güzel görmüştüm ben onu bebishroom da güle güle kullansın
evet canım hep öyle gitsek süper ama benim tatlıya zaafım çok fazla bugün şekerim süperdi 140 130 normalde 250 lerde çıkıyodu demekki faydası varmışaslında 3 ay değil sürekli bu listeye uysak hem kilo almayız hamilelikte ve sonrasındada rahat ederiz ama efis var kardeşim işte ye diyor
bebişin çekiciliği gibi olur mu hiçBebeklerimiz için herşeye katlanırızzzzz gerisi boş...
Doktorun ne dediyse uymaya çalış canım...Yasaklar çeker ama bebeklerrr daha çekici değilmidir
evet tatlım kepek yada tam buğday ekmeği dedi doktorum halk ekmeğin tam buğdaylısı var organik diyo onu çok seviyorum tavsiye ederim ama her zaman bulamıyoruz uno nunkini aldım bugün bi kaç gün zor olucak mide küçüldükten sonra alışırım bide çok ilginç ben ilk 3 ay 9 kilo aldım şubattan beri aynı kilodayım doktorum şaşırıyo normalde 3 ayda kilo alınmaz ben aldım başta şimdi durdu diyetisyende kilo vermemen lazım dedi tabi almamanda eğer kilo verirsen gel kaloriyi arttırıcam dediCanım sıkı bir diyetle üstesinden gelirsin zaten azıcık bir zamanımız kaldı inşallah..Tam bugday ye bak süper zaten dolgun olduğu için gayet doyurucu.
Merhaba kizlar ben de bugun bebisi gormeye gittim masallah benim oglan 1.050 gr olmus isin tuhafi ben 1.5 kg vermisim umredeki hareketten heralde hersey yolunda suyun da gayet iyi dedi dr. Benim daha once sikintili durumlarim oldugu icin 36. Haftada alicsklar beni sezeryana yani yaklasik 10 hafta kaldi . Mevlam hepimizi sag salim bebislerimizle beraber korusun insallah.
Merhaba kizlar ben de bugun bebisi gormeye gittim masallah benim oglan 1.050 gr olmus isin tuhafi ben 1.5 kg vermisim umredeki hareketten heralde hersey yolunda suyun da gayet iyi dedi dr. Benim daha once sikintili durumlarim oldugu icin 36. Haftada alicsklar beni sezeryana yani yaklasik 10 hafta kaldi . Mevlam hepimizi sag salim bebislerimizle beraber korusun insallah.
Gunaydın neden canım alıcaklar bebeği 36.haftasında
bende sorim sağlık sorunun nedir 36. haftada alacaklar bebişini... geçmiş olsun... sağlıkla kavuşalım bebeklerimize..
Evet geldik kızlar tam dediğiniz gibi herşey yasak tatlı kesinlikle yok beyaz ekmek yok günde sadece 3dilim kepek ekmeği var 1700 calori alıcakmışım çok dikkat etmem lazımmış şeker önemliymiş gebelikte artık 3 ay idare edicim bebiş için yeter ki sağlıkla gelsinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?