Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar bugün annem geldi , alışveriş yaptık, ciciler aldık oğluşuma. yarın sabah ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah bi aksilik çıkmaz

Ay ne guzel cnmm goreceksin yavrunu..Hadi insallah guzel gecer ve Miniginde gayet sagliklidir insallah :) Darisi basima insallah bir tek ben kaldim galiba..Sali gunu bir gelseee.... Ahhhh .. Cok ozledim oglumuuu gormeyii

Bencede cok mantikli cnm :) Saglikla ve zamaninda gelsinlerde sevelim bi guzell :)

Ayy masallah annesiii ...Insallah hersey yolunda gider sag salim yavrunu alirsin kucagina :) Azicik kalmiisss :) Cok heyecanliiii :)

bu da bizim arabamız kızlar ilk başlarda kullanacağımız kırmızı olan anakucağı hali diğeri de taş rengi bebek arabamız

Eklentiler

• $Maxi_Cosi_Quinny_Buzz_3_Bebek_Arabasi___Natural.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 60
  • $Quinny Stroller Maxi-Cosi Car Seat.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 57
ben haftada kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama
ilk 3 ayda 3 kilo
3-6 ay olan 3 ayda da 10 kilo aldım...
6 ay 13 kilo..

Benim hergun tartiliyorumm..Aksamlari meyveyi kestim bakalim ne olacak .. Insallah artik duzenli alirim...Gittikce artiyo kilo alislarim hele hergun tartilmazsam bir bakiyorum 2 kilo almis gorunuyorum

Ayyy bayildim cnm yaaa..Ve ne kadar kullanisli gorunuyorr..Allah saglikla kullanmanizi nasip etsin insallahh..Bu yataklarin yanlarindaki gozleri cikartiliyo ve cocuk 5-6 yasina kadar kullanabiliyo di mi .. Onlara benzettim sankii..

Ve icim gitti kesek benimde odam olsaydi diye ama renkleri dolaplarin buyuklugu , emzirme sandalyen falan bayildim gercekten :) Gule fule kullanin insallah cnm.. :)

bence de öylesi daha mantıklı zaten benim istediğim şekerler bir hafta falan sürecek doğum sonrasında sipariş versem geç olur..
bu arada gökçe ilk şekerlerini kaç adet yaptırdın? ben de o konuda kararsız kaldım acaba diyorum fazladan yaptırsam mevlüte de kalsa mı diye bilemedim yaa

Benim tek olduğu halde her ay düzenli bir şekilde 2 kilo
Ne zaman geleceksin Değirmendereye :)

Ben duzneli almiyorum isin kotusu ..Duzenli alsam anlayacagimda , haftalik 400 gr , ertesi hafta 600 gr , bir sonraki hafta 800 .. Ortalama ayyda 2 kilo sayilabilir yani Bakalim aksam meyveyi kestim dunden beri..Belki faydasi olur.Hem benim daha seker yuklemem yapilmadi diye korkuyorum acikcasii .Insallah birsey yoktur.. Hemde ben boyle aliyorum ama minigim aliyor mu acaba ? Artik 4 haftada bir gidiyorum yaa , sali gunu dolacak 4 hafta zaman gecmiyoo...Catlicam meraktan..Insallah hersey yolundadir..
Rabbim hepimizi ve evlatlarimiz korusun insallahh..

Selam kızlaaarrr. Bugün ikinci doz aşım var. Onu vurdurmaya gideceğim. Dün Aile hekimliğinden aradılar gelin bir muayene edelim diye :) Diyecektim neyi muayene edeceksin ultrason bile yok koca Aile hekimliğinde. Kalp atışlarını dinleyip duruyoruz. Bebeklerin doğduktan sonra aşı takibini Aile hekimliği yapıyormuş. Gitmeden olmuyro yani.

Canım ben her ay ayda 4-5 kilo aldım. 3 ayda 13 kilo oldu..

Tünaydın kızlarrrrr... Ciciler alanlara,Bebek şekeri alanlara, araba ve odalar alanlaraa birer birerrr hayırlı güle güleee kullanmalarını nasip etsin Rabbimm.. Hepsi birbirinden güzellerr hepsini cok beğendimm... Gökcecimm Maşallahh özene bezene ilgileniyosun herşeyle Rabbim devamını nasip etsin yüzün hic solmasın.. ikili rakamlara düşenler var Darısı başımıza... Sıkıntıda olanlara Rabbim acil deva versin inşallahh moral bozmak yok.. dua edelim bol bol..
Dün şeker yüklemem vardı normal çıktı Cok Şükür.. Şeker cıkanlar diyetle bu durumu cözebilirler dert etmeyin..

Bu arada size birşey danışacağım ben bu zamana kadar ; 5'li kısa kollu zıbın,3 tane tulum,bi tane ayakkabı,iki oyuncak,bir emzik,1 hastane cıkışı,alt üst zıbın takım sapkalı,4 lü ve 2 li corap aldım.. Birazdan alışverişe gidicem ama ne alayım kızlar bilemiyorum sizler fikir verirseniz cok memnun olurum.. Öptümm :)

Benim iki bebegim karnimda öldu biri 6 aylik digeri 7.5 aylik bu sefer igne vuruluyorum gobusten riske atmayalim diyor dr

Hııım anladım canım ozaman alsınlar tabi ayy erkenden alıcaksın bebeşi kucagına allah sağlıkla almayı nasip etsin canım

canım banyo küveti şampuanı filesi havlusu kova maşrapa tırnak makası fırçası hastane çıkışı 1 tane daha almanı tavsiye ederim ilk 3 aynını çok alma giyisi ne kadar büyüyecekler bilemiyoruz ve hediyece çok geliyormuş ağız silmelik mesela bebek bakım çantası kendine 1 gecelik önden düğmeli 1 pijama önden düğmeli ay düşünüyorum çok aslında ama aklımada gelenler bunlar 1 2 tane penye yelek al battaniye yorgan yastık nevresim tk pike kundak

Teşekkür ederm gokcecim. Ne bilim arkadasa sordumda sanki tarih yazmasi mecburmus gibi anlattı cok arada kaldim.. CANSIn canm ben siparişi verdgm takdirde 4. 5 günde anca elimde olur dogu tarafindayim ben canm. Birgunluk olsa kolay... En iyisi gokceninde önerdiği gibi tarih vermemek isim yazdiririm sadece... Ya adam isterseniz ay ve yılı yazariz dedi ama benm dogum temmuz sonu ağustos başı ne zaman gelcegi belli olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…