kızlar bugün annem geldi , alışveriş yaptık, ciciler aldık oğluşuma. yarın sabah ayrıntılı ultrasona giriyorum inşallah bi aksilik çıkmaz
Canım benim doğum zamanım belli olmayacağı için ben kağıda "Biz geldiikk :) Sarp&Aras" yazdırdım.. Mevlüt şekerindekini tarihli dağıtacağım. Ne de olsa aynı insanlar mevlüde gelecekler. kasmadım yani...
Merhaba kizlar ben de bugun bebisi gormeye gittim masallah benim oglan 1.050 gr olmus isin tuhafi ben 1.5 kg vermisim umredeki hareketten heralde hersey yolunda suyun da gayet iyi dedi dr. Benim daha once sikintili durumlarim oldugu icin 36. Haftada alicsklar beni sezeryana yani yaklasik 10 hafta kaldi . Mevlam hepimizi sag salim bebislerimizle beraber korusun insallah.
ben haftada kaç kilo aldığımı bilmiyorum ama
ilk 3 ayda 3 kilo
3-6 ay olan 3 ayda da 10 kilo aldım...
6 ay 13 kilo..
Bencede cok mantikli cnm :) Saglikla ve zamaninda gelsinlerde sevelim bi guzell :)
bu da bizim arabamız kızlar ilk başlarda kullanacağımız kırmızı olan anakucağı hali diğeri de taş rengi bebek arabamız
Canım benim doğum zamanım belli olmayacağı için ben kağıda "Biz geldiikk :) Sarp&Aras" yazdırdım.. Mevlüt şekerindekini tarihli dağıtacağım. Ne de olsa aynı insanlar mevlüde gelecekler. kasmadım yani...
Benim tek olduğu halde her ay düzenli bir şekilde 2 kilo
Ne zaman geleceksin Değirmendereye :)
Ben duzneli almiyorum isin kotusu ..Duzenli alsam anlayacagimda , haftalik 400 gr , ertesi hafta 600 gr , bir sonraki hafta 800 ..Ortalama ayyda 2 kilo sayilabilir yani Bakalim aksam meyveyi kestim dunden beri..Belki faydasi olur.Hem benim daha seker yuklemem yapilmadi diye korkuyorum acikcasii .Insallah birsey yoktur.. Hemde ben boyle aliyorum ama minigim aliyor mu acaba ? Artik 4 haftada bir gidiyorum yaa , sali gunu dolacak 4 hafta zaman gecmiyoo...Catlicam meraktan..Insallah hersey yolundadir..
Rabbim hepimizi ve evlatlarimiz korusun insallahh..
Benim iki bebegim karnimda öldu biri 6 aylik digeri 7.5 aylik bu sefer igne vuruluyorum gobusten riske atmayalim diyor dr
Benim iki bebegim karnimda öldu biri 6 aylik digeri 7.5 aylik bu sefer igne vuruluyorum gobusten riske atmayalim diyor dr
Tünaydın kızlarrrrr... Ciciler alanlara,Bebek şekeri alanlara, araba ve odalar alanlaraa birer birerrr hayırlı güle güleee kullanmalarını nasip etsin Rabbimm.. Hepsi birbirinden güzellerr hepsini cok beğendimm... Gökcecimm Maşallahh özene bezene ilgileniyosun herşeyle Rabbim devamını nasip etsin yüzün hic solmasın.. ikili rakamlara düşenler var Darısı başımıza... Sıkıntıda olanlara Rabbim acil deva versin inşallahh moral bozmak yok.. dua edelim bol bol..
Dün şeker yüklemem vardı normal çıktı Cok Şükür.. Şeker cıkanlar diyetle bu durumu cözebilirler dert etmeyin..
Bu arada size birşey danışacağım ben bu zamana kadar ; 5'li kısa kollu zıbın,3 tane tulum,bi tane ayakkabı,iki oyuncak,bir emzik,1 hastane cıkışı,alt üst zıbın takım sapkalı,4 lü ve 2 li corap aldım.. Birazdan alışverişe gidicem ama ne alayım kızlar bilemiyorum sizler fikir verirseniz cok memnun olurum.. Öptümm :)
Benimde bu anakucagı hoşuma gidiyo ilk etapta bundan kullansam mı acaba sizde kızlar
Eki Görüntüle 696275
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?