Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım şahsi fikrim iç zıbını bol tut. hatta onların yazlık deliklileri var onlardan al. Alt pijama ama ayaksız al mutlaka. Bazen ayaklı olduğu için giydirilemiyor.Çorap al. Yelek al. şort tulum takımlar var.. Yazın gezmeye gidecekleri için lazım olacak. Şort bluz takımlar var onlardan da al. Ayakkabı al. Ayyyy ne buluyorsan al şekerim :)

benim oğlan dün gece sabaha kadar tepişti uyumadı, sabah ultrasonda poposunu dönmüş uyuyodu bi saat gezindik dönsün diye sonra yine çağırdılar Allahtan dönmüş. bu seferde durmadı. bi yerde cihazın tam altına denkgeldi cihaza vurdu defalarca , neyseki bi yaramazlık yok. oğluşum sağlıklı sonra geze geze eve geldik.

canım hadi gözün aydın darısı birdahaki kontrolde benim başıma

kızlar ana kucağı düşünüyormusunuz evde ben hem ev için hemde arabaya monte edilip oto koltuğu yerine kullanılanlardan düşünüyorum ama ne dersiniz kullanıp memnun kalan yakınlarınız yada memnun kalmayan varmı

bende 3 tane hastane çıkışı aldım küçük patikler aldım yelek aldım ama bi tane bulabildim küçük çoraplarını aldım iç zıbında 6/7 tane vardır bu arada kipa mağazalarında bebek ürünlerinde %20 indirim var f&f ürünleri güzeldir tavsiye ederim..

Benim hergun tartiliyorumm..Aksamlari meyveyi kestim bakalim ne olacak .. Insallah artik duzenli alirim...Gittikce artiyo kilo alislarim hele hergun tartilmazsam bir bakiyorum 2 kilo almis gorunuyorum

cnm ben 42 ile hamile kalmıştım geçen ay yani 5. ayımda 52 idim. 6 aydayız ve 55 olmuşuum dr. bana devamlı yediklerine dikkat et diyor ama yapamıyorum. şeker yüklemesinde kesin diyet gözüküyor bana eminim artık..

Çiçekdemeti ben hem anakucagi hemde otokoltugu özelliği olani aldim.. 12. Aya kadar kullanılan bir ürün oldugu icin ilk almiyim dedim. Ama ben su port bebemidir nedir hali çocuğu valize koyar gibi hic sevmedim. Hem onlar takim şeklinde ve hic sevmedgm renklerde satılıyordu... Ben 12 ay kullanilacak bir ürün olduğu için bazi arkadaşlarım gibi 300 400 tllik bir anakucagi almayı mantıklı bulmadim. Yalan soylemiyim kalitesi bakımından muhakkak değişiyor markasina gorede.. o sebebten alırken tereddutteydm ama anakucagi elime ulaşınca cok sevndm. Gayet sağlam dayanıklı ve kullanışlı görünüyor... 80tl civariydi... Bebegimiz cok erken dogmassa ve kilosuda iyi olursa insallah hastane cikisnda da rahatlikla kullanilacak bir ürün... Ve cok ağır olmamasina dikkat edin çünkü bebiste içine girdimi cok ağır olur. Tasimasi güç olur.. benm aldgm gayet normal ağırlığı... Aisbaby marka..

Burdakileri okuyunca gidip ciciler alasim geliyor. Ya... Henuz hic elbise almadim. :)

canım ben aldım travel set almıştım bebek arabasını onun içinde var ben görümcemden biliyorum o çok kullandı hem arabada rahat oluyo hem biyere gittiğimizde bebiş sürekli içindydi o kesinlikle almalısın dedi onun kızı 15 aylık bize geldiklerinde ana kucağına oturtuk o bile rahat etti resminide paylaşırım birazdan

Onun tepişen ayaklarını yerim ben :)

canım ben almadım çünkü iki arkadaşım kendi bebeklerinin ana kucağını verdi. Bu arada ana kucaklarını 9 aya kadar kullanabiliyorsunuz maksimum. 70 Tl den başlıyor fiyatları.. iyi birşey almanın mantığı yok çünkü 70 tl lik de arabaya bağlanıyor. ben araba kullandığım için çok araştırdım ama arkadaşlarım sayesinde gerek kalmadı çok şükür. benden tavsiye illaki alacaksan ucuzundan al. 8-9 aydan sonra kullanamayacaksın zaten..

Benimde bu anakucagı hoşuma gidiyo ilk etapta bundan kullansam mı acaba sizde kızlar

Eki Görüntüle 696275

Ben bir kitapta bize ne kadar rahatsiz gelse de cocuklarin ana rahmindekine pozisyonuna benzedigi icin bu tarz olanlarin bebislerin kendilerini daha guvende hissettiklerini duymustum.Ama bazi bebeklerde giyinirken bile daraliyor.Ben o nedenle bu ana kucaklarinin denenmeden alinmamasi gerektigini dusunuyorum cnm ama sen bilirsin tabiki..Insallah gonlune gore olani alirsin ve miniginde guzel guzel kullanir :)

Ayy tepiklerini yersinler onunnn.. Ne guzel dr.un beklemis donsun diyede iyice gormussunuz heryerini :) Senin bıdık ozel hayatina cok sahip cikiyo simdiden baksana :) IZlemeyin beni diye cihaza bile vurmus yavrun :)

canım baktım seninkine gayet kullanışlı tam istediğim gibi o yukarıdaki rüegarlık isteğe göre çıkıyor galiba dimi

evet bende öyle birşey düşünüyorum tatlım ya evde bile her odaya rahatlıkla götürebilirsin mutfağa yemek yaparken iş yaparken yada biryere gittiğinde rahat edebilmen için iyi birşey

doğru söylüyorsun canım ya 70 80 arası birşey düşünüyorum bende bebe2go diye bir marka vardı özdilekte ona baktım geçenlerde hiç hoşuma gitmedi ama mutlubirisinin aldığı güzel görünüyor bakalım biraz olmazsa bende netten sipariş ederim artık ben çok kullanırım gibi geliyor bu ana kucağını

Evet canım bende duymuştum senin dediğin gibi çocuklar için rahatmış kullanan bulursam sorup alıcam

canım rahat oluyo bence travel set al çünkü bebek arabasındada onu kullanırsın monte edip 1 yaşına kadar rahat edersin derim hem araba hem anakucağını ayrı ayrı taşımazsın görümcem çok memnunda mama yedirirken felan çok rahat etti bi yere gittiğimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…