Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlaaarrr cevaplarınız için çok teşekkür ederiimmmm. Mustelayı internetten inceledim şimdi. Hafta içi de eczaneye gidip bakacağım. Sanırım sadece eczanede satılıyor.

Bir de bu hastane çantasına bebek kozmetiği koymama gerek var mı? Şampuan bebe yağı falan.

Kızlar bu arada birşey okudum yeni doğan bebekler ilk 24 saat yıkanmamalıymış. Çünkü yeni doğan bebeklerin teninde verniksi koruyucu bir şey varmış. Bebekleri doğduktan 24 saat sonra yıkayın diyorlar.

Aaa ama bebegini uzme cnm yaa.. Hem annen (Allah rahmet eylesin) yaninda olsaydi aglamani istemezdi dimi ..Hatta belki kizardi bile torunumu niye uzuyorsun diyee

Aglamaz insallahh yavrunda iyi dusunelim hep iyi olsun insallahhh..

Bence onemli olan senin icine sinmesi..Yok oyleymis yok boyleymis yok begenmis , o begenmemis.Millete uyacak olursan ohooo.. Hic birsey alamazsin..Sen gule gule kullan..Saglicakla minigin geldiginde iyi ki almisim dersin zaten hepsini:) Bizim oraladar hep yataklar pamuk olur daha sagliki diye..Ben annemle dah akonusmadim yatak olayini ben ne desem bekle biraz sabret diyo :) Saniyorum kamyonla gelecek adanadan yanima , herseyi yapacak kendisi :)

Cnm kramplar in nedeni magnezyum eksikligi .. Muz ve dogal maden suyu bol magnezyum iceriyo diye tavsiye ediliyor..Ama dr.una mutlaka soyle ve bence ilave magnezyum ilaci versinler..Cogu kisi kullaniyo krapmlar icin..

Kızlarr nerelerdesinizz?herkes pazar gununun tadını cıkarıyor sanırım :) ben bugun temizlik yaptım aksama da misafirim geldi yemege.suan esim sofra topluyor ben yıgıldım kaldım koltuga sismanlık zor is :)
Yarın sabah kontrolumuz var cookk heyecanlıyım

bugün hem çok dolandım,hem temizlik yaptım.
ne yazacak ne okuyacak hal kalmadı bende.yarın inşallah görüşmek üzere :)

Kızlar h.sonu pek giremedim bayaca olmuş sayfalar. Artık yarın okurum. Benim göbiş te çatlaklar gördüm hafif hafif sanırım ne yapsak çatlıcaz:)

bendede bayagi catlak olusmus durumda insallah dogumdan sonar gider..........

Gunaydın gökçecim rüyamda gördüm seni bana diyosun ki dokt.bana bi kız bi erkek dedi aa aa diyorum hani 2side erkek di bi kız bi erkek miş diyosun isimlerinide Zeynep Murat yada Burak dedin erkek ismini hep hatırlayamıyorum öylece uyandım canım hayırlara gitsin. :)

Sabah sabah sinirlendim ya benim gittiğim dokt.hastaneden ayrılmış insan bi haber verir ama dimi başka dokt.atanmış gerçi 3 kadın doğumcu var ama ona alışmıştım şimdi neolucak netten araştırdım yeni gelen için iyi yorumlar ama neolucak ya ufff

Aaaaa canım hayır osun. Ama kız olsaydı Zeynep düşünüyordum ben biliyor musun :) Fakat eşimin arkadaşı Zeynep koyunca kendi çocuğunun ismini çok üzülmüştüm. İçimde kalmıştı yani. Ama bir kız bir erkek gören ikinci kişlisin sen. En iyisi ben gittiğimde iyice baktırayım :)

yok artıkk nasıl yaa atanmış sana haber vermedi mi? İyide farzetki doğumu gelmiş biri olabilirdin. Nasıl müdahale edecekler sana. Bununla ilgili bir yaptırım var mı araştırayım.

Evet bi daha baktır canım :) en iyisi

yok artıkk nasıl yaa atanmış sana haber vermedi mi? İyide farzetki doğumu gelmiş biri olabilirdin. Nasıl müdahale edecekler sana. Bununla ilgili bir yaptırım var mı araştırayım.

Aynen canım ya doğum yakın olsaydı neyapıcaktım ben şimdi bile neyapıcam diye düşünüyorum ozaman ne halde olurdum kim bilir.İnsan tek tek hastalarını aramasa bile (araması gerek o ayrı konu) toplu bi mesajdamı atamadın ya çok sinirlendim ya

günaydın herkese benim ayaklar şişmeye başladı sıcaklar bastırdığından beri sanırım etkilendim onun öncesi hiç bir şey yoktu çok sıcaklar zorlayacak bizi zamanla ... bebe çamaşırlarınıda loc ile yıkasak olmazmı acaba organik bir ürün nihayetinde aklıma o geldi muhabbet olmuşta ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…