Cnm cok sirinmis.Gule gule kullan..Hersyide icinde oohh :)
sagol arkdaşım hayırlısı diyorum tabiki bende kücüükken orda olmasına bende seviniyorum okula başlamadan döneriz butaraflara artık inş.ahhh ahh anacım yaşasaydı sıgınırdım ona kalırdım yanında dogururdum neyse konuştukca içim deşiliyo hamile kaldıgım günden beri aglamadıgım gün yok bebegim anası gibi olursa hiç susmuycak hep aglıycak heralde yavrucugum .....
kızlar ya dün park yatak aldım, bilgi baby markası fiyatı da uygun çok da güzel, yanında uyku seti de aldım ama pişman oldum, bazı yorumları okudum nevresim daha iyi falan yazmışlar, heyecandan alıverdim ne yapsam acaba değiştireyim mi nevresim takımıyla? Fileleri yanlardan açık olduğu için almıştım, bide nimomed diye pek duyulmamış bir markanın temassız kızılöteli termometresini aldım, herkes birşey söylüyor, aklım karıştı hepten o kadar da para verdim, bi de park yatağın içine pamuktan yatak yaptıralım dedik annemle, siz ne dersiniz
ah canım ya zormuş bu işler, yatağı alana kadar anam ağladı:) kimi karyola dedi kimi park yatak dedi, yani demem o ki aldığın şeyin tersini millet beğeniyor,
Kızlar nasılsınız ben annemdeyim yarın dönücem şekerim hala yüksek çok ilginç sabah bişii yemiyorum 180 lerde
Akşam yemeğimde herşeyi yiyorum 120 lerde:26::26: kafam karıştı çözemedim gitti
Bu arada kremplar çok kötü kızlar sabahları kalkamıyorum yataktan mahvetti kramplar beni
Kızlar h.sonu pek giremedim bayaca olmuş sayfalar. Artık yarın okurum. Benim göbiş te çatlaklar gördüm hafif hafifsanırım ne yapsak çatlıcaz:)
Gunaydın gökçecim rüyamda gördüm seni bana diyosun ki dokt.bana bi kız bi erkek dedi aa aa diyorum hani 2side erkek di bi kız bi erkek miş diyosun isimlerinide Zeynep Murat yada Burak dedin erkek ismini hep hatırlayamıyorum öylece uyandım canım hayırlara gitsin. :)
Sabah sabah sinirlendim ya benim gittiğim dokt.hastaneden ayrılmış insan bi haber verir ama dimi başka dokt.atanmış gerçi 3 kadın doğumcu var ama ona alışmıştım şimdi neolucak netten araştırdım yeni gelen için iyi yorumlar ama neolucak ya ufff
Aaaaa canım hayır osun. Ama kız olsaydı Zeynep düşünüyordum ben biliyor musun :) Fakat eşimin arkadaşı Zeynep koyunca kendi çocuğunun ismini çok üzülmüştüm. İçimde kalmıştı yani. Ama bir kız bir erkek gören ikinci kişlisin sen. En iyisi ben gittiğimde iyice baktırayım :)
yok artıkk nasıl yaa atanmış sana haber vermedi mi? İyide farzetki doğumu gelmiş biri olabilirdin. Nasıl müdahale edecekler sana. Bununla ilgili bir yaptırım var mı araştırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?