offf of kızlar şeker yüklemesi yapıldı cumartesi.maalesef yüksek çıktı.diyet verdi doktor.hamile değilken bile diyet yapmadım hiç:)bu nasıl olcak bilmiyorum..
aclık 81
1.saat tokluk 194
2.saat tokluk 158
Sonunda ben de şeker yüklememi yaptırdım annecikler.Veeeee 50'lik yükleme sonucum 104 çıktı.
Öyle mutluyum ki.İlk gebelikte diyabet çıkınca 2.sinde görülme riski de daha fazla oluyor diye herşeyde hazırlıklı gitmiştim ama çok şükür bunu da böyle atlatmış oldum.Testlerimiz nihayete erdiği için de ayrı bir mutluluk ve rahatlama geldi.İnşallah bundan sonra doğuma kadar güle oynaya çıkartırız tadını hep birlikte.
Bu arada yavrum,ikinci tanem,750 gr.olmuş.Haftasıyla tam uyumlu dedi Dr.um.Esneyip durdu uykucu kızım bolll bolll.:)
Şu anda içimde parandeler atıyor ama zilli.Ne zaman doktora gitsem hep uykuda.:)
Bir sonraki kontrole 3 hafta sonra çağırdı.Artık yavaş yavaş kontrol süreleri kısalacak dedi.Hazirandan itibaren 2 haftada 1 'e düşecek son ay da haftada 1 deyince heyecan yaptım birden.Şaka maka mutlu sona çok az kaldı Allah'ın izniyle.Evdeki Hazırlıklardı,mis gibi havada yürüyüşlerdi,alışverişti,son gezme tozmalardı,ramazandı derken bir bakmışız yavrular kucağımızda.:)
Üstüme üstüme gelen ve nasıl hallederim bu halimle dediğim giyinme odam artık yok :)
Yatak odası ölçülerimize uygun dolabımız geldi,eşimin de (küçük de olsa)katkılarıyla yerleştirdim,artık giymediklerimizi ayırdım,bütün odayı kaplayan dolabı da temizliğe gelen kız istedi ona verdik gitti,kurtulduk.:)
Artık bebişimin odasını yavaş yavaş oluşturmaya başlayabiliriz :)Çok büyük yük kalktı üstümden,işin keyifli kısmı kaldı.Ama nasıl yoruldum anlatamam kızlar.Dolu dolu 3 günümü aldı kıyafetleri ayırmak,havalandırıp katlamak,yazlık-kışlık değişimi yapmak,yerleştirmek,verilecekleri poşetlere koymak.Dün kızımla beraber 8.30 da yattım sabah 7 de kalktı ,Hala kendime gelemedim.
Artık biraz rölantiye alma zamanı geldi sanırım işleri.Allahtan yardımcı kız başladı yoksa hayatta yapamam artık.Hergün yemek yapmak bile yetiyor zaten,kızım bir yanda,ona okula kıyafet yetiştiremiyorum,hergün makine çalışıyor,yıka,kurut,topla,ütüle nasıl gün bitiyor anlamıyorum.Okuldan gelince evde oyun istiyor bir de prensesim :)Temizliğe yardım eden biri olmasa akşamüstü sızar kalırım herhalde.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kızlar sizi biraz daha havaya sokayım dedim ve doğuma saatler kala olan halimi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu fotoğrafa baktıkça o anları birebir yaşıyorum hala ...
offf of kızlar şeker yüklemesi yapıldı cumartesi.maalesef yüksek çıktı.diyet verdi doktor.hamile değilken bile diyet yapmadım hiç:)bu nasıl olcak bilmiyorum..
aclık 81
1.saat tokluk 194
2.saat tokluk 158
Ohhhhhh pasamizin keyfi yerinde bakiyorumda iyi olmaniza cok sevindim ama talihsizce kan almaya mahkum olmana icerledim dogrusu. Annesi kendine iyi bakmiyor musun yoksa. Prkmez kuru siyah uzum ve maalesef ki ciger kan yapixi seylerdir. Gida olarak almani tercih ederdim ::) Neyse damar yokuylada olsa afiyet olsun size :)
Tesekkur ederiz canım :)) ben hem gıda olarak hem kan hapı hem o kcuk sisedeki kan ilaclarından kullandım ama vucudum onlardan yararlanamıyormus.bekarken de boyle bi sorunum olmustu vucut uretemiyor besinlerden.o yuzden boyle damardan alıyorum
herkeslere iyi akşamlar...
kimseler yok mu? ben artık çok çabuk sızıyorum kızlar.
sizde akşam benim gibi mi oluyosunuz
bu arada ufaktan diyete girdim
bi de akıntı için doktor fitil verdi
yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...
canım sen niye diyete girdin ki?
Kızlar sizi biraz daha havaya sokayım dedim ve doğuma saatler kala olan halimi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu fotoğrafa baktıkça o anları birebir yaşıyorum hala ...
yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...
Aman canım Allah korusun daha doğurma en azından 8 9 hafta daha beklesin bebişler acele etmesinler memlekette biri 3 üzlere hamile maşşalhh 9. Aya girmiş doktorlar şaşırmış nasıl oluyo diye inşallah seninkide öyle olur canım
Ee canım kolay mı hem ikiz hem 2 erkek neler yapıyodur onlar içeride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?