Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

offf of kızlar şeker yüklemesi yapıldı cumartesi.maalesef yüksek çıktı.diyet verdi doktor.hamile değilken bile diyet yapmadım hiç:)bu nasıl olcak bilmiyorum..
aclık 81
1.saat tokluk 194
2.saat tokluk 158

offf of kızlar şeker yüklemesi yapıldı cumartesi.maalesef yüksek çıktı.diyet verdi doktor.hamile değilken bile diyet yapmadım hiç:)bu nasıl olcak bilmiyorum..
aclık 81
1.saat tokluk 194
2.saat tokluk 158

Canım benimkide öyle 100 lük yüklemede 1. Saat 280 çıktı diyet yapıyorum günde 8 kez şekerimi ölçüyorum diyet zor oluyo canım aç kalıyorsun ama değer bebişlerimiz için benim maalesef diyetle düşmüyo muhtemelen insilün başlanacak bu hafta

Güzel şeyleri okumak ve yaşadığınız heyecanları yaşamak çok güzel... Umarım işlerin kolaylıkla biter :)

aclık 81
1.saat tokluk 194
2.saat tokluk 158

canım yüksekmiş gerçekten sıkacaksın artık dişini yapacak birşey yok..

Tesekkur ederiz canım :)) ben hem gıda olarak hem kan hapı hem o kcuk sisedeki kan ilaclarından kullandım ama vucudum onlardan yararlanamıyormus.bekarken de boyle bi sorunum olmustu vucut uretemiyor besinlerden.o yuzden boyle damardan alıyorum

herkeslere iyi akşamlar...
kimseler yok mu? ben artık çok çabuk sızıyorum kızlar.
sizde akşam benim gibi mi oluyosunuz
bu arada ufaktan diyete girdim
bi de akıntı için doktor fitil verdi

Bu da kızım 4 günlük iken evimizde çektiğimiz fotoğrafımız :)

Eki Görüntüle 704240

ay çok güzel canım maşallah....çok duygulandım insallah hepimiz sağlıkla senin gibi alırız miniklerimizi kucağımıza...gün geçtikçe sabırsızlanıyorum bebişimi kucağıma almak için gerçi onun hareketlerini içimde hissetmenin verdiği mutluluk paha biçilmez:)

canım sağlık sorunun olmasın damardan al yeterkii..

yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...

yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...

Aman canım Allah korusun daha doğurma en azından 8 9 hafta daha beklesin bebişler acele etmesinler memlekette biri 3 üzlere hamile maşşalhh 9. Aya girmiş doktorlar şaşırmış nasıl oluyo diye inşallah seninkide öyle olur canım
Ee canım kolay mı hem ikiz hem 2 erkek neler yapıyodur onlar içeride

Maşallah o 3üzlere. Normalde o kadar bekletiyolarmıki acaba ? Merak ettim açıkça çünkü ikizlerde 36-37 hafta diyorlar ee 3üzler biraz daha erken olmazmı ki ?

Dogmaz onlar daha annesi kendilerine yer acıyorlardır.gecen gece bende dogurcam sandım sabahında doktora gittim hersey normal dedi doktorum.benim sıpacık yer acıomus kendine.bide rahim kasları uzuyormus ya oralara bebis vurunca cok acırmıs doktorcum oyle anlattı.daha dur bu agrılar bitcek daha baskaları baslıcak doguma kadar olcak boyle dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…