yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...
herkeslere iyi akşamlar...
kimseler yok mu? ben artık çok çabuk sızıyorum kızlar.
sizde akşam benim gibi mi oluyosunuz
bu arada ufaktan diyete girdim
bi de akıntı için doktor fitil verdi
Canım bende de 2 gündür var o resmen aşağı doğru ittiriyor kendini bende doğuruyorum sandım korktum bi anlık anneme söyledim de olur öyle şeyler dedi.
İttirmek ne kelime valla "aha şimdi kafası çıktı" diyorum o denli yani. Hele bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Dün gece ikiside icraattaydı önce ben çıkacağım yarışı vardı herhalde. Alllaaaammm zamanından önce gelmesinler ne oluuurrr?
İttirmek ne kelime valla "aha şimdi kafası çıktı" diyorum o denli yani. Hele bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Dün gece ikiside icraattaydı önce ben çıkacağım yarışı vardı herhalde. Alllaaaammm zamanından önce gelmesinler ne oluuurrr?
Neredesin kuzuuummm meraklardayımm...
kızlar ya benim kuzucukta aşağıya doğru vuruyor bir gariplik mi var diyordum ama sizede aynı şey oluyormuş demek normal
Hakkaten nerelerdesin sen bakalım? Yok canım herkeste aynı şeyler var yok garplik, ya ben neye şaşıyorum. Herkeste hemen hemen aynı şeyler oluyor ne değişik ne mucize bişey. Mesela ilk başlarda bulantıydı tiksinmeydi uykuydu sonra onlar kayboldu. Şimdi de tekmeler ittirmeler kasılmalar:))
Hakkaten nerelerdesin sen bakalım? Yok canım herkeste aynı şeyler var yok garplik, ya ben neye şaşıyorum. Herkeste hemen hemen aynı şeyler oluyor ne değişik ne mucize bişey. Mesela ilk başlarda bulantıydı tiksinmeydi uykuydu sonra onlar kayboldu. Şimdi de tekmeler ittirmeler kasılmalar:))
Maşallah o 3üzlere. Normalde o kadar bekletiyolarmıki acaba ? Merak ettim açıkça çünkü ikizlerde 36-37 hafta diyorlar ee 3üzler biraz daha erken olmazmı ki ?
bebek odası alan arkadaşlar ne kadara aldınız oda takımlarını
Valla onun bana yardımı Anca topladıklarımı da kurcalayıp dağıtarak oluyor şimdilik :) Ağustos'ta 4 yaşında olacak dünya güzelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?