Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...

Canım bende de 2 gündür var o resmen aşağı doğru ittiriyor kendini bende doğuruyorum sandım korktum bi anlık anneme söyledim de olur öyle şeyler dedi.

herkeslere iyi akşamlar...
kimseler yok mu? ben artık çok çabuk sızıyorum kızlar.
sizde akşam benim gibi mi oluyosunuz
bu arada ufaktan diyete girdim
bi de akıntı için doktor fitil verdi

bende öyleyim sabah saat 7 gibide saat çalmadan gözlerim açılıyo. bazen 5-6 gibi uyanıyorum.

Canım bende de 2 gündür var o resmen aşağı doğru ittiriyor kendini bende doğuruyorum sandım korktum bi anlık anneme söyledim de olur öyle şeyler dedi.

İttirmek ne kelime valla "aha şimdi kafası çıktı" diyorum o denli yani. Hele bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Dün gece ikiside icraattaydı önce ben çıkacağım yarışı vardı herhalde. Alllaaaammm zamanından önce gelmesinler ne oluuurrr?

Allah bütün ikiz annelerine fazladan dayanma gücü versin. benimkide dün çok hareketliydi çok kuvvetli bi şekilde aşağı doğru vurdu kaçkere. bende ayağı dışarı çıkacak sandım. Bide ikitane olduğunu düşünemiyorum. Allah zamanında kurtarsın inşallah tüm ikiz annelerinide bizide....
artık tekmeler kuvvetleniyo dışardan rahatça görülebiliyo. dün eşimle izledik çok keyifliydi. her tarafıyla vuruyo, bi yan tarafımda, bi aşağıda takip edmekte zorlandık sıpayı

İnş.zamanında gelir bende korkuyorum erken gelir diye küçük olur ya ondan bekle kızımmm daha var diyorum bende neyapıyım :)

kızlar ya benim kuzucukta aşağıya doğru vuruyor bir gariplik mi var diyordum ama sizede aynı şey oluyormuş demek normal

kızlar ya benim kuzucukta aşağıya doğru vuruyor bir gariplik mi var diyordum ama sizede aynı şey oluyormuş demek normal

Hakkaten nerelerdesin sen bakalım? Yok canım herkeste aynı şeyler var yok garplik, ya ben neye şaşıyorum. Herkeste hemen hemen aynı şeyler oluyor ne değişik ne mucize bişey. Mesela ilk başlarda bulantıydı tiksinmeydi uykuydu sonra onlar kayboldu. Şimdi de tekmeler ittirmeler kasılmalar:))

bende bazen bişey oluyo tedirgin oluyorum forumu açıp bakınca biçok kişinin başına gelmiş bile, rahatlıyorum...

aynen ne garip aynı haftalarda aynı şeyler bebekler doğduklarındada aynı şeyler olacak gaiba:) kıyamam kuzulara ben birde patronun eşiyle biraz gerginlik oldu dün sonra anlatırım canım çok sıkıldı gecede afaya taktım galiba pek uyuyamadım

Maşallah o 3üzlere. Normalde o kadar bekletiyolarmıki acaba ? Merak ettim açıkça çünkü ikizlerde 36-37 hafta diyorlar ee 3üzler biraz daha erken olmazmı ki ?

Yok canım doktor 1mayısta almak istemiş ama kadın zorum yok ki diyo taşıyorum görsen nasıl olmuş kocaman karın yinede geziyordu maşallah bebişlerde 2 kilo yu geçmişler tabi canım normalde 3 üsleri 30 un başlarında alıyorlarmış bu taşıcam deyince sıkı kontrole almış doktoru inşallah canım sizde görürsünüz 35 36ları

sanırım herkes dünü hareketli gecirmiş benimde ikiz her zamankinden daha cok hareketliydi allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
eksiklikler listesi hazırlim dedim birde çok şey aldım diye düşünürken meğer ne kadar çok eksik şeylerim varmış daha çokkk çalışmam lazım çokk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…