Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Insulin yapmaya baslarsan , ilerde de devam edecek misin peki cnm ? O nasil olacak ?

ayy cnm benimm , senin vucud da cok seciciymis :) Saglikli olda istersen serum al istersen ilac ne olacak .. hem arada dinlenmiste olursun oohh :)

yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...

Yaaa dogmaz onlarrr , annelerine iyice gosteriyorlar kendileriniiii..Oyle dusunme annesi cagirma cocuklari :) Bunalr gecici agrilarmis..Insallah bekleyecekler daha ..

Aman cnm yaa dinlen biraz daha .. Daha dikkatli oluver..dursunlarr tum topic kendimizi sartladik bak hepimizin bebeisleri zamaninda gelsinler diye.. Bence 10 adim at otur evde bile :) Evin buyuk olsa wc ye giderken bile mola ver diyecegim ama :)

Benim okadar hareketli degil yaa Hafif hafif disarida hareketlenmeler gorunuyo bizimki tembel biraz galiba ..

amann ne diye kafana takiyorsun be canim yaa bak uyumamissin .. Kendine zarar ..Sallaaa , minigini dusun oooh soylee.. :)

Kod:

Yok canım sadece gebelikte kullanıcam ama doktorumun dediği 5 10sene içinde şeker hastasın
Benim bütün ailemde var canım şeker annem rahmetli babam babanem halalarım genetik miras bu anlayacan

canım sanada renkli doppler istedi mi doktorun benim şeker takibi yapıldığı için onuda yaptır rahat edelim dedi kan akışlarımıza bakılacakmış telaş yaptım neden istiyor diye başka kimseden istememiş

Kızlar sizi biraz daha havaya sokayım dedim ve doğuma saatler kala olan halimi sizlerle paylaşmak istedim.

Bu fotoğrafa baktıkça o anları birebir yaşıyorum hala ...

ya maşallah doğuma girerken bile ne kadar bakımlıymışsın irishhhhh :) dikkatimi çeken şeye bak:) ama çok yakışmış maşallah o zamanlar saçların koyu renkmiş şimdi sarışınsın dipleri ne yaptın canım boyuyormusun

Bu da kızım 4 günlük iken evimizde çektiğimiz fotoğrafımız :)

Eki Görüntüle 704240

ben onu yerimmmmmm yerimmmmmm maşallah

amann ne diye kafana takiyorsun be canim yaa bak uyumamissin .. Kendine zarar ..Sallaaa , minigini dusun oooh soylee.. :)

aynen canım insanlar o kadar garip ki sinirlerim alt üsttü dün sonra dedim kimin için üzülüyorum hayatımda çok fazla yeri olmayan bir insan ne paylaştık ki sonuçta 2 ay daha buradayım sonra behlül kaçar

Yok canım istemedi ama benim doktorumun kullandığı ultrason ayrıca doblermiş sayılı var diyodu bunlardan tüp bebek merkezi ya o yüzden kullandığı alet çok iyi ayrıntılıda istemedi benden sürekli ayrıntılı bakıyorum ben diyodu belki o yüzdendir canım canını sıkma çoğu kişide çıkıyormuş şeker sen yinede yaptır tatlım içinde kalmasın

Canım benim yengem hamile benden 2 hafta geriden geliyor.onun doktor basından beri doppler le bakıomus.gerci o 100 kilo falandı heralde hamile kaldıgında ve basından beri hep kanaması oluo belki ondandır.benim doktorum da ayrıntılıya kendi cihazında baktı.bebisin kanına kalpe giren cıkan kana damara kordondaki kana akısına falan.uzun uzun inceledi korktum bende ama bisi yok dedi.bide benim doktorum her gittigimde once klasik ulstrason bakıo sonra bi tuslara basıo onu boylr tem rengi gibi bisi yapıo uc boyutlj yapıo aynı ultrasondan her gittigimde hepsini yapıp bakıo.cihaz farklılıgı heralde.yani renkli yada doppler yada baska bisi istedi die endiselenme bebisini daha gercekci daha canlı gorecegin icin sevin bence :)

Simdi arastırdım google dan.bizim doktorcuk bebise renkli 3 boyutlu bakıyormus.once siyah beyaz klasik bakıo sonra renkli 3 boyutlu.ayy ne cahilim adamın naptını bile bilmiyorum

ben bunu istiyorum. başka modellerde beğendim ama yatak odam o kadar küçükki bu santimi santimine sığacak.
annemde mağazada görüp kumaşını her parçasını incelemiş. onay verdi. baktığım bütün yataklarda içime sinen özellikle rengi bakımından sadece bu.

Massimo Ricco S707 Piano Oyun Parkı/Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…