kızlar;
şeker yüklememi ve tetanoz aşımı yaptırıcam..nerde yaptırdınız?
Canım benimkide öyle 100 lük yüklemede 1. Saat 280 çıktı diyet yapıyorum günde 8 kez şekerimi ölçüyorum diyet zor oluyo canım aç kalıyorsun ama değer bebişlerimiz için benim maalesef diyetle düşmüyo muhtemelen insilün başlanacak bu hafta
Tesekkur ederiz canım :)) ben hem gıda olarak hem kan hapı hem o kcuk sisedeki kan ilaclarından kullandım ama vucudum onlardan yararlanamıyormus.bekarken de boyle bi sorunum olmustu vucut uretemiyor besinlerden.o yuzden boyle damardan alıyorum
herkeslere iyi akşamlar...
kimseler yok mu? ben artık çok çabuk sızıyorum kızlar.
sizde akşam benim gibi mi oluyosunuz
bu arada ufaktan diyete girdim
bi de akıntı için doktor fitil verdi
yaaaa kızlaaarrr doğuracağım valla. kendilerini aşağı itiyor bu iki velet. nasıl canım yanıyor anlatamam. onlar ittirdikçe iğne batıyor sanki...
15 kilo alınca doktor bu gidişe dur dedi
bi de şeker sınırda sayılır...
İttirmek ne kelime valla "aha şimdi kafası çıktı" diyorum o denli yani. Hele bazen yoldayken oluyor kasılıp kalıyorum. Dün gece ikiside icraattaydı önce ben çıkacağım yarışı vardı herhalde. Alllaaaammm zamanından önce gelmesinler ne oluuurrr?
Allah bütün ikiz annelerine fazladan dayanma gücü versin. benimkide dün çok hareketliydi çok kuvvetli bi şekilde aşağı doğru vurdu kaçkere. bende ayağı dışarı çıkacak sandım. Bide ikitane olduğunu düşünemiyorum. Allah zamanında kurtarsın inşallah tüm ikiz annelerinide bizide....
artık tekmeler kuvvetleniyo dışardan rahatça görülebiliyo. dün eşimle izledik çok keyifliydi. her tarafıyla vuruyo, bi yan tarafımda, bi aşağıda takip edmekte zorlandık sıpayı
aynen ne garip aynı haftalarda aynı şeyler bebekler doğduklarındada aynı şeyler olacak gaiba:) kıyamam kuzulara ben birde patronun eşiyle biraz gerginlik oldu dün sonra anlatırım canım çok sıkıldı gecede afaya taktım galiba pek uyuyamadım
Insulin yapmaya baslarsan , ilerde de devam edecek misin peki cnm ? O nasil olacak ?
Kod:
Yok canım sadece gebelikte kullanıcam ama doktorumun dediği 5 10sene içinde şeker hastasın
Benim bütün ailemde var canım şeker annem rahmetli babam babanem halalarım genetik miras bu anlayacan
Kızlar sizi biraz daha havaya sokayım dedim ve doğuma saatler kala olan halimi sizlerle paylaşmak istedim.
Bu fotoğrafa baktıkça o anları birebir yaşıyorum hala ...
amann ne diye kafana takiyorsun be canim yaa bak uyumamissin .. Kendine zarar ..Sallaaa , minigini dusun oooh soylee.. :)
bebek odası alan arkadaşlar ne kadara aldınız oda takımlarını
canım sanada renkli doppler istedi mi doktorun benim şeker takibi yapıldığı için onuda yaptır rahat edelim dedi kan akışlarımıza bakılacakmış telaş yaptım neden istiyor diye başka kimseden istememiş
canım sanada renkli doppler istedi mi doktorun benim şeker takibi yapıldığı için onuda yaptır rahat edelim dedi kan akışlarımıza bakılacakmış telaş yaptım neden istiyor diye başka kimseden istememiş
park yatak alanlar ve alacak olanlar hangi marka ve modelleri aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
ben hep kraft bakıyorum da.
KRAFT 604 OYUN PARKI(60X120) - Ürün Kategorileri
Kraft Alüminyum Oyun Parkı (PR001) Kırmızı - e-bebek.com
•Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği cezbetti..var mı bilgisi olan? ikisi de sallanıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?