bebek odası alan arkadaşlar ne kadara aldınız oda takımlarını
Kızlaaaaarrr ancak geldim ve geçmişi okudummm..Bir daha tövbe dışarı çıkmam. Artık her günüm bir öncekinden zor geçiyor. Sonunda çocukların dolap örtülerinide bugün bitirdim yarından itibaren yıka ütüle başlıyor. Şimdiden bu kadar zorlanıyorum bir an önce bitireyim sanırım 1 hafta sonra vinçle kaldırırlar beni.
Şekeri olan arkadaşlar bunlar sadece hamilelikte olan şeyler. Benim sülalemin hepsinde şeker tansiyon var ama bende çıkmadı. Muhtemelen bunun sebebi de tatlıyla aramın iyi olmaması. Yediklerimize dikkat edersek sanırım gebelik sürecinide rahat atlatacağız. Biliyorum şekeri düşmeyen arkadaşlar var ama moralinizi bozmayın. Çaresiz hiç birşey yok. İlaçlarla düşürüyorlar ya da insülinle.
Bebek odası alan arkadaşlar bebek odalarınız resimlerini buradan paylaşıma sunarsanız sevinirim en azından diğer arkadaşlarda fikir edinebilirler. Ayrıca minikleriniizzz odalarında güle güle yatarlar inşş... Allahım sağlıcakla odalarında büyümeyi nasip etsinnn...
Bu arada park yatak soran arkadaşlar Jokerde Tripper marka aldım. 89,90 TL idi. Gayet kaliteli ve sağlam Krafttan markası dışında bir farkı yok. Ayrıca park yatakların sallanan aparatları var. Ben sallama karşıtı olduğum için almadım. Sallamayı da düşünmüyorum. .
Purmelal umarım hastaneden çıkmışsındır ve daha iyisindir.
Hepiniz 3 kişilik öpüldünüz
bugun aksam ustu cıktım canım hastaneden tesekkur ederim.baya bi ellerim sisti ama ilac cok agırmıs normal dedi doktorum.bende artık dısarda aksam ustı bile olsa fazla yuruyemiyorum hemen bel bacak agrılarım baslıyor.serumlar da bas agrısı yaptı sersem gibiyim daha yeni kendime geliyorum.gercekten bebek alısverislerini hazırlıklarını artık toparlamak mumkumse bitirmek lazım.sıcak havalar bizim icin en buyuk dezavantaj.Allah korusun erken dogum olmasını istemeyiz.Kızlaaaaarrr ancak geldim ve geçmişi okudummm..Bir daha tövbe dışarı çıkmam. Artık her günüm bir öncekinden zor geçiyor. Sonunda çocukların dolap örtülerinide bugün bitirdim yarından itibaren yıka ütüle başlıyor. Şimdiden bu kadar zorlanıyorum bir an önce bitireyim sanırım 1 hafta sonra vinçle kaldırırlar beni.
Şekeri olan arkadaşlar bunlar sadece hamilelikte olan şeyler. Benim sülalemin hepsinde şeker tansiyon var ama bende çıkmadı. Muhtemelen bunun sebebi de tatlıyla aramın iyi olmaması. Yediklerimize dikkat edersek sanırım gebelik sürecinide rahat atlatacağız. Biliyorum şekeri düşmeyen arkadaşlar var ama moralinizi bozmayın. Çaresiz hiç birşey yok. İlaçlarla düşürüyorlar ya da insülinle.
Bebek odası alan arkadaşlar bebek odalarınız resimlerini buradan paylaşıma sunarsanız sevinirim en azından diğer arkadaşlarda fikir edinebilirler. Ayrıca minikleriniizzz odalarında güle güle yatarlar inşş... Allahım sağlıcakla odalarında büyümeyi nasip etsinnn...
Bu arada park yatak soran arkadaşlar Jokerde Tripper marka aldım. 89,90 TL idi. Gayet kaliteli ve sağlam Krafttan markası dışında bir farkı yok. Ayrıca park yatakların sallanan aparatları var. Ben sallama karşıtı olduğum için almadım. Sallamayı da düşünmüyorum. .
kızlar bugün 2. tetenoz aşımı oldum kolum biraz sızlıyor ama asıl sorunum sağlık ocağındaki hemşire....sinirimi bozdu bebeğin kalp atışlarını alıyorum ama yavaş dedi bütün gebelerde net alabiliyorum sende neden böyle anlamadım dedi ....allahtan doktorum beni uyarmıştı kilom var ayrıca plasentam önde sağlık ocaklarındaki o aletle zor alınır kalp sesi diye...ne olursa olsun bebişimle ilgili olumsuz bişeyler söylenmesi sinirimi zıplattı annelik böyle bisey sanırım karnımdayken kıyamıyorum kucağımıza alınca nolcak halimiz bilemiyorum güzel anneler:) hepinize iyi geceler kesintisiz uykular...
Gökçecim süpersin valla nerdeyse tüm hazırlıklarını bitirdin ...paşaların çok şanslı ...dışarı çıkmak hepimiz için zor bende 2 gibi çıktım bugün hava çok sıcaktı birara bayılacağım sandım haziran temmuzda ne olacak halimiz bilmiyorum..oda takımı aldım sizlerlede paylaşmayı çok isterdim ama aldığım mağazanın sitesinde resim yayınlamıyorlar 1 haziranda gelecek odayı çeker paylaşırım burdan...
Allah sanada güç versin canım 2 can taşıyosun ...paşaların zamanında sağlıklı bişekilde gelir inşallah...
bugun aksam ustu cıktım canım hastaneden tesekkur ederim.baya bi ellerim sisti ama ilac cok agırmıs normal dedi doktorum.bende artık dısarda aksam ustı bile olsa fazla yuruyemiyorum hemen bel bacak agrılarım baslıyor.serumlar da bas agrısı yaptı sersem gibiyim daha yeni kendime geliyorum.gercekten bebek alısverislerini hazırlıklarını artık toparlamak mumkumse bitirmek lazım.sıcak havalar bizim icin en buyuk dezavantaj.Allah korusun erken dogum olmasını istemeyiz.
Bu arada gecen ay doktora gittigimde sora beklerken yanımdaki ikiz annesi sancıdan duramıyordu nstye girip cıkıyordu.erkekmis bebisleri.bugun onu gordum sen geldin aklıma :) bindirmis ikiz arabasına yanında da esi tin tin gidiolardı :)) bayıldım bayıldım baya bi onları izledim :) sen de vaktinde kolaylıkla dunyaya getirceksin bebisleri ben buna inanıyorum
Kızlaaaaarrr ancak geldim ve geçmişi okudummm..Bir daha tövbe dışarı çıkmam. Artık her günüm bir öncekinden zor geçiyor. Sonunda çocukların dolap örtülerinide bugün bitirdim yarından itibaren yıka ütüle başlıyor. Şimdiden bu kadar zorlanıyorum bir an önce bitireyim sanırım 1 hafta sonra vinçle kaldırırlar beni.
kızlar bugün 2. tetenoz aşımı oldum kolum biraz sızlıyor ama asıl sorunum sağlık ocağındaki hemşire....sinirimi bozdu bebeğin kalp atışlarını alıyorum ama yavaş dedi bütün gebelerde net alabiliyorum sende neden böyle anlamadım dedi ....allahtan doktorum beni uyarmıştı kilom var ayrıca plasentam önde sağlık ocaklarındaki o aletle zor alınır kalp sesi diye...ne olursa olsun bebişimle ilgili olumsuz bişeyler söylenmesi sinirimi zıplattı annelik böyle bisey sanırım karnımdayken kıyamıyorum kucağımıza alınca nolcak halimiz bilemiyorum güzel anneler:) hepinize iyi geceler kesintisiz uykular...
canım zor oluyo gerçekten ben hemen yoruluyorum senin işin daha zor tatlım yaKızlaaaaarrr ancak geldim ve geçmişi okudummm..Bir daha tövbe dışarı çıkmam. Artık her günüm bir öncekinden zor geçiyor. Sonunda çocukların dolap örtülerinide bugün bitirdim yarından itibaren yıka ütüle başlıyor. Şimdiden bu kadar zorlanıyorum bir an önce bitireyim sanırım 1 hafta sonra vinçle kaldırırlar beni.
bu arada ben aşırı duygusallaştım. eşim höst dese ağlıyorum. hemde öyle içli içli ağlayasım geliyoki, kendimde şaşırıyorum...
bende çok agresifim canım tatlı yemiyorum diye mi bilmiyorum ama herşeye bağırıyorum çok fenayım
bende çok agresifim canım tatlı yemiyorum diye mi bilmiyorum ama herşeye bağırıyorum çok fenayım
canım zor oluyo gerçekten ben hemen yoruluyorum senin işin daha zor tatlım ya
ben yarın havuzlu hana gidiyorum orada halı ve perde bulabilirmiyim
bende öyleyim. eşime önce bağırıyorum adamı çileden çıkarana kadar o bana laf söyleyincede oturup ağlıyorum
bende öyleyim. eşime önce bağırıyorum adamı çileden çıkarana kadar o bana laf söyleyincede oturup ağlıyorumoda üzülüyo sonra ne yapacağını şaşırıyo kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?