Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bebek odası alan arkadaşlar ne kadara aldınız oda takımlarını

canım ben İzmirdeyim Karabağlardan aldık ....2 tip mobilya var birinci tip çilek mobilyada dahil sunta lam çok kaliteli değil 1500-2500
arası..birde daha kaliteli mdf var daha mobilya tipi 2500-5000 daha fazlada olabilir....biz pazarlıkla dolap büyüyebilen yatak ve şifonyer 2800 aldık canım tabi nevresim ve yatak dahil değil o biraz can sıkıcı...

Kızlaaaaarrr ancak geldim ve geçmişi okudummm..Bir daha tövbe dışarı çıkmam. Artık her günüm bir öncekinden zor geçiyor. Sonunda çocukların dolap örtülerinide bugün bitirdim yarından itibaren yıka ütüle başlıyor. Şimdiden bu kadar zorlanıyorum bir an önce bitireyim sanırım 1 hafta sonra vinçle kaldırırlar beni.

Şekeri olan arkadaşlar bunlar sadece hamilelikte olan şeyler. Benim sülalemin hepsinde şeker tansiyon var ama bende çıkmadı. Muhtemelen bunun sebebi de tatlıyla aramın iyi olmaması. Yediklerimize dikkat edersek sanırım gebelik sürecinide rahat atlatacağız. Biliyorum şekeri düşmeyen arkadaşlar var ama moralinizi bozmayın. Çaresiz hiç birşey yok. İlaçlarla düşürüyorlar ya da insülinle.

Bebek odası alan arkadaşlar bebek odalarınız resimlerini buradan paylaşıma sunarsanız sevinirim en azından diğer arkadaşlarda fikir edinebilirler. Ayrıca minikleriniizzz odalarında güle güle yatarlar inşş... Allahım sağlıcakla odalarında büyümeyi nasip etsinnn...

Bu arada park yatak soran arkadaşlar Jokerde Tripper marka aldım. 89,90 TL idi. Gayet kaliteli ve sağlam Krafttan markası dışında bir farkı yok. Ayrıca park yatakların sallanan aparatları var. Ben sallama karşıtı olduğum için almadım. Sallamayı da düşünmüyorum. .

Purmelal umarım hastaneden çıkmışsındır ve daha iyisindir.

Hepiniz 3 kişilik öpüldünüz

kızlar bugün 2. tetenoz aşımı oldum kolum biraz sızlıyor ama asıl sorunum sağlık ocağındaki hemşire....sinirimi bozdu bebeğin kalp atışlarını alıyorum ama yavaş dedi bütün gebelerde net alabiliyorum sende neden böyle anlamadım dedi ....allahtan doktorum beni uyarmıştı kilom var ayrıca plasentam önde sağlık ocaklarındaki o aletle zor alınır kalp sesi diye...ne olursa olsun bebişimle ilgili olumsuz bişeyler söylenmesi sinirimi zıplattı annelik böyle bisey sanırım karnımdayken kıyamıyorum kucağımıza alınca nolcak halimiz bilemiyorum güzel anneler:) hepinize iyi geceler kesintisiz uykular...

Gökçecim süpersin valla nerdeyse tüm hazırlıklarını bitirdin ...paşaların çok şanslı ...dışarı çıkmak hepimiz için zor bende 2 gibi çıktım bugün hava çok sıcaktı birara bayılacağım sandım haziran temmuzda ne olacak halimiz bilmiyorum..oda takımı aldım sizlerlede paylaşmayı çok isterdim ama aldığım mağazanın sitesinde resim yayınlamıyorlar 1 haziranda gelecek odayı çeker paylaşırım burdan...
Allah sanada güç versin canım 2 can taşıyosun ...paşaların zamanında sağlıklı bişekilde gelir inşallah...

bugun aksam ustu cıktım canım hastaneden tesekkur ederim.baya bi ellerim sisti ama ilac cok agırmıs normal dedi doktorum.bende artık dısarda aksam ustı bile olsa fazla yuruyemiyorum hemen bel bacak agrılarım baslıyor.serumlar da bas agrısı yaptı sersem gibiyim daha yeni kendime geliyorum.gercekten bebek alısverislerini hazırlıklarını artık toparlamak mumkumse bitirmek lazım.sıcak havalar bizim icin en buyuk dezavantaj.Allah korusun erken dogum olmasını istemeyiz.

Bu arada gecen ay doktora gittigimde sora beklerken yanımdaki ikiz annesi sancıdan duramıyordu nstye girip cıkıyordu.erkekmis bebisleri.bugun onu gordum sen geldin aklıma :) bindirmis ikiz arabasına yanında da esi tin tin gidiolardı :)) bayıldım bayıldım baya bi onları izledim :) sen de vaktinde kolaylıkla dunyaya getirceksin bebisleri ben buna inanıyorum

Canım böyle olumsuz insanları takma lütfen kafana. Şahsen ben tersliyorum. Biz aşı olmaya gidiyoruz kalp atışları dinletmeye değil.

Ayyy yok valla bitmedi böyle giderse de bitmeyecek. Aslında alışveriş işin en kolayı yerleşmesi problem. bence sıcaklara kalmadan herkes bitirmeli bir an önce.

Sen iyice bir dinlen vücudunda kendine gelsin canım. Kolay değil bu müdahaleler. Kuzum yaa bende yavularımı alıp çıkacak mıyım acaba. Allahtan tek isteğim o . Ne olur onları geride bırakıp çıkmayayım.

bende sallamak istemiyorum. ablamın cadı kızı okula başladı hala kendini gizlş gizli sallattırıyo. ablam zaten zayıf ayaklarında derman kalmadı.

onlar hemşire, çokta iyi anlamıyolar takma kafana. onun elindeki küçük cihaza bakma sen. bebeğin duruşu uygun değildir. benimkini dinlediğinde tamda sırdını göbeğime yaslıyomuş net duyduk. senin ki o sirada sırtını içeri yaslamıştır.

Son düzenleme:

canım benim eşim aile hekimi gaziosmanpaşada haftasonları o aleti eve getiriyo doler i yani bazen hiç duyamadığımız oldu
piliyle alkalı olabiliyo duracell den başka pil çalıştırmıyo mesela bazen çok az duyduğumuz oldu hiçe kafamıza takmadık yoksa eşim ne kadar pimpiriklidir canını sıkma çok iyi değil o aletler

bu arada ben aşırı duygusallaştım. eşim höst dese ağlıyorum. hemde öyle içli içli ağlayasım geliyoki, kendimde şaşırıyorum...

canım zor oluyo gerçekten ben hemen yoruluyorum senin işin daha zor tatlım ya
ben yarın havuzlu hana gidiyorum orada halı ve perde bulabilirmiyim

bende çok agresifim canım tatlı yemiyorum diye mi bilmiyorum ama herşeye bağırıyorum çok fenayım

bende öyleyim. eşime önce bağırıyorum adamı çileden çıkarana kadar o bana laf söyleyincede oturup ağlıyorum oda üzülüyo sonra ne yapacağını şaşırıyo kıyamam

bende öyleyim. eşime önce bağırıyorum adamı çileden çıkarana kadar o bana laf söyleyincede oturup ağlıyorum

ay evet bu gece bişii soruyo bağırıyorum sonra terbiyesizleşme dedi oturdum 2 saat ağladım hiç sevmez eşim yüksekle konuşmamı konuşturmaz ama elimde değil çok gerginim günler yaklaştıkça kaygılarımda artıyo herhalde

ayy mesajları çift çift yazıyorum, çok yoruldum bu saatte hala çalışıyorum ama pilim bitti galiba...

bende öyleyim. eşime önce bağırıyorum adamı çileden çıkarana kadar o bana laf söyleyincede oturup ağlıyorum oda üzülüyo sonra ne yapacağını şaşırıyo kıyamam

Ahh be kuzuuumm birşey olursa akşama kadar ağlıyorum eşim gelince gıkım çıkmıyor. Gururluyuz ya ondan olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…