Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Gunaydın kızlar ya sizlere hepinize çok alıştım keşke aynı şehirlerde olsaydık hep görüşürdük.

Evet ya harika olurdu.hele ilerde bebisler dogunca bir araya gelirdik senlik olurdu :))

eşimin dedesi vefat etti bu seferde Allah rahmet eylesin yaşlıydı zaten çok Allah kurtardı diyebiliriz.

akşam okuma var kalabalıkta çok nazar alıyoruz kızımla

canııımmmm başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömüt versin...

saol canım benim dostlar sağolsun adamcağızın kızıyla arasında 40 gün var tam teyzede vefat etmişti ya bugün tam 40. günüydü hayırlısı artık ne bir nefes fazla ne bir nefes eksin işte ölümlü dünya

cnm bende bunu dusunuyorum..Cok fazla yokmus piyasada..Ama benim evdemobilya yatagim var , bunu annemlerde kullanacagim 4. aydan sonra ..Ozamana kadar alirim herhalde..

Chicco Lullaby LX Oyun Parkı Romantic - e-bebek.com

Kod:

Yok canım sadece gebelikte kullanıcam ama doktorumun dediği 5 10sene içinde şeker hastasın
Benim bütün ailemde var canım şeker annem rahmetli babam babanem halalarım genetik miras bu anlayacan

aman cnm dikkat et yaaGebelikte atlatiyoruz ama 2. gebeligi dusunsen , ileriyi dusunsen... İnsallah seker hastasi olmazsin..Belki yapabilecek birseyvardir.

normalde mal insanlari saglik sektoru disindan dusunuyoruz ama demekki boyle hemsirelerde var..Bide egitim almislar yaa..allahim yareppiimm...Sen salla kuzum yaa dr.un demis nede olsa..Ne anlayacak hemsire..Uzmanligi neki onun..Senin fistik iceride gayet iyidir :) Ama sen sinirlenince icinde oda kiziyo olabilir bak :)

Ayyy yok valla bitmedi böyle giderse de bitmeyecek. Aslında alışveriş işin en kolayı yerleşmesi problem. bence sıcaklara kalmadan herkes bitirmeli bir an önce.

Haklisin cnm ..Benim annemde adanada bana israrla birsey alma deyip duruyo..o gelince halledecekmis.Anne ne zaman geleceksin diyorum dogumda diyo :)Ne desem bilemiyorum kalbini kirmakta istemiyorum cok hevesli ama nasil yapcaz annemle bilmiyorum..Allah gostermesinde hadi erken gelse ? Bizim cocgun 3-4 tane takimi var okadar ...

alacaksin tabiki.. Aklina kotu seyler getirme..Sen ogluslarina hergun tembihle , zamanlarini beklesinler , birbirlerini durtmesinler :) Ben inaniyorum insallahh herkes sag salim yavrusunu kucagina alacak ve birlikte evlerimize gelecegiz :)

bende sallamak istemiyorum. ablamın cadı kızı okula başladı hala kendini gizlş gizli sallattırıyo. ablam zaten zayıf ayaklarında derman kalmadı.

Cnm ablamlar tam 5 ay direndi sonra yapacak birsey kalamdi sallamaya basladi..Hep diyorlar sunu sakin yapmayin bunu yapmayin diye , sonra cocugu olanlar , artik tum carelerbitince mecbur yapiyoo İnsallah gonlumuzden gectigi gibi buyuturuz miniklermizi..

Benim saglik ocaginda hic soylemediler kalbini dinleyelim diye..Belkide kalp dinleme cihazi yoktur ?

bu arada ben aşırı duygusallaştım. eşim höst dese ağlıyorum. hemde öyle içli içli ağlayasım geliyoki, kendimde şaşırıyorum...

Bende duygusallastim yaa Mesela mayis 15 te kayinvalidem gelecek ankaradan annesiyle.Gelirken , eltimi de getireceklermis.Birde kaynim 4 kisi.Benim evim 1+1 nereye digdiracagim ? Kizlar erkekler mi yatacagiz? Bunu dusunup , dusunup kizdim dun gece agladim aglayacam .. Ben nasililgilenecegim 4 kisiyle..Eve otrmaya gelmiyorlar bide..GEzdirecegiz Gucum yeter mi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…