ayy mesajları çift çift yazıyorum, çok yoruldum bu saatte hala çalışıyorum ama pilim bitti galiba...
Canım ben halı ve perde bakmadım o yüzden bilmiyorum. Büyük yer orası mutlaka vardır diye düşünüyorum.
canım perdesini yaptırıyım diyorum orada bide bulursam halı aradan çıksın dedim bakarım artık inşallah bulurum
aman haa erken git sonra bunalırsınn...
Gunaydın kızlar ya sizlere hepinize çok alıştım keşke aynı şehirlerde olsaydık hep görüşürdük.
eşimin dedesi vefat etti bu seferde Allah rahmet eylesin yaşlıydı zaten çok Allah kurtardı diyebiliriz.
akşam okuma var kalabalıkta çok nazar alıyoruz kızımla
canııımmmm başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömüt versin...
park yatak alanlar ve alacak olanlar hangi marka ve modelleri aldınız ya da almayı düşünüyorsunuz?
ben hep kraft bakıyorum da.
KRAFT 604 OYUN PARKI(60X120) - Ürün Kategorileri
Kraft Alüminyum Oyun Parkı (PR001) Kırmızı - e-bebek.com
•Sallanma aparatı ile beşik olarak da kullanılabilme özelliği cezbetti..var mı bilgisi olan? ikisi de sallanıyormuş.
Kod:
Yok canım sadece gebelikte kullanıcam ama doktorumun dediği 5 10sene içinde şeker hastasın
Benim bütün ailemde var canım şeker annem rahmetli babam babanem halalarım genetik miras bu anlayacan
kızlar bugün 2. tetenoz aşımı oldum kolum biraz sızlıyor ama asıl sorunum sağlık ocağındaki hemşire....sinirimi bozdu bebeğin kalp atışlarını alıyorum ama yavaş dedi bütün gebelerde net alabiliyorum sende neden böyle anlamadım dedi ....allahtan doktorum beni uyarmıştı kilom var ayrıca plasentam önde sağlık ocaklarındaki o aletle zor alınır kalp sesi diye...ne olursa olsun bebişimle ilgili olumsuz bişeyler söylenmesi sinirimi zıplattı annelik böyle bisey sanırım karnımdayken kıyamıyorum kucağımıza alınca nolcak halimiz bilemiyorum güzel anneler:) hepinize iyi geceler kesintisiz uykular...
Ayyy yok valla bitmedi böyle giderse de bitmeyecek. Aslında alışveriş işin en kolayı yerleşmesi problem. bence sıcaklara kalmadan herkes bitirmeli bir an önce.
Sen iyice bir dinlen vücudunda kendine gelsin canım. Kolay değil bu müdahaleler. Kuzum yaa bende yavularımı alıp çıkacak mıyım acaba. Allahtan tek isteğim o . Ne olur onları geride bırakıp çıkmayayım.
bende sallamak istemiyorum. ablamın cadı kızı okula başladı hala kendini gizlş gizli sallattırıyo. ablam zaten zayıf ayaklarında derman kalmadı.
onlar hemşire, çokta iyi anlamıyolar takma kafana. onun elindeki küçük cihaza bakma sen. bebeğin duruşu uygun değildir. benimkini dinlediğinde tamda sırdını göbeğime yaslıyomuş net duyduk. senin ki o sirada sırtını içeri yaslamıştır.
bu arada ben aşırı duygusallaştım. eşim höst dese ağlıyorum. hemde öyle içli içli ağlayasım geliyoki, kendimde şaşırıyorum...
canım zor oluyo gerçekten ben hemen yoruluyorum senin işin daha zor tatlım ya
ben yarın havuzlu hana gidiyorum orada halı ve perde bulabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?