ayy mesajları çift çift yazıyorum, çok yoruldum bu saatte hala çalışıyorum ama pilim bitti galiba...
eşimin dedesi vefat etti bu seferde Allah rahmet eylesin yaşlıydı zaten çok Allah kurtardı diyebiliriz.
akşam okuma var kalabalıkta çok nazar alıyoruz kızımla
Bende duygusallastim yaaMesela mayis 15 te kayinvalidem gelecek ankaradan annesiyle.Gelirken , eltimi de getireceklermis.Birde kaynim 4 kisi.Benim evim 1+1 nereye digdiracagim ? Kizlar erkekler mi yatacagiz? Bunu dusunup , dusunup kizdim dun gece agladim aglayacam .. Ben nasililgilenecegim 4 kisiyle..Eve otrmaya gelmiyorlar bide..GEzdirecegiz Gucum yeter mi bilemiyorum
Cnm bu saatte ne calisiyorsun senSenin isin vardiyali falan mi ?
Haklisin cnm ..Benim annemde adanada bana israrla birsey alma deyip duruyo..o gelince halledecekmis.Anne ne zaman geleceksin diyorum dogumda diyo :)Ne desem bilemiyorum kalbini kirmakta istemiyorum cok hevesli ama nasil yapcaz annemle bilmiyorum..Allah gostermesinde hadi erken gelse ? Bizim cocgun 3-4 tane takimi var okadar ...
Bende duygusallastim yaaMesela mayis 15 te kayinvalidem gelecek ankaradan annesiyle.Gelirken , eltimi de getireceklermis.Birde kaynim 4 kisi.Benim evim 1+1 nereye digdiracagim ? Kizlar erkekler mi yatacagiz? Bunu dusunup , dusunup kizdim dun gece agladim aglayacam .. Ben nasililgilenecegim 4 kisiyle..Eve otrmaya gelmiyorlar bide..GEzdirecegiz Gucum yeter mi bilemiyorum
herkese merhaba dün haberleri izliyordum özel hastanelere zam konusu konuşuldu tasarı hazırlanma süreci bitmiş ve bakanlar kuruluna meclisemi ne gönderilmiş eğer ordan onaylanırsa %200 farklar söz konusu olacakmış ... eee 6 aylık doğum izni onaylamazlar hemen bak sır olup gitti gündemden düştü ama bunu emin olun hemen onaylarlar... özel hastaneler başkanımı neymiş onunla röportaj yapmışlar adam memnun gelmesi gereken bir zam diyor özel hastaneler mağdurmuş bu konularda kapanma eşiğine geliyorlarmış anlicanız kızlar pamuk eller cebe....
herkese merhaba dün haberleri izliyordum özel hastanelere zam konusu konuşuldu tasarı hazırlanma süreci bitmiş ve bakanlar kuruluna meclisemi ne gönderilmiş eğer ordan onaylanırsa %200 farklar söz konusu olacakmış ... eee 6 aylık doğum izni onaylamazlar hemen bak sır olup gitti gündemden düştü ama bunu emin olun hemen onaylarlar... özel hastaneler başkanımı neymiş onunla röportaj yapmışlar adam memnun gelmesi gereken bir zam diyor özel hastaneler mağdurmuş bu konularda kapanma eşiğine geliyorlarmış anlicanız kızlar pamuk eller cebe....
Ya şu olay bizim doğumdan sonrasını kapsasa. Ben kabul edileceğini düşünmüyorum. O zaman özel hastanelerin sgk lı hastalara bakması kadar saçma birşey olmaz. Benim gittiğim hastanede sgklı muayene 110 tl ne yani şimdi 330 tl mi ödeyeceğim. Saçmalık yani. Bu ücreti ödeyeceksem zaten sgk dan yararlanmam ki kendime özel sağlık sigortası yaptırırım. Valla ben özel sağlık sigortamın primine 180 tl ödüyordum.
eşimin dedesi vefat etti bu seferde Allah rahmet eylesin yaşlıydı zaten çok Allah kurtardı diyebiliriz.
akşam okuma var kalabalıkta çok nazar alıyoruz kızımla
kaynın ne demeye geliyomuş ya. bende eşime dedim gelmesinler sakın. kayınvalidem vefat etti zaten. ben kapalıyım, bu sıcakta başörtü uzun kollu giyemem evin içinde hamile halimle sere serpe oturmak isterim. zaten mantıklı düşününce sülalaenin erkekleri gelmemesi lazım hamile bi kadının evine.
yok canım evde pc de çalışıyorum. web tasarım işim, müşteri geç saatte gönderdi başka işerimde var aradan çıksın dedim.
Canım hastane çantasını hazırla bari. Sen yine ufak ufak şeyler al. Yani bu bebek hazırlığı doğuma kadar beklemezki canım benim. Bir sürü teferruatı var. Bir de hem bebekle hem lohusa halinle al yap yerleştir yıka ütüle daha zor olacak.
Canım yaaa kıyamam.. Yauu bu halde kendimizi zor döndürüyoruz neden böyle zamansız geliyorlarki. Sende çok iş üstlenme bırak onlar yapsınlar biraz. Kalacak başka yerleri yok mu peki?
ya ne düşüncesiz insanlar var ya 1+1 eve zaten misafir gelmemesi lazım ki üzerine birde hamilesin millet sırf kendini düşünüyor birtaraflarını gezdirme derdindeler hey allahım çok durmazlar canım inşallah sende iş falan yaptır gelenlereerkenden kaçıp gitsinler
ya zaten varya şimdiye kadar bir doğum parası ödedik ya birde doğuma ayrı para vereceğiz anamız ağladı her gidiş 50 kağıt + testler ayrı ücret yandık yani birde 3 çocuğa teşvik diyorlar nasıl olacaksa artık
aynen ondan özellerde para kazanacağız diye seviniyorlar ama bu koşullarda kimse gitmez ki okadar para veremezler yani ...
bu haberi bende duydum ama herzamanki tayyip dedigyle yine celisiyor..Kendi demiyor muydu , ozel hastane ile devlet ayrimi kalmayacak herkes muayene olacak diye ? Memura isciye zama gelince %3 , baska seylerde %200..Hic insafi yok bu adamin..Bu saatten sonra millet nasil verecek 2 kati fiyati ? Ortalama herkes 2000 TL civarinda para odeyecek ki ikiz annelerimiz 3000 den fazla oduyo Dahada 3 ayimiz var ve bu 3 ayda buzamana kadar gittigimiz kadar dr.a gideriz , muayene araliklari kisaliyor artik.. Son haftalarda da haftada 1 olacak..Herseferinde para ver ohooo...
Bizim 6 ay ucretli de yatti zaten
Ben verdigim verginin hepsini HARAM ediyorum ve Allah buyuk , bir yerlerinden cikar bu paralar yiyenlerin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?