ben tam 8 kilo aldımmbakalım hedef 12 ama ne geldi hoş geldi doğumdan sonra vericez artık
kızımın odasının duvar kağıtlarını yaptık..perdesini taktık..lambasınıda ben yaptım..güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 710383
canım çok güzel olmuş güle güle büyüsün odasında prenses nasıl yatın lambayı
Benim herhalde pek karnım olmadığından çok rahatım ayak tırnakları vs çok rahat kesiyorum eğiliyorum wallaa..tabi her işi yapamıyorum büyük işlerde falan zorlanıyorum malesef.. hamile kaldığımda 4 kilo verdm falan şimdi ilk kilomdan 1 kilo fazlayım onuda yeni almaya başladım .. Bundan sonra alıcam herhalde bayağı İnsanın karnının çok olmaması güzel bişeyde değil gecenlerde kuran okutuldu kalabalık bi yerde ordaydım tabureden kaldırıp annem koltuktaki yerini bana verdi hamileyim diye, millet laf etti kızına ne kadar düşkün yerini veriyo diye sonradan 6 aylık hamile olduğumu öğrenince inanmadılar ama baya laf soktular o zamana kadar.. tabi ben bi zamandan sonra oturmadım koltukta o bakışların altında zor oldu :S.. Ne bicim insanlar var yahuu
kızımın odasının duvar kağıtlarını yaptık..perdesini taktık..lambasınıda ben yaptım..güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 710383
kızlar tünaydın hepinize ya benim göbek sivri popomda fazla genişlemedi bu erkek bebek diyorlar görenler doktorlar kız diyor ay kafam karıştı ya:44:
kızlar tünaydın hepinize ya benim göbek sivri popomda fazla genişlemedi bu erkek bebek diyorlar görenler doktorlar kız diyor ay kafam karıştı ya:44:
günaydın.inşallah herşey yolundadır.
bebeklerinizin ağırlıklarına maşallah.
27+3 te 1400 gram olan bebiş ne kadar büyümüş
nes gökçe ve diğer ikiz anne adayları sizin ağırlıklar ne kadar?
Cnm sen daha sansilisin bence..Bizim hareketlerimiz kisitlanmaya basladi.Insallah senin daha 1 ayin var..Hem bebegin saglikliysa dogduktan sonra kilo vermen daha kolay olur..Ben 15 alsam gitse gitse 6 ayda 10 u gider kalani icin dikkat etmem gerekecek ama senin 4-5 kilo eksigin oldugu icin sen ilerde daha rahat edersin insallahh..
Benim karnımda top gibi yayılmadı hiç erkek karnı bu diyen oluyo canım senin gibi işyerinde adım yürüyen bomba idi şimdi yürüyen füze oldu bakalım daha neler olucam :)
Maşallah bebeklerine çok iyi kilo almışlar.benim 27+1 de 1090 ve 1020 gr dedi doktor.
Canm benimde hiç popom çıkmadı herkes erkek diyobanada ama kaç Dr gittiysem hepsi kız dedi
Erkek olursa göçeriz odası perdeleri kıyafetleri hep pembe
kızlar günaydın hepinize banada 25 de 720 gr dedi az mı ki ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?