Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar tünaydın hepinize ya benim göbek sivri popomda fazla genişlemedi bu erkek bebek diyorlar görenler doktorlar kız diyor ay kafam karıştı ya:44:

bayanlar benim kızlar 1 haftadır baya baya tekmeliyor.acıtıyorlar bile...
park yatakçılar hangi marka hangi model aldınız?

kızımın odasının duvar kağıtlarını yaptık..perdesini taktık..lambasınıda ben yaptım..güzel olmuş mu :)

canım çok güzel olmuş güle güle büyüsün odasında prenses nasıl yatın lambayı

teşekkür ederiz teyzesiii :)

perde yaptırırken fon kumaşından 2 metre ekstra aldım...lambanın kenarına biraz o kumaştan kesip silikonla yapıştırdım..sonra üstünü süsledim yapıştırdım :)geri kalan kısmıda odadaki koltuğun üstüne örtücem.

Son düzenleme:

Cnm sen daha sansilisin bence..Bizim hareketlerimiz kisitlanmaya basladi.Insallah senin daha 1 ayin var.. Hem bebegin saglikliysa dogduktan sonra kilo vermen daha kolay olur..Ben 15 alsam gitse gitse 6 ayda 10 u gider kalani icin dikkat etmem gerekecek ama senin 4-5 kilo eksigin oldugu icin sen ilerde daha rahat edersin insallahh..

kızımın odasının duvar kağıtlarını yaptık..perdesini taktık..lambasınıda ben yaptım..güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 710383

ayy cok guzel olmussss..Bayildim ben eline saglik..Odadaki en guzel sey senin ellerinle yaptigin lamban olmus..İlerde kizina birakirsin hem :)Benim annemin eliyle yaptigi hersey daha bir kiymetli benim icin .. Onun icinde oyle olur kesin :)

kızlar tünaydın hepinize ya benim göbek sivri popomda fazla genişlemedi bu erkek bebek diyorlar görenler doktorlar kız diyor ay kafam karıştı ya:44:

Benim karnımda top gibi yayılmadı hiç erkek karnı bu diyen oluyo canım senin gibi işyerinde adım yürüyen bomba idi şimdi yürüyen füze oldu bakalım daha neler olucam :)

Canm benimde hiç popom çıkmadı herkes erkek diyo banada ama kaç Dr gittiysem hepsi kız dedi
Erkek olursa göçeriz odası perdeleri kıyafetleri hep pembe

Maşallah bebeklerine çok iyi kilo almışlar.benim 27+1 de 1090 ve 1020 gr dedi doktor.

Öyle de canım insanın morali bozuluyor sürekli el kadar doğurcan sen diyolar.. :S neyse napalım Allah sağlıklı evlat nasip etsin cümlemize..

Benim karnımda top gibi yayılmadı hiç erkek karnı bu diyen oluyo canım senin gibi işyerinde adım yürüyen bomba idi şimdi yürüyen füze oldu bakalım daha neler olucam :)

Canım o kadının vücuduna göre değişiyo karının şekline göre yada bebegin pozisyonuna göre değişiyo bence.. Ben ayva göbekliyim anneminde kardeşiminde benimde karnımız sivri şekilde yani ortada toplanıyo göbeklerimiz.. genetikte olabilir :)

ben de kontrole bu ctesi gitcem.
4 mayısta 850-820 gr idiler.bakalım 2 hafta da 1 kiloyu aşabilmişler mi?
büyüsünler artık...

Gunaydın bende p.tesi gidicem dokt.çok merak ediyorum nekadar olmuş acaba kılosu artık çok acıkıyorum sabahları aç uyanıyorum bakalıım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…