selamlar kızlar;
ben henüz seker yüklemesi yaptırmadım, bu çok mu gerekli karar veremedim.. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen.? erken doğum ve sezaryen olup olmayacağı belli oluyormus bu test ile doğru mu? ki ben zaten sezaryen olmaya karar verdim bir değişiklik olmayacak yani.. bilemdim. yardım lütfen..
bence yaptırsan iyi olur eğer annede şeker varsa bebekle anne arasında kan akışında yavaşlık olabilirmiş ben tam sınırda çıktığım halde renkli dopplere giricem şimdi seni korkutmak gibi olmasın yani bilinçli olmakta fayda var artık son aylarımızdayız dikkatli olmak lazım
selamlar kızlar;
ben henüz seker yüklemesi yaptırmadım, bu çok mu gerekli karar veremedim.. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen.? erken doğum ve sezaryen olup olmayacağı belli oluyormus bu test ile doğru mu? ki ben zaten sezaryen olmaya karar verdim bir değişiklik olmayacak yani.. bilemdim. yardım lütfen..
Slm kızlar. Bizde kontrolümüzü olduk geldik. Maşşallah bir sıkıntımız yokmuş gayet iyi dedi doktorumuz:) büyümüşüz henüz isin koymadığım bebişimin biri 1.250 diğeri 1.100 olmuşlar. Boylarını sormayı unuttum yakendim içinde hamur işi vs. Tuz yok dedi dikkat et şekere dedi. Artık 10 güne düştü kontrolümüz yuppi :) suyumuz iyi hatta biraz fazlaymış bile rahimde açılma yok başka başka ay bu kadar sanırım:) öperim bütün anneleri.. Sağlık sıhhat bizimle bebişlerimizle olsun inşallah ..
ayy ayy masallah isimsiz kahramanlara :) Cnm cok sevindim sizin adinizaa :) Valla ben ikiz annelerini kiskanmaya basladim yaaBenim daha 2 haftam var kontrol icin .. cok ozledim oglusumuuuu
selamlar kızlar;
selamlar kızlar;
Selam arkadaşlar idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon çıktı buda bebeğin sıvısını etkiliyormuş,sulu bir şekilde akıntı oluyorum..Erken doğum riski çıktı buyüzden şimdi bebeğin ciğer gelişimi için iğne vuruldum antibyoktik iğne vuruluyorum magnezyum kullanıyorum ve işi bırakmak zorun kaldım.Lütfen dualarınızda banada yer verin bebeişim zamanında gelsin bende 28 haftalık doğmuşum annem çok ugrasmış benimle inşallah bebeğim zamanında gelir
kaç çıkmıştı cnm şekerin benimde yüksek çıkmadı ama sınırda çıkmıştı hiç öyle dopplere falan istemedi sadece şekerden uzak dur dedi? aklım karıştı
Selam arkadaşlar idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon çıktı buda bebeğin sıvısını etkiliyormuş,sulu bir şekilde akıntı oluyorum..Erken doğum riski çıktı buyüzden şimdi bebeğin ciğer gelişimi için iğne vuruldum antibyoktik iğne vuruluyorum magnezyum kullanıyorum ve işi bırakmak zorun kaldım.Lütfen dualarınızda banada yer verin bebeişim zamanında gelsin bende 28 haftalık doğmuşum annem çok ugrasmış benimle inşallah bebeğim zamanında gelir
kızlar günaydın hepinize banada 25 de 720 gr dedi az mı ki ya:44:
nescimmmmmmmmmmm canım hadi gözün aydın maşallah kuzuların kilolarıda çok iyi
ay kızlar yaa belim kopuyor bugün benim çok ağrıyor neden ki
of ya moralim çok bozludu eşim boluya gidecekmiş iş içinaklım onda kalacak evde de tek başıma olacağım
Slm kızlar. Bizde kontrolümüzü olduk geldik. Maşşallah bir sıkıntımız yokmuş gayet iyi dedi doktorumuz:) büyümüşüz henüz isin koymadığım bebişimin biri 1.250 diğeri 1.100 olmuşlar. Boylarını sormayı unuttum yakendim içinde hamur işi vs. Tuz yok dedi dikkat et şekere dedi. Artık 10 güne düştü kontrolümüz yuppi :) suyumuz iyi hatta biraz fazlaymış bile rahimde açılma yok başka başka ay bu kadar sanırım:) öperim bütün anneleri.. Sağlık sıhhat bizimle bebişlerimizle olsun inşallah ..
Canım kendine dikkat et sıvı tüket ve dinlen ... Bende de var o sulu akıntı aralarda süpheleniyorum ama bilmemki gitsemmi :S daha randevuma var bayadır bu durum var bende :s
Bel ağrılarının bu dönemde olması normal sanırım.. yatma şekline de dikkat et boşlukta kalmasın belin destekle arkasını sürekli.. yastıklara gecme zamanı gelmiş bile çoktan :)
Tv seyret bişeylerle uğraş boş kalma .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?