Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlaaarrr ogluslarimi gormeye gidiyorum cok heyecanliyiz. Sanki onlarda sabirsiLikla bekliyor gibiler sabah erkenden uyandirdilar anneyi :)

selamlar kızlar;

ben henüz seker yüklemesi yaptırmadım, bu çok mu gerekli karar veremedim.. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen.? erken doğum ve sezaryen olup olmayacağı belli oluyormus bu test ile doğru mu? ki ben zaten sezaryen olmaya karar verdim bir değişiklik olmayacak yani.. bilemdim. yardım lütfen..

bence yaptırsan iyi olur eğer annede şeker varsa bebekle anne arasında kan akışında yavaşlık olabilirmiş ben tam sınırda çıktığım halde renkli dopplere giricem şimdi seni korkutmak gibi olmasın yani bilinçli olmakta fayda var artık son aylarımızdayız dikkatli olmak lazım

kaç çıkmıştı cnm şekerin benimde yüksek çıkmadı ama sınırda çıkmıştı hiç öyle dopplere falan istemedi sadece şekerden uzak dur dedi? aklım karıştı

Slm kızlar. Bizde kontrolümüzü olduk geldik. Maşşallah bir sıkıntımız yokmuş gayet iyi dedi doktorumuz:) büyümüşüz henüz isin koymadığım bebişimin biri 1.250 diğeri 1.100 olmuşlar. Boylarını sormayı unuttum ya kendim içinde hamur işi vs. Tuz yok dedi dikkat et şekere dedi. Artık 10 güne düştü kontrolümüz yuppi :) suyumuz iyi hatta biraz fazlaymış bile rahimde açılma yok başka başka ay bu kadar sanırım:) öperim bütün anneleri.. Sağlık sıhhat bizimle bebişlerimizle olsun inşallah ..

cnm dogumda , gebelikte ve dogum sonrasi bebekte sıkıntı olabilir ..Bunun tespiti ve ona gore tedaviye baslanmasi icin yapiliyor..Eger sende seker varsa Allah gostermesin , anne karnindan bebeginde de seker oluyo ..Ve dogum sonrasi tedavisi daha uzun surecte oluyo..Oyuzden onceden yapip tedbiri almak istiyorlar..

Bence yaptir bir zarari yok cunku senin icinde bebegin icinde ( allah gostermesin kotu durumlar icin) onceden tedbir aliniyo boylece..

ayy ayy masallah isimsiz kahramanlara :) Cnm cok sevindim sizin adinizaa :) Valla ben ikiz annelerini kiskanmaya basladim yaa Benim daha 2 haftam var kontrol icin .. cok ozledim oglusumuuuu

ayy ayy masallah isimsiz kahramanlara :) Cnm cok sevindim sizin adinizaa :) Valla ben ikiz annelerini kiskanmaya basladim yaa Benim daha 2 haftam var kontrol icin .. cok ozledim oglusumuuuu

Teşekkür ederiz teyzesi:) ama ikiz olunca risk oluyor yaa ondan tatlım sık kontrollerimiz senin de çabucak geçer farketmezssin bile:))

yaptır tabi cnm gebelikte şeker çıkabiliyor ve riskli oluyor. Ayrıca zaten seni doktorun yönlendirecek ki? benim mesela 50 gr yüklediklerinde biraz yüksek çıktı 153 dü. sonra 100 gr yükleme oldu onda da 1 er saat arayla 3 kere bakıyolrar. 1.ve 2. saatteki aralık iyiyidi 3. saatteki aralık sa düşük tü.

bende yaptırmasammı diye düşündüm ama son test artık bugün yaptırdım 50gr ile sonucu yarın alıcam.

Selam arkadaşlar idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon çıktı buda bebeğin sıvısını etkiliyormuş,sulu bir şekilde akıntı oluyorum..Erken doğum riski çıktı buyüzden şimdi bebeğin ciğer gelişimi için iğne vuruldum antibyoktik iğne vuruluyorum magnezyum kullanıyorum ve işi bırakmak zorun kaldım.Lütfen dualarınızda banada yer verin bebeişim zamanında gelsin bende 28 haftalık doğmuşum annem çok ugrasmış benimle inşallah bebeğim zamanında gelir

çok geçmiş olsun canım yaa... inşallah dayanır sonuna kadar.

kaç çıkmıştı cnm şekerin benimde yüksek çıkmadı ama sınırda çıkmıştı hiç öyle dopplere falan istemedi sadece şekerden uzak dur dedi? aklım karıştı

canım benim açlık 108 çıktı 2 saat sonra 171 çıktı 75 mg de

canım korkma allaha emanet dualarımız seninle inşallah birşey olmayacak bol su iç ama

kızlar günaydın hepinize banada 25 de 720 gr dedi az mı ki ya:44:

Canım az değil 3hafta önce 890 gr dı pazargünü gittik 1080 gr dedi başka bi doktorda yarın kendi doktorumda randevum var o ne dicek bakalım canım sağlıklı olsunda bebişimiz zayıf olsun boşver sağlıkla gelsinler yeterki biz besler kilo aldırırız kuzulara

nescimmmmmmmmmmm canım hadi gözün aydın maşallah kuzuların kilolarıda çok iyi

ay kızlar yaa belim kopuyor bugün benim çok ağrıyor neden ki

sağlıkla doğsun cnm umarım azıcık daha sabreder bebişin...

Canım kendine dikkat et sıvı tüket ve dinlen ... Bende de var o sulu akıntı aralarda süpheleniyorum ama bilmemki gitsemmi :S daha randevuma var bayadır bu durum var bende :s

Bel ağrılarının bu dönemde olması normal sanırım.. yatma şekline de dikkat et boşlukta kalmasın belin destekle arkasını sürekli.. yastıklara gecme zamanı gelmiş bile çoktan :)
Tv seyret bişeylerle uğraş boş kalma .. :)

Maşşallah canım bebişlere :)

Sana bişey sormak istiyorum rahimde açılma yok demişsin ya bunu nasıl anladı alttan mı kontrol ediyolar ayy ben korkarım da ondan sordum hamileyken bakılır mı attan bi zararı yok mu

Son düzenleme:

canım çalışıyorum koltuğuma minder koydum arkasına ama nafile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…