nescimmmmmmmmmmm canım hadi gözün aydın maşallah kuzuların kilolarıda çok iyi
ay kızlar yaa belim kopuyor bugün benim çok ağrıyor neden ki
Maşşallah canım bebişlere :)
Sana bişey sormak istiyorum rahimde açılma yok demişsin ya bunu nasıl anladı alttan mı kontrol ediyolar ayy ben korkarım da ondan sordum hamileyken bakılır mı attan bi zararı yok mu
Sana bişey sormak istiyorum rahimde açılma yok demişsin ya bunu nasıl anladı alttan mı kontrol ediyolar ayy ben korkarım da ondan sordum hamileyken bakılır mı attan bi zararı yok mu
selamlar kızlar;
ben henüz seker yüklemesi yaptırmadım, bu çok mu gerekli karar veremedim.. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen.? erken doğum ve sezaryen olup olmayacağı belli oluyormus bu test ile doğru mu? ki ben zaten sezaryen olmaya karar verdim bir değişiklik olmayacak yani.. bilemdim. yardım lütfen..
Slm kızlar. Bizde kontrolümüzü olduk geldik. Maşşallah bir sıkıntımız yokmuş gayet iyi dedi doktorumuz:) büyümüşüz henüz isin koymadığım bebişimin biri 1.250 diğeri 1.100 olmuşlar. Boylarını sormayı unuttum yakendim içinde hamur işi vs. Tuz yok dedi dikkat et şekere dedi. Artık 10 güne düştü kontrolümüz yuppi :) suyumuz iyi hatta biraz fazlaymış bile rahimde açılma yok başka başka ay bu kadar sanırım:) öperim bütün anneleri.. Sağlık sıhhat bizimle bebişlerimizle olsun inşallah ..
Benim karnımda top gibi yayılmadı hiç erkek karnı bu diyen oluyo canım senin gibi işyerinde adım yürüyen bomba idi şimdi yürüyen füze oldu bakalım daha neler olucam :)
kızımın odasının duvar kağıtlarını yaptık..perdesini taktık..lambasınıda ben yaptım..güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 710383
ooh masallah kuzucugaa :) Bilmiyorumda bence biraz arastir.Tup bebek olupta normal dogum neden yapilmiyo diye..Cunku tup bebek olabilir evet daha kiymetli haklisin ama bu bebk normal bir bebek gibi buyudu bu zaman kadar.Bence normal de dogabilir .. Eger sende fiziksel bir sıkıntı yoksa tabi..
ama senin kararin , senin bilecegin isi tabiki..Hersey gonlunce olur insallah cnm benim..
Selam arkadaşlar idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon çıktı buda bebeğin sıvısını etkiliyormuş,sulu bir şekilde akıntı oluyorum..Erken doğum riski çıktı buyüzden şimdi bebeğin ciğer gelişimi için iğne vuruldum antibyoktik iğne vuruluyorum magnezyum kullanıyorum ve işi bırakmak zorun kaldım.Lütfen dualarınızda banada yer verin bebeişim zamanında gelsin bende 28 haftalık doğmuşum annem çok ugrasmış benimle inşallah bebeğim zamanında gelir
kızlar ya.. sağ göğsümden iç çamaşırıma yaklaşık 1 TL boyutunda bir çember oluşmuş. iç çamaşıtım gri olduğu için analayamadım ne renk bir sıvı çıktı ama çerçeve gibi yani.. iz bırakmış.. sizce dr.a gidiyimmi normalmiki?
kızlar ya.. sağ göğsümden iç çamaşırıma yaklaşık 1 TL boyutunda bir çember oluşmuş. iç çamaşıtım gri olduğu için analayamadım ne renk bir sıvı çıktı ama çerçeve gibi yani.. iz bırakmış.. sizce dr.a gidiyimmi normalmiki?
Kizlaaarrr ogluslarimi gormeye gidiyorum cok heyecanliyiz. Sanki onlarda sabirsiLikla bekliyor gibiler sabah erkenden uyandirdilar anneyi :)
Caniiimmm gozunaydin sutun gelmis ben doktora soracak birsey oldugunu dusunmuyorum bende de gelince sormustum ic camasirina da bulasabikir cok gelirse gogus pedi kullan demisti.
Canım bende aynı şekilde görmüştüm ertesi akşamda göğsüme bakarken hafften sıvı geldi ama o gün bugündür gelmedi daha.. Doktora falan sormadım fakat bende gecti daha öyle bişey olmadı bu seferde niye kesildi diye tereddüt ediyorum :)
Sağol canımcım şükür Allahıma inşallah hepimizinki sağlıkla gelir .
Canım benimde belim ağrıyor iş yaparken zaten ağrıyor da çok oturduğumda iş yerinde belim Aynen kopuyor. Napıyorum şöle bir dolaşıyorum tekrar oturuyorum sende öle yap sık sık kalk.
Selam arkadaşlar idrar yollarımda çok fazla enfeksiyon çıktı buda bebeğin sıvısını etkiliyormuş,sulu bir şekilde akıntı oluyorum..Erken doğum riski çıktı buyüzden şimdi bebeğin ciğer gelişimi için iğne vuruldum antibyoktik iğne vuruluyorum magnezyum kullanıyorum ve işi bırakmak zorun kaldım.Lütfen dualarınızda banada yer verin bebeişim zamanında gelsin bende 28 haftalık doğmuşum annem çok ugrasmış benimle inşallah bebeğim zamanında gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?