Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

kızlar ben 72 ye dayandım boyumda çok uzun değil ama görünüşte fazla şişko görünmüyorum şimdilik. ama doğuma kadar gaiba 80e yaklaşıcam çünkü artık daha çabuk acıkıyorum. miğdem kazınıyo valla, tatlısızda yapamıyorum krizim tutuyo... bide doğumdan sonra emzirirkende diyet önermiyolar. bu kiloları atmak çok vakit alacak galiba... ama bebişlerin yağlarımıza ihtiyaçları var süt için...

nescimmmmmmmmmmm canım hadi gözün aydın maşallah kuzuların kilolarıda çok iyi

ay kızlar yaa belim kopuyor bugün benim çok ağrıyor neden ki

Sağol canımcım şükür Allahıma inşallah hepimizinki sağlıkla gelir .
Canım benimde belim ağrıyor iş yaparken zaten ağrıyor da çok oturduğumda iş yerinde belim Aynen kopuyor. Napıyorum şöle bir dolaşıyorum tekrar oturuyorum sende öle yap sık sık kalk.

Sağol canım. Bu zamana kadar karından bakıyordu bu defa alttan baktı çünkü karından göremedi . Bir sakıncası yok onu da söylüyor. Şu sıralarda rahim ağzı çok önemli Allah korusun erken doğum için.

canım alttan bakmamışlardır zaten normal rahim ağzı açıklığımız görülüyor oradan anlıyorlar..

benim bildiğim kadarıyla hani kan alıp açlık şekerine bakıyorlar ya bu test gizli şeker ölçümü içinmiş. yani annede gizli şeker varsa bebeğe geçme durumu falan olabiliyormuş o yüzden baktır biraz mide bulandırıcı olsada bebişlerimiz için nelere katlanıyoruz o yanlarında hiçbirşey valla yeterki sonuç iyi çıksın..

ohhh maşallah yavruşlarına.. onlar büyüdükçe heyecan atıyo walla ya:) sabırsızlanıyorum keşke daha hızlı geçse günler:)

Benim karnımda top gibi yayılmadı hiç erkek karnı bu diyen oluyo canım senin gibi işyerinde adım yürüyen bomba idi şimdi yürüyen füze oldu bakalım daha neler olucam :)

canım ya benimde aynı geçen sokakta bir komşuyla karşılaştık eminmi dr. kız olduğuna diyor kadın:) sivri bir göbek önde blzmn içine karpuz koymuşum gibi duruyo:) yerim onu ben doğsalarda sevsek yaa.. öpsek koklasak baksak doya doya kokularını içimize çeksek.. Rabbim o günleride görmeyi nasip tsin hepimize inşallah..

canım devlet hastanesinde şeker yüklememi yaptırdım geçen hafta işte. o dr.a sordum nasıl doğum yapabilirim falan normal doğum yapabilirmiiyim falan diye o dedi sen yapmasına yaparsın ama bebeği kaybetme riskini düşün dedi. sonra kendi dr.uma gittim özele oda aynı şeyi söyledi yarın bir dr.a daha gidicem üçüncü bir fikir eğer oda aynı şeyi söylerse yapıcak birşey yok.. vakitte daraldı zaten netleşse kafam rahat olurdu en azından

kızlar ya.. sağ göğsümden iç çamaşırıma yaklaşık 1 TL boyutunda bir çember oluşmuş. iç çamaşıtım gri olduğu için analayamadım ne renk bir sıvı çıktı ama çerçeve gibi yani.. iz bırakmış.. sizce dr.a gidiyimmi normalmiki?

cok gecmis olsun canim.insallah vaktinde gelir ,uzme kendini pozitif ol...

Caniiimmm gozunaydin sutun gelmis ben doktora soracak birsey oldugunu dusunmuyorum bende de gelince sormustum ic camasirina da bulasabikir cok gelirse gogus pedi kullan demisti.

Canım bende aynı şekilde görmüştüm ertesi akşamda göğsüme bakarken hafften sıvı geldi ama o gün bugündür gelmedi daha.. Doktora falan sormadım fakat bende gecti daha öyle bişey olmadı bu seferde niye kesildi diye tereddüt ediyorum :)

Caniiimmm gozunaydin sutun gelmis ben doktora soracak birsey oldugunu dusunmuyorum bende de gelince sormustum ic camasirina da bulasabikir cok gelirse gogus pedi kullan demisti.

saol canım annemi aradım zaten akşam normal dedi:) iyi bari kötü bişey olmasında paranoyak gibi olduk zaten:) buarada yakışıklılarımız ne alemdeymiş sağlıkları kiloları ne dedi dr.

tatlım ben 5 buçuk aylıkken ilk kez yaşadım. ozaman bir iki su damlası büyüklüğündeydi gene çamaşırımda farkettim çok panik oldum göğsüme baktım azıcık böyle beyz değil ama su rengi de değil bulanık bi sıvı geldi hemen nete girdim sıkmayın sakın falan yazınca öyle bırakmıştım. o gün bugündür bakarım sütyenime devamlı dün farkettim ama baya büyüktü bu kez 1 TL kadar:) arada bir olması normal bence bnmde öyle oldu bakalım bi dahaki ne zaman olacak takipteyim:)

aynen canım zaten kalkıp dolaşmasam varda 2 büklüm kalacağım galiba

ayyyy gözün aydın canım yaaaaaaaa biz ne zaman göreceğiz acaba daha tık yok ya gelmezse diye panikliyorum bende

Canım antibiotik hemen etki edecek ve düzelecektir. Üzme sakın sakın kendini. Miniğin zamanında gelecek tabi ki görürsün bak :)

Canım alttan muayene edemezler artık bizi.. O yüzden ultrasonla bakılıyor. Pubik bölgesinden rahimde açılma olup olmadığını tespit edebiliyor. Sonra bebeğin başıyla rahim arasındaki mesafeyide ölçüyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…