İyi geceler tatlım gece burda birilerin olması iyi oldu gözlerim kapanıyor yarın görüşürüz
Âmin canım Allah babanada rahmet eylesin bende babamı 7 seneden fazla oldu kaybedeli ama annem başımızda bırakmadı bizi onlar darma dağın oldular haklısın canım sen hemde sonuna kadar insan en basit evinde yanlız kalmak ister ben çok seviyorum yalnızlığı çünkü rahat giyinmeyi severim evin içinde bi sürü şey düşünmesi lazım kv nin ama demek seviyo seni hoş karşılıyosun:) Allah huzurunuzu bozmasın canım İnan huzursuzluk hergün gelip gitmesinden çok kötü yaşadığım için iyi bilirim
Kızlar cok korkunc bisi oldudersaneye gidiyordum 2 saat once.duz yolda yururken bi anda ayagım dondu dustum duserken elim karnıma gitti koruma ic gudusuyle ama sol tarafıma dustugumden sol bacagım karnıma carptı .az mı cok mu bilmiyorum.yerimden kalkamadım ayagımın acısından.kimsede yardıma gelmio okuz beyinliler hamile kadın dusmus bi elinden tutup bisi varmı sormak akıl edemiolar.agladım orda biraz durdum kalktım dersaneye gittim yakınında dustum zaten.hemen wc ye girdim cok sukur kanamam yok.2 dersim vardı arkadaslara idare edin dedim sagolsunlar yardımcı oldular esimi aradık geldi canım benim nasıl korkmus..kendi doktoruma gorundum cok sukur bebegim iyi kalbini dinledik kesesine suyuna rahim acıklıgına baktı 4 boyutludan da iyice inceledi oglusumu cok sukur Allahıma ki hersey yolunda hersey normal dedi.sol tarafıma dustugum icin sol kasıgım ve biraz belim agrıyor dedim suan bi sorun tehlike gorunmuyor ama kesinlikle eve gidip yat ve hicbirsey yapma dinlen dedi.her zaman boyle sanslı olamayabilirsin cok sukur bisi yok suan ama bu tur durumlarda 5 saat sonra yada bir gun sonra bile kanama dusuk yada erken dogum baslayabiliyor.en ufak farklılık hissettiginde hemen geliyorsun dedi .
Simdi kayınvalideme geldik evde yalnız kalmayım diye.yatıyorum oyle.bebegim tekmeleye basladı zaten biz bakarken de elini agzına goturuyordu canım oglum.insallah bisey olmaz Allahımmm .kızlar nolur cok diikkat edin kendinize.benim gibi duz yolda yururken dusmeyin hic dusmeyin.ve bana ve ogluma dua edin nolur bisey olmasın vaktinde buyuyup de dogsun bebegim
Canım benim bu durum cogumuzda var sanırım.bizde suan kayınvalidemdeyiz.ha kandil diye bisi yapılıyor mu yok..evimde olsam bisiler okur dua ederdim ama burda hepbirlikte tv izliyoruz.bu sefer bisi demedim artık.inan bana da gına geliyor cogu zaman .bizde küsüp yatan ben oluyorum ama :) gecen gun dedim biz de aile oluyoruz.hep orda olmak zorundamıyız bi evimize alısamadık.aile olamadık.bebis de gelicek ben onu seninle buyutmek istiyorum dedim.agladım zırladım.bu sıralar aksamları kendi evimizde takılıyoruz cok sukur.bakalım ne kadar surcek..cok surmez ama ..
Gunaydın kızlar nezle oldum yaa nasıl geçiçek bu durum bilmem
bende çok merak ediyorum. açıp karnımı saatlerce izliyorum onu hareketli olduğu zaman. oyun oynuyoruz, nereye elimi koysam o da oraya gidip elime dokunuyo. o ayaklarını ellerini yicem onun doğsunda. nerde olduğunu anlıyorum karnıma dokununca, bazen elime bişey geliyo eli ya da ayağı. o zaman çok sabırsızlanıyorum, oğluşum benim.
Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında gelsinler, kucağımıza alınca bambaşka bi dünyaya geçiş yapıcaz, sıkıntılı hiçbişey kalmıcak aklımızda
Kızlar cok korkunc bisi oldudersaneye gidiyordum 2 saat once.duz yolda yururken bi anda ayagım dondu dustum duserken elim karnıma gitti koruma ic gudusuyle ama sol tarafıma dustugumden sol bacagım karnıma carptı .az mı cok mu bilmiyorum.yerimden kalkamadım ayagımın acısından.kimsede yardıma gelmio okuz beyinliler hamile kadın dusmus bi elinden tutup bisi varmı sormak akıl edemiolar.agladım orda biraz durdum kalktım dersaneye gittim yakınında dustum zaten.hemen wc ye girdim cok sukur kanamam yok.2 dersim vardı arkadaslara idare edin dedim sagolsunlar yardımcı oldular esimi aradık geldi canım benim nasıl korkmus..kendi doktoruma gorundum cok sukur bebegim iyi kalbini dinledik kesesine suyuna rahim acıklıgına baktı 4 boyutludan da iyice inceledi oglusumu cok sukur Allahıma ki hersey yolunda hersey normal dedi.sol tarafıma dustugum icin sol kasıgım ve biraz belim agrıyor dedim suan bi sorun tehlike gorunmuyor ama kesinlikle eve gidip yat ve hicbirsey yapma dinlen dedi.her zaman boyle sanslı olamayabilirsin cok sukur bisi yok suan ama bu tur durumlarda 5 saat sonra yada bir gun sonra bile kanama dusuk yada erken dogum baslayabiliyor.en ufak farklılık hissettiginde hemen geliyorsun dedi .
Simdi kayınvalideme geldik evde yalnız kalmayım diye.yatıyorum oyle.bebegim tekmeleye basladı zaten biz bakarken de elini agzına goturuyordu canım oglum.insallah bisey olmaz Allahımmm .kızlar nolur cok diikkat edin kendinize.benim gibi duz yolda yururken dusmeyin hic dusmeyin.ve bana ve ogluma dua edin nolur bisey olmasın vaktinde buyuyup de dogsun bebegim
Her kandil benim eşim ailesine gitmek istiyor. Bende istemiyorum.. Bugün annesine yakındım gündüz uğradım sonra anneme geçtim. Bu sefer niye onsuz uğramışım.. Babasını kandilleşmek için niye aramamışım? Bir sürü tantana mden öyle dedim bundan sonra ne ararım ne gider gelirim.. Bana direterek birşey yaptıramazsın. Eve geldik inat olsun diye girdi yattı.
Her kandil insanın burnundan gelir mi ya. Ayrıca ben o tarafa çocuklarıma yastık yaptırmaya gittim keyfimden değil. Kimsenin gönlünü etmek zorunda değilim. Hangi devirde yaşıyoruz çözemedim.7 aydır kardeşi rayıp yenge bişeye ihtiyacın var mı bile demedi. Konuşursam çok kalp kırıcam farkında değil..
Canım benim bu durum cogumuzda var sanırım.bizde suan kayınvalidemdeyiz.ha kandil diye bisi yapılıyor mu yok..evimde olsam bisiler okur dua ederdim ama burda hepbirlikte tv izliyoruz.bu sefer bisi demedim artık.inan bana da gına geliyor cogu zaman .bizde küsüp yatan ben oluyorum ama :) gecen gun dedim biz de aile oluyoruz.hep orda olmak zorundamıyız bi evimize alısamadık.aile olamadık.bebis de gelicek ben onu seninle buyutmek istiyorum dedim.agladım zırladım.bu sıralar aksamları kendi evimizde takılıyoruz cok sukur.bakalım ne kadar surcek..cok surmez ama ..
Selam kızlar şöyle bir göz gezdirdim sinirlerinizi 3. şahıslar için bozmayınnn lütfennn..
Düşen arkadaşada geçmiş olsun aman dikkattt yat kalkma sakın..
Annem şu an daha iyi ama dr.u iyi şeyler demiyor aynı şeyleri geçen senede yaşamıştık ama bu sefer daha ciddi...İnşallah yoluna girecek herşeyyy kızlar dua edin....
2 gündür evde boya telaşımız vardı...Eşim izinliydi bebek odasını boyadı bende kıyafetleri yıkadım ütüledim...
Cumartesi odamız geliyor çünkü....
Ayrıca hastane çantamıda hazırladım akşam üstü ama eksiklerim varsa yazarmısınızzz...
KENDİM İÇİN: 2 pijama takımı,2 tane büyük boy iç çamaşırı,emzirme sütyeni,terlik,çorap,hasta bezi,orkid gece,göğüs kalkanı,pompa,göğüs pedi...
BEBEK İÇİN: 2 hastane çıkışı,2 tulum,2 bady,2 çorap,bez,ıslak mendil,battaniye...
Canım napıcan boşver idare et geçen sene Nisan'da eşim annesini kaybetti 51 yaşındaydı bütün hayatımız alt üst oldu babası evlendi uzağa gitti vs şimdi diyorum keşke yaşasaydı ki çok anlaşamazdık ama hep saygılıydım eşimin annesi diye çok göz yaşı döktüğümü bilrim ama şimdi eşime baktıkça içim burkulur gerçekten yapa yalnız kaldı çok düşkündü annesine bence idare etmek lazım ama insan yaşadığını kendi bilir sende haklısın biz eşinle hep yalnızdık Edirne de bide Van'da yaşadık istanbula gelince ablamın üstünü taşındık İnan hergün onla bir arada olmak bile bazen kasıyo senin durumun çok daha zor tatlım be
Ben kimin tarafi olursa olsun , ben okadar yakinligi dogru bulmuyorum..Uzaktandaha tatli oluyo , yakinlastikca birbirlerine tahammulazaliyo malesef
Selam kızlar şöyle bir göz gezdirdim sinirlerinizi 3. şahıslar için bozmayınnn lütfennn..
Düşen arkadaşada geçmiş olsun aman dikkattt yat kalkma sakın..
Annem şu an daha iyi ama dr.u iyi şeyler demiyor aynı şeyleri geçen senede yaşamıştık ama bu sefer daha ciddi...İnşallah yoluna girecek herşeyyy kızlar dua edin....
2 gündür evde boya telaşımız vardı...Eşim izinliydi bebek odasını boyadı bende kıyafetleri yıkadım ütüledim...
Cumartesi odamız geliyor çünkü....
Ayrıca hastane çantamıda hazırladım akşam üstü ama eksiklerim varsa yazarmısınızzz...
KENDİM İÇİN: 2 pijama takımı,2 tane büyük boy iç çamaşırı,emzirme sütyeni,terlik,çorap,hasta bezi,orkid gece,göğüs kalkanı,pompa,göğüs pedi...
BEBEK İÇİN: 2 hastane çıkışı,2 tulum,2 bady,2 çorap,bez,ıslak mendil,battaniye...
Kızlar Bu durum biraz can sıkıcı evet ama kötünün kötüsü vardır diye düşünüyorum hep bu konuda.... Her ne kadar şikayetci olsamda benim icin aksi düşünülemez bişey olduğundan başka sansım yok belkide..İnsan eşiyle yalnız kalamayınca çok koyuyo.. Siz yine arada bir kandillerde vs görüşüyosunuz keşke bende öyle olabilsem.. Benim kaynvalidem her akşam eşim işten geldiğinde geliyo ve yatana kadar bizde duruyo yemeği cayı bizde iciyo yatmaya gidiyo evine.. Arada bir eltime gidiyo ama 1 hafta 10 gün full bende olduğunu biliyorum.. bazı günler dışarda işimiz olduğunda arabada eşimle yalnız kalıyorum diye sevindiğimde olmuştur o derece.. Evlendiğim ilk 2 bucuk 3 ay aralıksız her gün bendeydi.. O günleri düşündükçe bu halime şükrediyorum .. en azından bazı akşamlar eltimde diye.. Eşim erken yatmasa belki yine bu kadar sıkıntı yapmazdım ama eşim çok yorulduğundan 11 dedimi uykusu gelir malesef .. Dediğim gibi arada bir gelmemesi bile yetiyo artık yani.. Eşim ve annesi birbirlerine çok düşkün bide bu konuda bişey denilmiyo ama eşimde çok memnun sayılmaz oda benmle yalnız kalmayı özlediği oluyo hani :). napalım bizim haytaımızda böle diyoruz..
Gunaydın kızlar nezle oldum yaa nasıl geçiçek bu durum bilmem
kızlar ya canınız çekmesin ama dün bulgur pilavı yedim ve resmen gecem kabusa döndü o kadar çok susattı ki suyuda içtikce midemde şişti sanırım bulgurlar gece hiç uyuyamadım aklınızda olsun pilavı abartmayın çok şiştim dün
Cnm sen ikiz hamilesin zaten gunduzde gormussun..aksam insanin dinlenmeye daha cok ihtiyaci oluyo..Dusunememis demekki esin..Neyse en azindan trip atmis sadece de kavga buyumemis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?