Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Babana Allah rahmet eylesin inşallahh.. Herkes anlayışlı olamıyor canım malesef.. Böyle şeyler her zaman sevgiden olmuyor mecburiyetlik belkide bilemicem seviliyomuyum sevilmiyomuyum :) Rabbim huzur gönül rahatlığı versn bu mubarek gecede inşallahh.. Hayırlı geceler..

canim cok gecmis olsun okuyunca bile korktum,allahtan bir sey olmamis ,kendine dikkat et canim allaha emanet olun....

bizde akşam kayınvalidemdeydik saat 10 11 e kadar oturduk birde dedikodu yapıldı (ben karışmadım) ama evde olsaydım bol bol kuran okuyup dua ederdim ama ne yapayım eşim için mecburen gidiyoruz görümcüklerde vardı yemek yapmışlar eve geldim 1 yasin okuyabildim o kadar daraldı vakit

Gunaydın kızlar nezle oldum yaa nasıl geçiçek bu durum bilmem

ay canım ya bol bol nane limon iç ıhlamur ayaklarını sıcak tutmaya çalış

kızlar ya canınız çekmesin ama dün bulgur pilavı yedim ve resmen gecem kabusa döndü o kadar çok susattı ki suyuda içtikce midemde şişti sanırım bulgurlar gece hiç uyuyamadım aklınızda olsun pilavı abartmayın çok şiştim dün

Oyuncu olacak senin bidik ozaman :) Simdiden oyunlar ogren sen insallah dogunca birlikte bol bol oynarsiniz annesi :)

ayy cnmm cok korkarak okudum..Allah korumus seni ve yavrunu..Ayy olacak ya iste ne kadardikkat etsekte olmus iste..Cok sukur ama yavrun seninle :) bifakir falan sevindirin istersen ..

Cnm sen ikiz hamilesin zaten gunduzde gormussun..aksam insanin dinlenmeye daha cok ihtiyaci oluyo..Dusunememis demekki esin..Neyse en azindan trip atmis sadece de kavga buyumemis..

hergun hergunde olmazki cnm yaa..Gercekten artiksiz ailesiniz.Tabiki grs.lur ama her gun hergun zor gercekten.Benimde korkum bebek olunca..Herseye karisan tipler olur yaa..Yakin ve surekli grs.unce daha cok karisilir...Insan simdi sabirli olur da cocuguna karisilirsa o zor olur iste Allah yardimcin olsun cnm benim..

Cnm buyuk buyuk gecmis olsun..Insallah duzelir annen..Rabbim buyukk..OOhhh odanizda geliyor. :) Rabbimsaglicakla kullanmanizi nasip etsin cnmcim..:)

Ben kimin tarafi olursa olsun , ben okadar yakinligi dogru bulmuyorum..Uzaktandaha tatli oluyo , yakinlastikca birbirlerine tahammulazaliyo malesef

Ben kimin tarafi olursa olsun , ben okadar yakinligi dogru bulmuyorum..Uzaktandaha tatli oluyo , yakinlastikca birbirlerine tahammulazaliyo malesef

evet canım haklısın biz bide hep uzak yaşadık ailelerimizden gerçekten zor oluyo 2 tarafada uzak olucan kafan rahat edicek kendi canın dahi olsa bi saatten sonra oda zor geliyo

Canım bu mübarek aylard Allah dualarımızı kabul etsin annene acil şifa versin inş.

Kendi çantana makyaj malzemesi koy.

bebekler için biberon koy, ağız mendili varsa koy, eldiven koy,şapka koy. gerçi bunlar hastane çıkışında vardır. Yedek dursun ama.

Ayyy cnm kıyamaaamm yaaa. Ben biraz terbiyesizim bu konuda. Direkt söylerim şahsen her akşam bizdesiniz biraz müsaade edin eşimle yalnız kalalım diye.. O yüzden eşim çok üstüme gelemez benim. Açar anasına babasına girerim biliyor yani..

Canım aslında çok sağlıklıdır bulgur. Lif zenginliği açısından tuvalete çıkmayıda kolaylaştırır. Çok mu geç saatte yedin acaba. Sonuçta midenin sindirim zamanı var.

Cnm sen ikiz hamilesin zaten gunduzde gormussun..aksam insanin dinlenmeye daha cok ihtiyaci oluyo..Dusunememis demekki esin..Neyse en azindan trip atmis sadece de kavga buyumemis..

Kavga edemezki canım bu konuda. Elimi eteğimi çekersem biliyorki kimse geri döndüremez beni. O kadar büyük yemin ederim yani.. Bu da işine gelmez tabi ne açıklayacak ailesine :) benim sevişgen oğluşlarımla oynaştım bende iyi oldu. Yicem dötlerini onların :) Hemde boklu dötlerini :)

Neredeyse hepimiz aynı dönemlerdeyiz. Hatta görürsünüz peşpeşe doğuma gideceğiz. :)

Şimdi sizden şunu yapmanızı isteyeceğim.. Bebişlerinize mektup yazın. Evet doğmamış çocuklarınıza mektup yazın ve neler hissettiğinizi dile getirin. Hatta bizimle de paylaşırsanız sevinirim. Bunu neden istediğimi ilerde daha iyi anlayacaksınız...Hadi şimdi yavrularınız için zaman ayırın ve kalemi kağıdı alın :)

Ben oldum olasi duygularimi kagida dokmeyi cok severim hamile oldugumu ogrendigim gunden itibarende bi defter alip yazmaya basladim kizimla konusur gibi doktor kontrollerimizi gelisimini onu gordugum anlardaki heyecanimi beni tekmelediginde hissettiklerimi ciciler aldigimdaki sevincimi herseyi yazmaya calisiyorum ins onu kucagima aldigim zamanda devam etmeye calisicam ileride annesinden kizima guzel bi hatira olur ins yazdiklarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…