Sagol canım.hayırdır sen neden keyifsizsin?icimizde en neseli sen olmalısın hazırlıklar tamam bizde bir varken sende iki minis var :) ooo cok sanslısın sen annesi
Sagol canım.hayırdır sen neden keyifsizsin?icimizde en neseli sen olmalısın hazırlıklar tamam bizde bir varken sende iki minis var :) ooo cok sanslısın sen annesi
Her kandil benim eşim ailesine gitmek istiyor. Bende istemiyorum.. Bugün annesine yakındım gündüz uğradım sonra anneme geçtim. Bu sefer niye onsuz uğramışım.. Babasını kandilleşmek için niye aramamışım? Bir sürü tantana mden öyle dedim bundan sonra ne ararım ne gider gelirim.. Bana direterek birşey yaptıramazsın. Eve geldik inat olsun diye girdi yattı.
Her kandil insanın burnundan gelir mi ya. Ayrıca ben o tarafa çocuklarıma yastık yaptırmaya gittim keyfimden değil. Kimsenin gönlünü etmek zorunda değilim. Hangi devirde yaşıyoruz çözemedim.7 aydır kardeşi rayıp yenge bişeye ihtiyacın var mı bile demedi. Konuşursam çok kalp kırıcam farkında değil..
Kızlar. Bu iğneler beni fena yaptı dedi gerçi doktorum ateş basar yanarsın bide şekerini çok yükseltir diye şekerim 230larda geziyo
Anlamadım zaman geçsin doğsun istiyorum bebişim hep bişiler çıktı ya
Evet canım ateşler basıyoçok kötü oldum yaHangi iğne bu?? Akciğer geliştime iğnesi mi?
Canım benim bu durum cogumuzda var sanırım.bizde suan kayınvalidemdeyiz.ha kandil diye bisi yapılıyor mu yok..evimde olsam bisiler okur dua ederdim ama burda hepbirlikte tv izliyoruz.bu sefer bisi demedim artık.inan bana da gına geliyor cogu zaman .bizde küsüp yatan ben oluyorum ama :) gecen gun dedim biz de aile oluyoruz.hep orda olmak zorundamıyız bi evimize alısamadık.aile olamadık.bebis de gelicek ben onu seninle buyutmek istiyorum dedim.agladım zırladım.bu sıralar aksamları kendi evimizde takılıyoruz cok sukur.bakalım ne kadar surcek..cok surmez ama ..
[SUB][/SUB]
Evet canım ateşler basıyoçok kötü oldum ya
Canım benim bu durum cogumuzda var sanırım.bizde suan kayınvalidemdeyiz.ha kandil diye bisi yapılıyor mu yok..evimde olsam bisiler okur dua ederdim ama burda hepbirlikte tv izliyoruz.bu sefer bisi demedim artık.inan bana da gına geliyor cogu zaman .bizde küsüp yatan ben oluyorum ama :) gecen gun dedim biz de aile oluyoruz.hep orda olmak zorundamıyız bi evimize alısamadık.aile olamadık.bebis de gelicek ben onu seninle buyutmek istiyorum dedim.agladım zırladım.bu sıralar aksamları kendi evimizde takılıyoruz cok sukur.bakalım ne kadar surcek..cok surmez ama ..
yaaa sen ne olur ne olmaz diye ateşini ölç mutlaka cnm..başka yan etkisi var mı?
Ay canım hiç aklıma gelmedi ölçmek doktor saydı işte şekerin yükselir bebeği daha az hissedersin 3 4 gün bide ateş basar dedi
O iğneden tek doz olunuyor değil mi?
Allahtan zorlasması yok trip atıyor böyle sadece.. Ama siz her akşam gidiyorsunuz herhalde.. ben şu an oturduğum yere taşınınca bize de dediler gelin yemekleri bizde yiyin öyle geçin eve diye.Asla dedim. Aç kalırım gene evime giderim. Annemle kaynanam arasındaki mesafe çok az. Kendi anneme bile gitmiyorum. Hem ben kaynanamı seviyorum. Bana ikinci anne gibi ama kardeşim her kandil her kandilde olmazki. Şimdiye kadar hiç bir kandilde evimde oturup dua edememişimdir.
Gokce82 kullanıcısından alıntı :
Allahtan zorlasması yok trip atıyor böyle sadece.. Ama siz her akşam gidiyorsunuz herhalde.. ben şu an oturduğum yere taşınınca bize de dediler gelin yemekleri bizde yiyin öyle geçin eve diye.Asla dedim. Aç kalırım gene evime giderim. Annemle kaynanam arasındaki mesafe çok az. Kendi anneme bile gitmiyorum. Hem ben kaynanamı seviyorum. Bana ikinci anne gibi ama kardeşim her kandil her kandilde olmazki. Şimdiye kadar hiç bir kandilde evimde oturup dua edememişimdir.
Bi ara neredeyse her aksam gibi biseydi.ben bebekten dolayı haftada 3 gun calısıyorum yarım gun.dersaneden gelince esimi kayınvalidenlerde bekliyorum evleri yakın dersaneye.bizim ev uzak dusuyor ve benim kocis otobuse dolmusa binmeme musade etmiyor yorulurum biri carpar falan diye.iste o 3 gun genelde yemegimizi de kayınvalidemde yeyip gidiyoruz evinimize.sagolsun yarımgun bile olsa yoruluyorum ve dinlencek fırsatım oluyor ama insan esiylr zaman gecirmek istiyor.diger gunlerde gelmesek nerdesiniz ben sizi ozledim diyor.bigun dedim benim annin hic canı yok mu o izmirde.beni ya ayda bir ya 2 ayda bir goruyor.alıs sende biz aile olduk dedim.esime de oyle dedim.bide bizim yeni bi sorunumuz var.esimin teyzesi.biz kayınvalidemle cok iyi anlasıyoruz ama kadın kıskanıyor bizim aramızı acmaya calısıyor cok bariz.iki defa patladım senin yuzunden annemle aram acılcak uzak dur dedim.iste bi suredir esim de bana hak verdi araya mesafe koymaya calısıyoruz ama aynı sehirde olmak avantajları oldugu kadar dezavantajlatı da cok.
Selam kızlar şöyle bir göz gezdirdim sinirlerinizi 3. şahıslar için bozmayınnn lütfennn..
Düşen arkadaşada geçmiş olsun aman dikkattt yat kalkma sakın..
Annem şu an daha iyi ama dr.u iyi şeyler demiyor aynı şeyleri geçen senede yaşamıştık ama bu sefer daha ciddi...İnşallah yoluna girecek herşeyyy kızlar dua edin....
2 gündür evde boya telaşımız vardı...Eşim izinliydi bebek odasını boyadı bende kıyafetleri yıkadım ütüledim...
Cumartesi odamız geliyor çünkü....
Ayrıca hastane çantamıda hazırladım akşam üstü ama eksiklerim varsa yazarmısınızzz...
KENDİM İÇİN: 2 pijama takımı,2 tane büyük boy iç çamaşırı,emzirme sütyeni,terlik,çorap,hasta bezi,orkid gece,göğüs kalkanı,pompa,göğüs pedi...
BEBEK İÇİN: 2 hastane çıkışı,2 tulum,2 bady,2 çorap,bez,ıslak mendil,battaniye...
Kızlar Bu durum biraz can sıkıcı evet ama kötünün kötüsü vardır diye düşünüyorum hep bu konuda.... Her ne kadar şikayetci olsamda benim icin aksi düşünülemez bişey olduğundan başka sansım yok belkide..İnsan eşiyle yalnız kalamayınca çok koyuyo.. Siz yine arada bir kandillerde vs görüşüyosunuz keşke bende öyle olabilsem.. Benim kaynvalidem her akşam eşim işten geldiğinde geliyo ve yatana kadar bizde duruyo yemeği cayı bizde iciyo yatmaya gidiyo evine.. Arada bir eltime gidiyo ama 1 hafta 10 gün full bende olduğunu biliyorum.. bazı günler dışarda işimiz olduğunda arabada eşimle yalnız kalıyorum diye sevindiğimde olmuştur o derece.. Evlendiğim ilk 2 bucuk 3 ay aralıksız her gün bendeydi.. O günleri düşündükçe bu halime şükrediyorum .. en azından bazı akşamlar eltimde diye.. Eşim erken yatmasa belki yine bu kadar sıkıntı yapmazdım ama eşim çok yorulduğundan 11 dedimi uykusu gelir malesef .. Dediğim gibi arada bir gelmemesi bile yetiyo artık yani.. Eşim ve annesi birbirlerine çok düşkün bide bu konuda bişey denilmiyo ama eşimde çok memnun sayılmaz oda benmle yalnız kalmayı özlediği oluyo hani :). napalım bizim haytaımızda böle diyoruz..
Canım napıcan boşver idare et geçen sene Nisan'da eşim annesini kaybetti 51 yaşındaydı bütün hayatımız alt üst oldu babası evlendi uzağa gitti vs şimdi diyorum keşke yaşasaydı ki çok anlaşamazdık ama hep saygılıydım eşimin annesi diye çok göz yaşı döktüğümü bilrim ama şimdi eşime baktıkça içim burkulur gerçekten yapa yalnız kaldı çok düşkündü annesine bence idare etmek lazım ama insan yaşadığını kendi bilir sende haklısın biz eşinle hep yalnızdık Edirne de bide Van'da yaşadık istanbula gelince ablamın üstünü taşındık İnan hergün onla bir arada olmak bile bazen kasıyo senin durumun çok daha zor tatlım be
Allah rahmen eylesin zor br durum anne baba eksikliği..bende babamı kaybettim..Alışması gercekten güç..Kaynvalideyle yaşmaya da Alışıyosun ama bazen daralmıyo değilim.. 2-3 günde bir yalnız kalsam yeter 2 saat.. Allah vermesin bişey olsa ona istemem Kötü biri değildir sadece oğluna düşkün biraz kıskanıyo ve eltimde var hepimiz aynı apartmandayız Kv arayı buluyo her durumda en azından .. Ben böylede mutluyum.. Kavga gürültü olmasın arada rahat kalalım yeter :).. Rabbim herkese sabır versin ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?