Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Cnm benimde derdim su , calismaya basladigimizda alacakmisiz parayi Bazi firmalar oduyormus, sgk dan sen toplu parayi aldiginda firmaya iade ediyormussun , bazilari da karismiyormus, senin 16 haftan bittikten sonra 2 hafta icinde sgk dan topluca aliyormussun parayi..Bakalim o durum nasil olacak.Ben her ay almak isterim parayi bide benim esim askerde oalcak o surede..Topluca para almak isime gelmiyo benim ama firmam ne diyecek ? Bi gelsin de 32. hafta o zaman konusacagim ben..

61 kiloydum. ama geçen sabah hiçbişey yiyip içmeden tartıldım 70 çıktım. akşama kadar içtiğim sular yediklerim falan 72 ye çıkıyo demekki

cnm 9 kilo almissin ozaman..Bence cok sıkıntı olmaz insallah max. 15 ile kapatirsin ki oda normal sinirlar icierisinde :) ayy minik bi gelsinde sag salim kilo falan hepsi havada kalir onu korup derin derin koklayinca.. Ben bunu eime soyleyince anlamiyor ama bence sizler anşarsiniz beni ben oglusumu okadar ozluyorum ki kokusunu , kendini surekli merak ediyorum ve boyle dusundukce burnumun diregi sizliyo sonra esimi kokluyorum sanki oglusumu kokluyormusum gibi hissediyorum biraz iyi geliyo ..ama sag salim gecse bi
zaman yaa

Ay cnm sen yin esanslisin..Benim annem adanada kayinvalidem ankara da burda hickimsemiz yok.anneme ne zaman geleceksin diyorum bayram bitsin ertesi gun diyo.Kayin validemde tahmini o civarda gelir yani benim 38. haftama kadar kimse yanimda olmayacak Oglusumla ve esimle olacagim ki esiminde isleri cok yogun olacak.Artik tek kalacagim bayramda bile

Iste bu fikir beni urkutuyo Ama erken gelmesin oglusumda ben tek beklerim onu

Ay canım içime su serptin doktor aç bu deyince gözünden yaşlar geldi besleyemiyomuyum ben ben bebişimi diye aç mı gerçekten diye dediğin gibi gülüyodur bebeğim o yüzden ağzı açıktır kuzumun

Masallah annesi bak 1280 gr. olmus minik prenses..Ac olur mu ? Senin besinlerinide yedigi icin sen acsin bak ki sen ac ac gezerken bile masallahh kilo almis bidikk..Bundan guzel haber var mi ? Saglikli kilosu iyi bide guluyo icerden sana oohh :) Insallah hep boyle gider :)

Kızlar istanbul daki arkadaşlar halı nerden alıcaksınız internetten almak istemiyorum görerek alıyım diyorum ama nerden alıcam bilmiyorum kelebekli bi halı istiyorum

Ben gecen gun koctas beylikduzune gittim sifonyer icin.Orda asagida koctasin otopark girisinde bir yer vardi.Halicii minik , buyuk , yolluk hangi ebatlarda istersen bebek odasi halilari vardi.Biz ortaboy baktik 140 lira dedi.Ben erkek gemici bakmistim ozaman.Halida cok kalin degil ama incede degil ve kaymaz yumusakti.Ama koctas in icinde model cok azdi ve fiyatlar 80 tl civarindaydi..Bence biraz gezmeli..Hem halicilari , hem buyuk dekorasyon yerlerini..Ben bu haftada gezecegim , kelebekli gorursem haber veririm sana cnm..

2 parçada alabiliyormuşsun canım parayı .. yani 2 ay doğum öncesi 2 ay doğum sonrası gözüküyor ya izinler 2. ay bittiğinde yarısını diğer 2. ay bittiğindede kalanı alabiliyormuşsun.. yada dilersen tüm rapor bittğinde yani4. ay sonunda toplu alıyormuşsun..

bende çok merak ediyorum. açıp karnımı saatlerce izliyorum onu hareketli olduğu zaman. oyun oynuyoruz, nereye elimi koysam o da oraya gidip elime dokunuyo. o ayaklarını ellerini yicem onun doğsunda. nerde olduğunu anlıyorum karnıma dokununca, bazen elime bişey geliyo eli ya da ayağı. o zaman çok sabırsızlanıyorum, oğluşum benim.

Allah yardımcın olsun canım inşallah zamanında gelsinler, kucağımıza alınca bambaşka bi dünyaya geçiş yapıcaz, sıkıntılı hiçbişey kalmıcak aklımızda

Kızlar cok korkunc bisi oldu dersaneye gidiyordum 2 saat once.duz yolda yururken bi anda ayagım dondu dustum duserken elim karnıma gitti koruma ic gudusuyle ama sol tarafıma dustugumden sol bacagım karnıma carptı .az mı cok mu bilmiyorum.yerimden kalkamadım ayagımın acısından.kimsede yardıma gelmio okuz beyinliler hamile kadın dusmus bi elinden tutup bisi varmı sormak akıl edemiolar.agladım orda biraz durdum kalktım dersaneye gittim yakınında dustum zaten.hemen wc ye girdim cok sukur kanamam yok.2 dersim vardı arkadaslara idare edin dedim sagolsunlar yardımcı oldular esimi aradık geldi canım benim nasıl korkmus..kendi doktoruma gorundum cok sukur bebegim iyi kalbini dinledik kesesine suyuna rahim acıklıgına baktı 4 boyutludan da iyice inceledi oglusumu cok sukur Allahıma ki hersey yolunda hersey normal dedi.sol tarafıma dustugum icin sol kasıgım ve biraz belim agrıyor dedim suan bi sorun tehlike gorunmuyor ama kesinlikle eve gidip yat ve hicbirsey yapma dinlen dedi.her zaman boyle sanslı olamayabilirsin cok sukur bisi yok suan ama bu tur durumlarda 5 saat sonra yada bir gun sonra bile kanama dusuk yada erken dogum baslayabiliyor.en ufak farklılık hissettiginde hemen geliyorsun dedi .
Simdi kayınvalideme geldik evde yalnız kalmayım diye.yatıyorum oyle.bebegim tekmeleye basladı zaten biz bakarken de elini agzına goturuyordu canım oglum.insallah bisey olmaz Allahımmm .kızlar nolur cok diikkat edin kendinize.benim gibi duz yolda yururken dusmeyin hic dusmeyin.ve bana ve ogluma dua edin nolur bisey olmasın vaktinde buyuyup de dogsun bebegim

KAc gun kalacak cnm ? Senin yaninda kalabilecek biri var mi bu surede ?

canım geldi çok şükür 1 gün kaldı ben üzülünce uyumadan dööndü ama aklım hep onda kaldı gecede ben uyumadım yolda uyursa diye yarım saatte bir aradım

gayet açık belirtilmiş ya saol canım

aslında benimde çok ihtiyacım olacak o paraya kardeşim ya zaten izinliyiz verin şu parayı ihtiyaçlarımızı giderelim dimi ama bende ev kirasını 2 3 ay kadar toplu yatırayımda diyordum sonra düşünmiyim rahat edeyim biraz

ay canım benim ya dikkatli ol ama korkma hiçbirşey olmaz allahın izniyle onlar orada o kadar güvende ki aslında biz çok pimpirikliyiz düşün ben ultrasona girdiğimde doktorum o aletle karnıma vuruyor bazen kızdıım geçen bebeğe birşey olacak ne yapıyorsunuz diye korkma o güvende kesesi ve suyu koruyor onu dedi güldü ama tedbirli olmak lazım tabi hem bak oğluşun sana ben iyiyim annemmmmmm mesajıda vermiş

canım çok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah ama tetikte ol sen. insanlar robotlaşmış artık, kimse kimsenin yardımına koşmuyo. insan bi sorar bi yardımcı olur kaldırmaya çalışır, yok.... otobüslerde karnı burnunda hamileler, yaşlılar ayakta gençler oturuyo, nasıl yetiştiriliyo bu insanlar bu kadar vicdansız anlamıyorum. kendimize çok dikkat etmemiz lazım valla kimseden fayda yok...

geçmiş olsun cnm maalesef günümüz insanları artık böyle yardımlaşma sıfır...

Sagolun kızlar..insanlar boyle maalesef.
Sizlerde ama diyim duz rahat ayakkabılarla cıkın dısarı.benim babetim vardı herzamanki gibi ama iste belli olmuyor durup dururken duz yolda dusuveriyor insan.en azından oyle bi durumda karnınızı koruyun carpmamaya calısın.

Bu arada bebegimi dusundugumden ayagıma hic dikkat etmedim.esim dediki doktora bide ayagına bakın yuruyemiyor.o an farkettim hakkaten basamıyorum ayagımın ustune.doktorum istersen rontgen cekebiliriz 7.aya girdin bisi olmaz dedi ama ben kabul etmedim.o zaman buz koy yuksekte tut agrıya dayanamazsan minoset ic dedi.buyuk ihtimal et ezilmesi incinme falandır dedi kırık olsa hic yuruyemezsin dedi.suan acayip agrıyor ayagım ustune basamıyorum.ama hap icmicem.bebisim icimde kıpırdandıkca diner benim acılarım

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş bebeğini bişey olmaz canım Allah I'n izniyle onlar en güvenli yerde annesi
Ayağına tuz soğan bağla tatlım iyi gelir ezilmişse
Millet öküz canım alışveriş merkezinde dakikalarca asansör beklediğimiz oldu hamilesin bekleme diyen yok kimsede saygı yok

canım ezikler için mehlemler varya eczanede adını hatırlayamadım şimdi bende çok sakarım çok burkarım ayağımı zararı yoksa doktoruna sor kullan morluğunu şişliğini daha çabuk alır,

Tamam canlar cok sagolun.su sogan tuzu bi deneyim aksama daha gecmezse merhem alırız.simdilik soguk su buz idare ediyorız ama hala ustune basamıyorum.kasıklarımdaki ve belimdeki agrı da gecti cok sukur.ama yine de kanama olursa diye kontrol ediyorum devamlı.insallah bisey olmaz.sıpacık da tepiklemeye devam ediyor ben iyiyim diyor minik tosbaaamm :))

Canımm Allaha çok şükür kötü birşey olmamış. Kıyamam san ada oğlunada.. Ne kadar dikkat edersek edelim olacağı varsa oluyor işte. Çok birşey olmamıştır annesi zaten dikkatli düşmüşsün. Karna alınan aşırı darbelerde sorun olur diye söylemişti doktorum. Mesela koşan bir çocuğun bodoslama karnına çarpması gibi. Sanırım o kadar darbe almadın. Allahım sağlıcakla atlatmanızı nasip etsin canımm.. Çok üzüldüm ama böyle bir tecrübeyi yaşamana..

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.

Her kandil gibi bu kandilde burnumdan gelmiş olmakla birlikte evde keyifsiz ve yalnız oturmaktayım. Ama oğluşlarım sağolsun onlar kendi yöntemleriyle iletişimdeler benimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…