Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

cicekdemeti[/QUOTE .!.:
ben de bef mezunuyum, ben de bucalıyımmmm :) topikte başka başka bucalılar varmı acaba :) :)
hep izmire gelirim de bucaya gitmek nasip olmadı. değişmiş olsa gerek...

Kizlaaarr malum bebek sekerlerini yaptirim ama yazilarini yazidrmamistimsimdi bebek sekerine degisik birsey yazmak istiyorum ama bulamdim fikri olan var mi? Hosgeldin bebegim tarzi seyleri istemiyrum. Yardiiimmm lutfen

Bana gel canim benim bahce gayet serin :)

Kizlaaarr malum bebek sekerlerini yaptirim ama yazilarini yazidrmamistimsimdi bebek sekerine degisik birsey yazmak istiyorum ama bulamdim fikri olan var mi? Hosgeldin bebegim tarzi seyleri istemiyrum. Yardiiimmm lutfen

Geliyim canım vallahi iyi olur hem mis temiz hava klimanın karşısındayım ama yetmiyor
Ayyyy canım bak hiç değişik bişey düşünmemiştim düşünelim bakalım

''Bir dilek tuttum ve siz gerçek oldunuz''

Ben sevmiyorum bebek şekeri falan yaptırmakta istemiyorum herkes bir avazdan olmazzzzz yaptırmazsan diyor...Bende diyorum anahtarlık...çerçeve yada başka işe yarayacak yada şöyle söyliyim insanların çöpe atmayacağı birşey olsun diyorum ama aklıma başka birşey gelmiyor..Fikri olan varsa lütfen paylaşsınnn...

Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam

2 ay bebişin için katlanacaksın artık insilüne canım...Bak ben 3.ayın başından beri karından iğne oluyorum kan sulandırıcı....Herşey onlarrr içinnnn
Odanızdaaa hayırlı olsunnn fotoğraf bekliyoruzzz...Paylaşınca daha da güzelleşiyor herşeyyy

Çok geçmiş olsunnn
Allah bir daha yaşatmasın böyle korkularrr zamanında ve sağlıklı doğsun hepimizin bebişleri...

Günaydın kızlar dün gece 5 e kadar felaket kasıklarım ağrıdı kızım hep tepikledi kasıklarımı doğurucam sandım ya

Canım fazla mı yordun kendini..Bende biraz fazla yürüyünce aynı oluyorum...
Kendimi eski hiperaktif günlerimde gibi hissediyorum amaaa arada bir de bakıyorum koca göbüşüm varrr işte o zaman aklım başıma geliyorrrrr

Sağol canım ya paylaşıcam halısıda gelsin yarın tam olsun tatlım benim ki tüp bebiş ben hamilelik olmadan başladım göbekten iğnelere halada devam hergün her ay penisilin oluyorum rahimde dikişim var her hafta düşük önleyici iğnem var varda var diyorum ki kollarım kıskandı popomu göbüşümü bide parmakları onlarda delinmek istedi
Gülüyorum artık canım napalım Allah'a emanet bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde

bu arada bende dr dan geldim hanımlar 32. haftamda tekrar gidicem izin için eğer istemezsem devam raporu yazacak ... bu arada bebeğim 1620 gr olmuş göremedik bu sefer yüzünü ellerinle sakladı...

Maşallah bebişineee..Aynı günümüz seninle canım...Bende cumartesi gideceğim bakalım bizimkide büyümüş müüü...
Ay maşallllah kuzucuklaraaa yaa kocaman oldularrr...

Canım benim bebek şekerlerim bez bebek zaten aynı zamanda magnet olarak kullanabiliyorsun. Burada paylaşmıştım. Öyle yenip atılacak birşey değil. O yüzden yazısınında güzel olmasını istedim. Ben hastaneye ziyarete gelenlere vereceğim hatıra olarak kalsın diye.

Benim evimde bahçeli ama bırak bahçeye çıkmayı camı bile açmak istemiyorum sıcak girecek diyeee

Canım bizim bahçe akşamları çok serin oluyor. Aslında Bahçeşehir in genellikle akşamları çok serin geçiyor. Bazen yazın ortasında bile üşüyüp oturamadığımı biliyorum.

NE ÇEKTİK BE MOONSHEROSE Durumumuz neredeyse aynıymış bir ara süzgeç gibi hissediyordum kendimi neyseki kalçadan olanlar kesildi de moralim yerine geldi biraz....Sağlıklı olsunlardaaa dediğim gibi herşey onlar içinnn

Evet evet hatırladımmm...Ama nben genede yaptırmak istemiyorum ve çevrem beni zorladıkça o yaptırmak istememe isteğim dahada katlanıyorrr Aslan kadını inadım tuttu sanırım

Zevkine ve uyumuna bayıldımmmBebişinde çok beğenecekkk...
İyi günlerde kullanın canım çok şık...
Sağol canım daha iyileri size olsun bu arada hastanede vermeye anahtarlık yaptırdım yada buzdolabınada taka biliyosun bilgine

Sorma canım ya bi çocuk doğuracaz diye annelerimiz nasıl doğurmuş bizi onlarda şeker bişey yokmuymuş ki hepimiz sağlıklı olmuşuz olurda 2. bebişi düşünürsem doktora adım atmıcam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…