Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kizlar bende oglusumun esyalarini yikadim sonunda Bebekler icin olan deterjandan aldim kokusu cok süper sabun gibi
Birde daha önce bahsettigim gibi yumusatici yerine sirke koydum ama korktugum icin ne olur ne olmaz diye az koydum)
kesinlikle sirke kokusu yok hatta mis gibi sabun kokuyor, deneyince yazarim demistim denedim sonuc güzel haberiniz olsun

Son düzenleme:

Bu arada bebek odamız geldi 2 gün havalandırdım ve dayanamayıp bütün eşyalarını yerleştirdim kızlar ya hata mı yaptım dersinizzz??? Uyku setini bile yaydım yani o dereceee Her odaya girişimde ne zaman istersen gelebilirsin bebişim diyorummm...Şaka bir yanaa kokusunun çıkmasını falan beklemedim yani kıyafetlerine zararlımıdır sizce?

Gökçecim bende medical Park'ta doğum yapıcam konuştuk 1900 tl istemişler artı 2000 tl doktoruma vericek orda yaptıracak doğumu en mantıklı orası geldi belki aynı anda doğururuz

Bende uyku setini serdim dayanamadım ama çok kötü kokuyo nasıl geçicek
Mecbur bizd Pazartesi yıkayıp yerleştiricez hani fotoğrafı odanın

Ben bir sorun olacağını düşünmüyorum cnm. Alt tarafı kokuyor bulaşacak birşey yok diye düşünüyorum.

Oradayım cnm senin doktorun dışarıdan gelecek sanırım. Ya bana 3500 fiyat verdiler sana nasıl 1900 tl fiyat verdiler anlamadımmm..

Canım sadece yatak parası seninkinin içinde doktorunun parasıda var yani benim ki 3900 e gelicek
Eşim doktor olduğu için % 20 sağlıkçı indirimide yapmışlar

ciger geliştirici iğne yapıldı sizce erkenmi ikiz olan hamişler yaptırdınızmı birde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı bugün bana

ciger geliştirici iğne yapıldı sizce erkenmi ikiz olan hamişler yaptırdınızmı birde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı bugün bana

Amanda bir ikiz annesi daha gelmiş hoşgelmiş:) canım ben 28. Haftadayım fakat doktorum henüZ bişey demedi ama sanırım 28. Haftadan sonramı yapılıyor öyle anımsadım.kan uyuşmazlığı nasıl oluyorki ? Bu arada cinsiyetimiz ney ?

Oradayım cnm senin doktorun dışarıdan gelecek sanırım. Ya bana 3500 fiyat verdiler sana nasıl 1900 tl fiyat verdiler anlamadımmm..

vuvvvv çok pahalı hastaneleriniz, bizim burası küçük olduğundan heralde normal 580 sezeryan 630 :) gerçi hastane farkıda var tabii

deterjanı ne aldın cnm söylemen mümkünmü...

ben de bef mezunuyum, ben de bucalıyımmmm :) topikte başka başka bucalılar varmı acaba :) :)
hep izmire gelirim de bucaya gitmek nasip olmadı. değişmiş olsa gerek...

yok hayatım be buca hep aynı buca:)

canım benimde parmaklar isyanlarda delik deşik oldular ama olsun ne yapalım katlanıcaz

odanın resmini bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz

Canım sadece yatak parası seninkinin içinde doktorunun parasıda var yani benim ki 3900 e gelicek
Eşim doktor olduğu için % 20 sağlıkçı indirimide yapmışlar

Ayyyy canııımm valla heyecan yaptım. Umarım aynı zamana denk geliriz... Yani şimdiden yalnız olmayacağını bilmek bile güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…