Sağol canım daha iyileri size olsun bu arada hastanede vermeye anahtarlık yaptırdım yada buzdolabınada taka biliyosun bilgine
Anahtarlığın yada şekerin diyelim :)) fotoğrafını alabilirmiyim bir ara canım...Yada aklına gelen başka birşey var mı insanların saklayabileceği yada kullanacağı...
Ben şeker satan yerlere soruyorum anahtarlık...çerçeve...ayna yaptıranlar oluyormuş....Değişik bir fikir de gelmiyor aklıma...
Sağol canım daha iyileri size olsun bu arada hastanede vermeye anahtarlık yaptırdım yada buzdolabınada taka biliyosun bilgine
Anahtarlığın yada şekerin diyelim :)) fotoğrafını alabilirmiyim bir ara canım...Yada aklına gelen başka birşey var mı insanların saklayabileceği yada kullanacağı...
Ben şeker satan yerlere soruyorum anahtarlık...çerçeve...ayna yaptıranlar oluyormuş....Değişik bir fikir de gelmiyor aklıma...
Canım yarın onuda eklerim çok özel bişey değil onu mevlitte yapırcam bunu işin aslı ucuz diye seçtik
Ama bi arkadaş sabun yaptırmıştı bende de var hastanede dağıtmaya kutu içinde şık duruyordu
Bu arada bebek odamız geldi 2 gün havalandırdım ve dayanamayıp bütün eşyalarını yerleştirdim kızlar ya hata mı yaptım dersinizzz??? Uyku setini bile yaydım yani o dereceeeHer odaya girişimde ne zaman istersen gelebilirsin bebişim diyorummm...Şaka bir yanaa kokusunun çıkmasını falan beklemedim yani kıyafetlerine zararlımıdır sizce?
Gökçecim bende medical Park'ta doğum yapıcam konuştuk 1900 tl istemişler artı 2000 tl doktoruma vericek orda yaptıracak doğumu en mantıklı orası geldi belki aynı anda doğururuz
Aaaa hangi şubesinde doğuracaksın.
Bu arada bebek odamız geldi 2 gün havalandırdım ve dayanamayıp bütün eşyalarını yerleştirdim kızlar ya hata mı yaptım dersinizzz??? Uyku setini bile yaydım yani o dereceeeHer odaya girişimde ne zaman istersen gelebilirsin bebişim diyorummm...Şaka bir yanaa kokusunun çıkmasını falan beklemedim yani kıyafetlerine zararlımıdır sizce?
Bahçelievler tatlım sende ordasın diye hatırlıyorum
Oradayım cnm senin doktorun dışarıdan gelecek sanırım. Ya bana 3500 fiyat verdiler sana nasıl 1900 tl fiyat verdiler anlamadımmm..
null[/QUOTbornova da osmangazi mahallesinde canım
ciger geliştirici iğne yapıldı sizce erkenmi ikiz olan hamişler yaptırdınızmı birde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı bugün bana
ciger geliştirici iğne yapıldı sizce erkenmi ikiz olan hamişler yaptırdınızmı birde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı bugün bana
Oradayım cnm senin doktorun dışarıdan gelecek sanırım. Ya bana 3500 fiyat verdiler sana nasıl 1900 tl fiyat verdiler anlamadımmm..
Kizlar bende oglusumun esyalarini yikadim sonundaBebekler icin olan deterjandan aldim kokusu cok süper sabun gibi
Birde daha önce bahsettigim gibi yumusatici yerine sirke koydum ama korktugum icin ne olur ne olmaz diye az koydum)
kesinlikle sirke kokusu yok hatta mis gibi sabun kokuyor, deneyince yazarim demistim denedim sonuc güzel haberiniz olsun
ben de bef mezunuyum, ben de bucalıyımmmm :) topikte başka başka bucalılar varmı acaba :) :)
hep izmire gelirim de bucaya gitmek nasip olmadı. değişmiş olsa gerek...
Sağol canım ya paylaşıcam halısıda gelsin yarın tam olsun tatlım benim ki tüp bebiş ben hamilelik olmadan başladım göbekten iğnelere halada devam hergün her ay penisilin oluyorum rahimde dikişim var her hafta düşük önleyici iğnem var varda var diyorum ki kollarım kıskandı popomu göbüşümü bide parmakları onlarda delinmek istedi
Gülüyorum artık canım napalım Allah'a emanet bebişlerimiz sağlıkla gelsinlerde
Canım sadece yatak parası seninkinin içinde doktorunun parasıda var yani benim ki 3900 e gelicek
Eşim doktor olduğu için % 20 sağlıkçı indirimide yapmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?