Amanda bir ikiz annesi daha gelmiş hoşgelmiş:) canım ben 28. Haftadayım fakat doktorum henüZ bişey demedi ama sanırım 28. Haftadan sonramı yapılıyor öyle anımsadım.kan uyuşmazlığı nasıl oluyorki ? Bu arada cinsiyetimiz ney ?
vuvvvv çok pahalı hastaneleriniz, bizim burası küçük olduğundan heralde normal 580 sezeryan 630 :) gerçi hastane farkıda var tabii
Canım bu ne ki Prof a devam etseydim benim doğum 6000 i buluyordu.
Kizlar bende oglusumun esyalarini yikadim sonundaBebekler icin olan deterjandan aldim kokusu cok süper sabun gibi
Birde daha önce bahsettigim gibi yumusatici yerine sirke koydum ama korktugum icin ne olur ne olmaz diye az koydum)
kesinlikle sirke kokusu yok hatta mis gibi sabun kokuyor, deneyince yazarim demistim denedim sonuc güzel haberiniz olsun
Canım anneyle babanın kanının tutmaması... Örneğin sen A Rh + sin ama eşin A rh - Bu durumda bile kan uyuşmazlığı mevcuttur.
Amanda bir ikiz annesi daha gelmiş hoşgelmiş:) canım ben 28. Haftadayım fakat doktorum henüZ bişey demedi ama sanırım 28. Haftadan sonramı yapılıyor öyle anımsadım.kan uyuşmazlığı nasıl oluyorki ? Bu arada cinsiyetimiz ney ?
Son 15-20 gündür benim uyku durumlarım düzeldi. Gece sık sık kalksamda derin uyuyorum ama erken kalkıyorum. En geç 9 da ayaktayım... Ama bugün nedense bende kafamı tutamadım 3 saat öğlen uykusu uyumuşum. Neyse cnm o da benim güzellik uykum olsun artıkÖzellikle yatmadan önce kafeinli şeyler içme cnm çay da dahil. Ama yatmadan önce süt içersen uyutuyor. Tecrübeyle sabittir..
Canım bende öleyim gündüz bi kaç kez uyuyorum gece uyumam 2 yi buluyo çünkü gündüz uyuyorum
kızlarrrrrr((( çok moralim bozuk.dün birden kanamam oldu.doktora koştuk renkli ultrason nst felan derken bişey görünmüyo dedi doktor.istirahat verdi.cumartesi tekrar kontrol var.nst cekilecekmiş yeniden.erken doğum olcak diye ödüm kopuyo.uzanıyorum öyle.neden acaba oda belli değil..of
Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam
zaten kafein almıyorum cnm yatarken de süt içiyorum ama bir kaç gündür böyle bir huzursuzum sıcak basıyor resmen ter içinde kalıyorum. en çok da bu gece 9-10 kez uyandım heralde ee o uykudan da hayır gelmedi tabi zor tutuyorum kendimi uyumamak için şuan
ben gündüz de genelde dişimi sıkıyorum ki gece daha rahat uyuyum diye ama yok nafile işe yaramıyor
heralde ilerdeki günlere hazırlık bebişim için uyanmam gerekince zorlanmıyım diye alıştırma turları sanırım bunlar
dikkat et cnm sen o zaman istrahat etmeye bak çok ayakta gezinme bence tedbir için değilse dr un söylerdi Allah korusun bişi olsa ferah tut içini
geçer geçer o kadar ay geçti bunlar da geçer inşallah tadını çıkarmaya bakmak lazım bidaha istesek de içimize koyamayız bebişleri çünkü
Canım bari uyuyabiliyorsan gündüz uyu. Vücudun direncini kaybetmesin.
Nasılsınız arkadaslar herkes iyi inşallah . Benim durumum da sıkıntılı geçiyor gece uyuyamıyorum sağa yatıyorum tekme sola yatıyorum tekme düz yatıyorum nefes alamıyorum zor geçiyor sıcak da olunca hepten bunalıyorum. Ben de kan uyuşmazlığı iğnesini geçen hafta oldum doğum tarihim de 10 Temmuz oldu bakalım hayırlısıinşallah
kaçaaakkk nerelerdesin..
Ayy gökçem ya sorma iki oğlanın peşine koş, 3. Büyük oğlan( kocam) da var tabi e bir de karnımda bitiyorum girip okuyorum sizi ama tam birşeyler yazacağım içerden ' annnnnneeeeee" diye bir ses yarım kalıyorum sen nasılsın kuzum sancılarım başladı demişsin dikkat et kendine benimde çok oluyor sancım nedeni bebiş ayaklarını rahmime dayamış tekmeyi hep oraya atıyor, bir arkadaşım vardı bir hafta arayla doğuracaktık iki gün önce doğum yaptı ben de korktum çantamı hazırladım
Ay korktum simdi amaa
kızlar maşallahh bebek için tüm hazırlıkları tamamlamışsınız.bebekleriniz güle güle kullansınlar inşallah.ben de daha hiçbir hareket yok.kararsızız çoğu şeyde.park yatakmı alsak yoksa büyüyen yataktan mı neler alsak satsak bi türlü karar veremiyoruz..ev kira olduğu için arzuladığımız gibi odada hazırlamıyoruz.kafamız karma karışıkk
ciger geliştirici iğne yapıldı sizce erkenmi ikiz olan hamişler yaptırdınızmı birde kan uyuşmazlıgı ignesi yapıldı bugün bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?