Ay korktum simdi amaa
Kac haftalıktı arkadasın canım?bebis nasıl kuvezde mi simdi
Kızlar geldik insilün eğitimini geçtimbu gece bismillah deyip başlıyorum Allah I'n izniyle
Kızlar geldik insilün eğitimini geçtimbu gece bismillah deyip başlıyorum Allah I'n izniyle
kuzum geçenlerde konuzmustuk seninle haftamız aynı.ikiz beklioruz biz de, artık iiden zorlanıyorum gece uykum çok bölük pörcük..
gündüzse sersem gibiyim baş dönmelerim oluyor sıkça.. beni 3 haziranda çağırdı , ciğer geliştirici vs. henüz yapılmadı. ama o zaman gidince sorarım .
öperimm
Canıımm pozitif düşün iyiş olsun. Hiç bişi olmaz zamanında gelicek paşa... Senin işinde zor anam 4 erkek. millet şimdiden bana allah yardımcın olsun diyor sana nasıl dua etsem bilemedim. Benimkilerin kafası aşağıdaydıı ne yapmaya çalıştıklarını anlamıyorum ama izin vermiyorum çıkamazsınız dedim :)
Ay korktum simdi amaa
Kac haftalıktı arkadasın canım?bebis nasıl kuvezde mi simdi
Allah annesine babasına bagıslasın yavruyu.benim tek bebek ama arada cok ciddi sancı giriyor doktora gidiyorum bisi yok diyor.ama icim hic rahay degil.daha az once bir girdi ki kasıgımdan bildigin cıglık attım yani
Gokcecim ic karnın da yırtıldıysa sancılar tekmeler cok can yakıyor.benim oyle cunku.bazen aha dogurcam diyorum.gecen gun inan sancı aralıklarını saydım.ama sancıyla birlikte bel agrısı olmuyor Allahtan.gercek sancıda ikisl bir oluyormus ya.yalancı malancı bu hali bile zor Allah yardımcımız olsun
Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam
Evet tatlım ya şekerim çıktı hemde insilünlük kadar yüksek görüşemedik canım gelmiyon diğer topiğede fazlakuzum sende şeker mi çıktı, uzun zaman oldu görüşemedik. geçmiş olsun.
bebiş nasıl, sen nasılsın..
Sorma canım ya gebelikte oluşabilicek her türlü şeyi yaşadım gerçekten çektim haniCanım ben sana kıyamam yaaaa. Hani şu tv de var ya ne çektin beeee muhabbeti valla sana söyleyesim geliyooo. o kadar çok engebelewr atlattın ki allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin cnm inş. Analık böyle bişi işte.
geçmiş olsun canım.. senin şekerin kaç çıkmış idi.. bn korktuğumdan hala seker ölçümü yaptırmadım dr. çok kızdı - parmaktan aldır o zaman eczanede dedi bakalım sonuçlara orada belli olur ona göre gerekirse yaptıracaksın dedionu yaptırayım bari..
Kızlar İzmirde iğrenç bir hava var lodos nasıl rüzgar bu ağırlıkla bir ara uçcam sandım:)Kemeraltına gittim kızıma uyku seti ,perde , lamba ve cibinlik aldım..hepsi çok güzel sipariş verdiler 2haftaya gelirmiş gelince fotoları paylaşırım.....annem abarttın diyor ama umrumda değil 32 de evlenip 34 de anne olunca böyle oluyor , hiçbişey içimde kalmasın istiyorum eşimde istediğini al diyor sağolsun......kimseyi sallamıyorum annem dahil...bu arada izmirli arkadaşlarım barış bebe çok ucuz ihtiyaçlarınız varsa uğrayın ...narlıdere tarafı sırf avm ve çok pahalı barış bebe çok ekonomik geldi....
Ağrıları olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ama 30 hafta itibariyla yalancı ağrılar olur diyor drlar...iyi düşünün iyi olsun, miniklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alalım:)
Kızlar biyoloji öğretmeni olunca dayanamadım yazayım dedim.....kan uyuşmazlığı nasıl oluyor diye sormuş bir arkadaşımız....annenin rh- ,babanın rh+ olması durumunda görülebilecek bir risk..bebek rh+ olursa doğum sırasında anne ve bebeğin kanları karışabiliyor ve bu durumda anne rh antikoru oluşturuyor ve oluşan antikorlar bebeğe geçip rh proteinini çökeltebiliyor....genellikle antikor üretmek uzun bir süreç olduğu için 2. çocuklarda risk daha fazla.fakat dr lar riski baştan engellemek adına anneye antikor üretimini engelleyici iğne yapıyorlar ve miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliyoruz....
Nasılsınız arkadaslar herkes iyi inşallah . Benim durumum da sıkıntılı geçiyor gece uyuyamıyorum sağa yatıyorum tekme sola yatıyorum tekme düz yatıyorum nefes alamıyorum zor geçiyor sıcak da olunca hepten bunalıyorum. Ben de kan uyuşmazlığı iğnesini geçen hafta oldum doğum tarihim de 10 Temmuz oldu bakalım hayırlısıinşallah
Kızlar İzmirde iğrenç bir hava var lodos nasıl rüzgar bu ağırlıkla bir ara uçcam sandım:)Kemeraltına gittim kızıma uyku seti ,perde , lamba ve cibinlik aldım..hepsi çok güzel sipariş verdiler 2haftaya gelirmiş gelince fotoları paylaşırım.....annem abarttın diyor ama umrumda değil 32 de evlenip 34 de anne olunca böyle oluyor , hiçbişey içimde kalmasın istiyorum eşimde istediğini al diyor sağolsun......kimseyi sallamıyorum annem dahil...bu arada izmirli arkadaşlarım barış bebe çok ucuz ihtiyaçlarınız varsa uğrayın ...narlıdere tarafı sırf avm ve çok pahalı barış bebe çok ekonomik geldi....
Ağrıları olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ama 30 hafta itibariyla yalancı ağrılar olur diyor drlar...iyi düşünün iyi olsun, miniklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alalım:)
Kızlar ya kalktığımdan beri yerimden kıpırdayamadım.. bizim ev çok sıcak oluuyor.. bütün pencereler acık ama nafile elimi kaldıracak halim yok.. kahvaltımı yaptığımdan beri koltuğa yapıştım kalkamıyorum.. İşim gücüm duruyor hep napıcam beeen..
sevgili ikiz anneleri :) :)
face te gezinirken bi foto gördüm. görür görmez aklıma siz geldiniz.
ben de dayanamadım size göstereyim istedim. kim bilir sizinkiler de doğunca ne kadar tatlı olacaklar :)
nasıllar ama
Eki Görüntüle 718774
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?