Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar geldik insilün eğitimini geçtim bu gece bismillah deyip başlıyorum Allah I'n izniyle

Canım ben sana kıyamam yaaaa. Hani şu tv de var ya ne çektin beeee muhabbeti valla sana söyleyesim geliyooo. o kadar çok engebelewr atlattın ki allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin cnm inş. Analık böyle bişi işte.

evet konuşmuştuk aynıyız seninle uykuyu hic sorma bende aynıyım birde benim kızım var 3 yaşında daha cok zorlanıyorum ben yaptırdım ciger geliştiriciyi 24 saat arayla 2şer doz bende öperim

Evet canım iyi düşünüyorum bacaklarımı kapatıyorum çıkmasın diye:))))valla çok zor gerçekten 4 erkek Allah yardımcım , yardımcımız olsun. Ama olsun diyorum ki evde 4 böcek bir çiçek olacağız ona göre diyorum evdekilere, erkek çocukta en güzel şey ne biliyormusun Gökçeciğim anneye düşkünlükleri ikiyanağımdan öpmüyor mu iki paşam dünyaya değer, sonra bir de göbüşümü öpüyorlar ölürüm onlara....

Allah annesine babasına bagıslasın yavruyu.benim tek bebek ama arada cok ciddi sancı giriyor doktora gidiyorum bisi yok diyor.ama icim hic rahay degil.daha az once bir girdi ki kasıgımdan bildigin cıglık attım yani bide diodum ben dogururken bagırmam sakin sakin cıkarırım bebegimi.ama nerdee sahtesi boyleyse ciddi dogum sancısında yer gok inlicek sesimden belli

bu sancı nediğiniz nası birşey ben anlamıyorum ala doğuracam nerdeyse.. regl sancısı gibi mi bende öyle oluyor.. sanki hemen kanamam gelecekmiş gibi.. çok merak ediyorum sancının neye benzediğini (

Kızlar odamız geldi nihayet kuruyorlar şekerim için insilün başladı doktorum diyetle olmuyo dedi ve insilüne geçti
Allah'ın izniyle şu 2ayıda atlarsak. Nasıl rahatlıycam anlatamam

geçmiş olsun canım.. senin şekerin kaç çıkmış idi.. bn korktuğumdan hala seker ölçümü yaptırmadım dr. çok kızdı - parmaktan aldır o zaman eczanede dedi bakalım sonuçlara orada belli olur ona göre gerekirse yaptıracaksın dedi onu yaptırayım bari..

kuzum sende şeker mi çıktı, uzun zaman oldu görüşemedik. geçmiş olsun.
bebiş nasıl, sen nasılsın..
Evet tatlım ya şekerim çıktı hemde insilünlük kadar yüksek görüşemedik canım gelmiyon diğer topiğede fazla
Ben iyiyim canım bebişte iyi siz nasılsınız bebişlerle

Sorma canım ya gebelikte oluşabilicek her türlü şeyi yaşadım gerçekten çektim hani napalım kuzum sağlıklı olsunda ben çekerim

Canım 260 tı yüzlük yüklemede niye ihmal ettin geç kalmış değilsin mutlaka yaptır çünkü bende 1 ay önce çıktı insilün bugün başlandı şeker çok önemli gebelikte inşallah çıkmaz canım ama yaptır mutlaka

Kızlar İzmirde iğrenç bir hava var lodos nasıl rüzgar bu ağırlıkla bir ara uçcam sandım:)Kemeraltına gittim kızıma uyku seti ,perde , lamba ve cibinlik aldım..hepsi çok güzel sipariş verdiler 2haftaya gelirmiş gelince fotoları paylaşırım.....annem abarttın diyor ama umrumda değil 32 de evlenip 34 de anne olunca böyle oluyor , hiçbişey içimde kalmasın istiyorum eşimde istediğini al diyor sağolsun......kimseyi sallamıyorum annem dahil...bu arada izmirli arkadaşlarım barış bebe çok ucuz ihtiyaçlarınız varsa uğrayın ...narlıdere tarafı sırf avm ve çok pahalı barış bebe çok ekonomik geldi....
Ağrıları olan arkadaşlarım allah yardımcınız olsun ama 30 hafta itibariyla yalancı ağrılar olur diyor drlar...iyi düşünün iyi olsun, miniklerimizi zamanında sağlıkla kucağımıza alalım:)

Kızlar biyoloji öğretmeni olunca dayanamadım yazayım dedim.....kan uyuşmazlığı nasıl oluyor diye sormuş bir arkadaşımız....annenin rh- ,babanın rh+ olması durumunda görülebilecek bir risk..bebek rh+ olursa doğum sırasında anne ve bebeğin kanları karışabiliyor ve bu durumda anne rh antikoru oluşturuyor ve oluşan antikorlar bebeğe geçip rh proteinini çökeltebiliyor....genellikle antikor üretmek uzun bir süreç olduğu için 2. çocuklarda risk daha fazla.fakat dr lar riski baştan engellemek adına anneye antikor üretimini engelleyici iğne yapıyorlar ve miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliyoruz....

Canım güle güle kullan boşver milleti bende kimle konuşsam alma bişey yeter deyip duruyorlar bende sen gibiyim 29 unda doğurursan böyle olur diyorum millete gerçi ben 22 de evlendim ama bazen diyorum keşke evlenir evlenmez yapsaydım çocuğu
İyi günlerde kullansın senin kuzu şanşlı bebek olucaklar kim ne derse desin
E

Kızlar ya kalktığımdan beri yerimden kıpırdayamadım.. bizim ev çok sıcak oluuyor.. bütün pencereler acık ama nafile elimi kaldıracak halim yok.. kahvaltımı yaptığımdan beri koltuğa yapıştım kalkamıyorum .. İşim gücüm duruyor hep napıcam beeen..

Evet canım ben + eşim - böyle olunca sorun çıkmıyor kadının negatif erkeğin pozitif olduğunda sorun var.

AY CANIMCIM İLK KUCAĞINA ALANLARDAN OLACAKSIN HADİ HAYIRLISI BAKALIM DENEYİMLERİNİ PAYLAŞ BURDA BAK ÇOK GİRMİYOSUN MERAKTA BIRAKMA BİZİ

canım bende bakacağım barış bebeye hem çeşitte çok dimi orada birde bi toptancı varmış görümcem buldu ben bir bakayım oraya eğer düşünürsen yada ben iyi bulursam sana tavsiye ederim orayada bakarsın

hiçbirşey yapmayacaksın canımmmmmmmmmmm ne zaman buldun o gücü o zaman yaparsın yada akşam kocişine söyle ucundan tutsun azcık işlerin benimki yapıyor vallahi ara sıra

sevgili ikiz anneleri :) :)
face te gezinirken bi foto gördüm. görür görmez aklıma siz geldiniz.
ben de dayanamadım size göstereyim istedim. kim bilir sizinkiler de doğunca ne kadar tatlı olacaklar :)
nasıllar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…