AY CANIMCIM İLK KUCAĞINA ALANLARDAN OLACAKSIN HADİ HAYIRLISI BAKALIM DENEYİMLERİNİ PAYLAŞ BURDA BAK ÇOK GİRMİYOSUN MERAKTA BIRAKMA BİZİ
canım bende bakacağım barış bebeye hem çeşitte çok dimi orada birde bi toptancı varmış görümcem buldu ben bir bakayım oraya eğer düşünürsen yada ben iyi bulursam sana tavsiye ederim orayada bakarsın
Kızlar biyoloji öğretmeni olunca dayanamadım yazayım dedim.....kan uyuşmazlığı nasıl oluyor diye sormuş bir arkadaşımız....annenin rh- ,babanın rh+ olması durumunda görülebilecek bir risk..bebek rh+ olursa doğum sırasında anne ve bebeğin kanları karışabiliyor ve bu durumda anne rh antikoru oluşturuyor ve oluşan antikorlar bebeğe geçip rh proteinini çökeltebiliyor....genellikle antikor üretmek uzun bir süreç olduğu için 2. çocuklarda risk daha fazla.fakat dr lar riski baştan engellemek adına anneye antikor üretimini engelleyici iğne yapıyorlar ve miniklerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliyoruz....
Kızlar ya kalktığımdan beri yerimden kıpırdayamadım.. bizim ev çok sıcak oluuyor.. bütün pencereler acık ama nafile elimi kaldıracak halim yok.. kahvaltımı yaptığımdan beri koltuğa yapıştım kalkamıyorum.. İşim gücüm duruyor hep napıcam beeen..
Canım anneyle babanın kanının tutmaması... Örneğin sen A Rh + sin ama eşin A rh - Bu durumda bile kan uyuşmazlığı mevcuttur.
Kızlar karnımın alt kısmında kasıklarımda herhalde korkudan anlamıyorum da arada adet sancısı gibi bişeyler oluyo
kızlar karnımın alt kısmında kasıklarımda herhalde korkudan anlamıyorum da arada adet sancısı gibi bişeyler oluyo
Yalancı sancılardır canım endişelenme.. Çok normal sona geliyoruz ne de olsa...
anam herkese aynı şeyler oluyo bended e var bugün
Telaş yaptım ya nebiliyim doğuruyomuyum dedim bian :)
kızlar birşey soracağım bu çalışabilir raporunu 32. hafta bitiminde mi alacağız 32. haftaya girdiğimiz gün mü yani 31 haftanın bitimi mi
kızlar birşey soracağım bu çalışabilir raporunu 32. hafta bitiminde mi alacağız 32. haftaya girdiğimiz gün mü yani 31 haftanın bitimi mi
canım 32 bitip 33 e bastığımızda yasal izin başlıo ikiz gebelerde 31.haftada başlıo diye biliyorumkızlar birşey soracağım bu çalışabilir raporunu 32. hafta bitiminde mi alacağız 32. haftaya girdiğimiz gün mü yani 31 haftanın bitimi mi
30. haftada alıyormuşsun cnm çarşamba gittiğimde bende alacağım. doktorum söyledi bana da...
Canım güle güle kullan boşver milleti bende kimle konuşsam alma bişey yeter deyip duruyorlar bende sen gibiyim 29 unda doğurursan böyle olur diyorum milletegerçi ben 22 de evlendim ama bazen diyorum keşke evlenir evlenmez yapsaydım çocuğu
İyi günlerde kullansın senin kuzu şanşlı bebek olucaklar kim ne derse desin
E
teşekkür ederim canım haklısın istediğim gibi alıyorum...29 annelik için çok güzel bir yaş canım hiç üzülme keşke bende daha erken evlenmeye cesaret edebilseydim:)
Kızlar halımız geldi çok güzel çok kaliteli bi arkadaşım sormuştu gelince memnun kalırsan yaz diye çok beğendim kalitesi çok iyi ebatıda iyi alabilirsin canım rahatlıkla
Çok güzel olmuş canım bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?