Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Canım benim çok sağol inşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Ya evet giremiyorum canım benim evde iki oğlan daha olunca biraz yoğunlukta oluyor ama sizi hep takip ediyorum. Öğrenmek istediğiniz ne olursa cevaplarım inşallah. Benim büyük oğlum Ağustos 2, küçük oğlum Eylül 1 , bu da inşallah Temmuz doğumlu olacak bütün yaz aylarını yaşamışım maşallah

teşekkür ederim canım. Kan uyuşmazlığını evlenince hemen çözüyorlar diye biliyordum soruyorlar da zaten. Hamilelikte duyunca o da ne ki dedim.
Kim ne derse desin sen ne almak istoryorsan onu al yap herşey bebişler için:)))

aman dursun senin sağlığın önemli dolayısıyla bebişin kendini ne zaman iyi hissedersen yaparsın zorlama yok canım. peşinden gelmiyorlar ya.

Kızlar karnımın alt kısmında kasıklarımda herhalde korkudan anlamıyorum da arada adet sancısı gibi bişeyler oluyo

kızlar birşey soracağım bu çalışabilir raporunu 32. hafta bitiminde mi alacağız 32. haftaya girdiğimiz gün mü yani 31 haftanın bitimi mi

kızlar birşey soracağım bu çalışabilir raporunu 32. hafta bitiminde mi alacağız 32. haftaya girdiğimiz gün mü yani 31 haftanın bitimi mi

Bana dokt.13 hazıran da gel raporunu alırsın dedi ozaman ben sanırım 32+5 oluyorum canım aslında 14 hazıranda gel dedi izinliymiş ogün öyle 13ünde gel dedi.

Son düzenleme:
canım 32 bitip 33 e bastığımızda yasal izin başlıo ikiz gebelerde 31.haftada başlıo diye biliyorum

teşekkür ederim canım haklısın istediğim gibi alıyorum...29 annelik için çok güzel bir yaş canım hiç üzülme keşke bende daha erken evlenmeye cesaret edebilseydim:)

Kızlar halımız geldi çok güzel çok kaliteli bi arkadaşım sormuştu gelince memnun kalırsan yaz diye çok beğendim kalitesi çok iyi ebatıda iyi alabilirsin canım rahatlıkla

teşekkür ederim canım haklısın istediğim gibi alıyorum...29 annelik için çok güzel bir yaş canım hiç üzülme keşke bende daha erken evlenmeye cesaret edebilseydim:)

Canım biz çok cesaretliydik evlenirken öğrenciyken evlendik 3.5 sene eşimin ailesi baktı bize
Cesaret hat safhadaydı yani:) sadece çocuk için bulamadık o cesareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…