Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Çok güzel olmuş canım bayıldım güle güle kullansın paşamız
İnsan nasıl heycanlanıyo ya

canım odanız çok güzel olmuş. bayıldım vallahi :) Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah.

Çok teşekkür ederiz teyzeleriiii...Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...

Kızlar bugun buyuk gun :) kocacım sigarayı bıraktı oglusuna hazırlık olsun diye :) soz vermisti bebis gelmeden 2 ay once bırakıcam oglum dogana kadar da cigerlerim biraz temizlenir diye.dun gece 12 de icti son sigarasını.bugun 28 haftayı doldurduk 29 olduk cunku.ay cok mutluyum :) tabi butum gun sakız cignemis balon patlatmıs calısırken :) arkadasları baya gulmus ama direniyor bakalım insallah boyle devam eder dua edin

Canım bayıldım bayıldım bayıldımmm oglusun odasına :) :) masallah annesi.Allahım o odanın cıvıl cıvıl bebek sesiyle nesesiyle dolmasını nasip etsin cok harika olmus hersey :)

Muhteşem olmuş canım. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin bu güzelim odasında. Yüreğinize zevkinize sağlık :)

Çok sevindim beğendiğinizeee...Amin kızlarrrr aminnn

İnşallah içmez bir daha canım...Bende eski bir içici olarak (hamilelikte bıraktım) inşallah sonradan da içmem...
Ama yardım alsaydı daha rahat olmazmıydı...Kafasında bitirdiyse içmez ama...Herşey bebişler için :)

Bende eski icenlerdenim ama ne canım istiyor nede daha sonra icmek aklıma geliyor.. Canım 31 hafta olmuşsun bu arada ne güzel :).. 1 ağustos benm doğum tarihim :)..

Canım darısı benimkinin başına. Şimdi bahçede içiyor sigarasını geçen oğluşlarım varken bahçede bile içirtmem haberin olsun dedim. Bakalım belki sebep olur.

canım inşallah vazgeçmez bırakır. Allah ona güç, sabır versin. bende çok istiyorum kocamın bırkmasını çok söz verdi ama niyetlenmiyo bile.

Günaydın kızlaarrr. Hayırlı Cumalar herkese.

Dün itibariyle hastane çantamız hazır. Çantamız dememek lazım çantalarımız hazır. 3 Tane çanta oldu yaf. Birinde benim eşyalarım var. Birinde oğluşlarımın eşyaları var. Birinde de oğluşlarımın kalın bahtaniyeleri var. Bir arkadaşım hava ne olursa olsun kalın bahtaniye götür bebekler üşüyor dedi. O da 22 Nisan da doğum yaptı tecrübeli yani. Bende ne olur ne olmaz diye kalın bahtaniye aldım. Daha iki poşette bebek şekeri ve 2 tane de araba puseti gidecek. Belki bana da oturacak bir yer kalır.... :)

Ogluslarının yuzunu bi gorsun kıyamaz zaten bırakır bence.ama cok zor yıllardır icen birinin blranda bırakması.annem kızkardesime hamileyken bıraktı sigarayı cok tiksinmisti ıyy nasıl icmisim falan diyordu cocuk dogdu basladı hemen simdi torun icin bırak yoksa kucagına alamazsın diyorum doguma kadar bırakıcam soz diyor.bakalım insallah o da bırakır

:) gunaydın canım hayırlı cumalar
Hadi hayırlı olsun .insan cantayı da hazırlayınca hepten moda giriyordur degil mi :) hadi buyusun buyusun en guzel zamanda gelsin bebislerr

Anne karnında 9 ay kalan ikizlerin doğum sonrası küvezde el ele tutuştuğunu gösteren fotoğraflar, internette tık rekoru kırıyor.

Kariyerlerinde ilk defa böyle bir durumla karşılaştıklarını belirten doktorlar, Danel ve Maria adlı ikizlerin, sezeryanla doğduğunu, küveze koyulduktan sonra önce başka yönlere baktıklarını, sonra el ele tutuştuklarını söylüyor.

ALINTIDIR.

:) gunaydın canım hayırlı cumalar
Hadi hayırlı olsun .insan cantayı da hazırlayınca hepten moda giriyordur degil mi :) hadi buyusun buyusun en guzel zamanda gelsin bebislerr

ben daha çanta falan hiç hazırlamadım eksikleride tamamlamadım gecelik pijama vs..

Hamdolsun, bilindik ağrılar. uyku çok az ama katlanıcaz tabii güzeller için. iiler onlar da tepişip duruyorlar
ihmal etme sen de insülinini,,, evet öbür topiğe pek gelemiyorum. ama hep dua ediyorum ..

Benim de daha birsuru eksigim var.haziran da bitirmeyi planlıyorum insallah bi aksilik olmazsa.cunku temmuza bırakırsam temmuzda dogururum gibime geliyor.son ayımda kıpırdamamak planım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…