Çok güzel olmuş canım bayıldımgüle güle kullansın paşamız
İnsan nasıl heycanlanıyo ya
canım odanız çok güzel olmuş. bayıldım vallahi :) Allah sağlıkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah.
Canım bayıldım bayıldım bayıldımmm oglusun odasına :) :) masallah annesi.Allahım o odanın cıvıl cıvıl bebek sesiyle nesesiyle dolmasını nasip etsin cok harika olmus hersey :)
Canım bayıldım bayıldım bayıldımmm oglusun odasına :) :) masallah annesi.Allahım o odanın cıvıl cıvıl bebek sesiyle nesesiyle dolmasını nasip etsin cok harika olmus hersey :)
Muhteşem olmuş canım. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeni nasip etsin bu güzelim odasında. Yüreğinize zevkinize sağlık :)
Kızlar bugun buyuk gun :) kocacım sigarayı bıraktı oglusuna hazırlık olsun diye :) soz vermisti bebis gelmeden 2 ay once bırakıcam oglum dogana kadar da cigerlerim biraz temizlenir diye.dun gece 12 de icti son sigarasını.bugun 28 haftayı doldurduk 29 olduk cunku.ay cok mutluyum :) tabi butum gun sakız cignemis balon patlatmıs calısırken :) arkadasları baya gulmus ama direniyor bakalım insallah boyle devam eder dua edin
İnşallah içmez bir daha canım...Bende eski bir içici olarak (hamilelikte bıraktım) inşallah sonradan da içmem...
Ama yardım alsaydı daha rahat olmazmıydı...Kafasında bitirdiyse içmez ama...Herşey bebişler için :)
Kızlar bugun buyuk gun :) kocacım sigarayı bıraktı oglusuna hazırlık olsun diye :) soz vermisti bebis gelmeden 2 ay once bırakıcam oglum dogana kadar da cigerlerim biraz temizlenir diye.dun gece 12 de icti son sigarasını.bugun 28 haftayı doldurduk 29 olduk cunku.ay cok mutluyum :) tabi butum gun sakız cignemis balon patlatmıs calısırken :) arkadasları baya gulmus ama direniyor bakalım insallah boyle devam eder dua edin
deterjanı ne aldın cnm söylemen mümkünmü...
kızlar birşey soracağım bu çalışabilir raporunu 32. hafta bitiminde mi alacağız 32. haftaya girdiğimiz gün mü yani 31 haftanın bitimi mi
:) gunaydın canım hayırlı cumalar
Hadi hayırlı olsun .insan cantayı da hazırlayınca hepten moda giriyordur degil mi :) hadi buyusun buyusun en guzel zamanda gelsin bebislerr
Evet tatlım ya şekerim çıktı hemde insilünlük kadar yüksek görüşemedik canım gelmiyon diğer topiğede fazla
Ben iyiyim canım bebişte iyi siz nasılsınız bebişlerle
Sorma canım ya gebelikte oluşabilicek her türlü şeyi yaşadım gerçekten çektim haninapalım kuzum sağlıklı olsunda ben çekerim
Canım 260 tı yüzlük yüklemede niye ihmal ettin geç kalmış değilsin mutlaka yaptır çünkü bende 1 ay önce çıktı insilün bugün başlandı şeker çok önemli gebelikte inşallah çıkmaz canım ama yaptır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?