30. haftada alıyormuşsun cnm çarşamba gittiğimde bende alacağım. doktorum söyledi bana da...
Benim de daha birsuru eksigim var.haziran da bitirmeyi planlıyorum insallah bi aksilik olmazsa.cunku temmuza bırakırsam temmuzda dogururum gibime geliyor.son ayımda kıpırdamamak planım :)
Kızlar odamız hazır
rüya gibi pembiş pembiş, çok şeker olmuş güle güle kullan canım
cansın ve monsheroseeeeeee çok güzel olmuş odalarınız allahım sağlıklı günlerde büyümelerini nasip etsin miniklerin benim kızımda heyecanlandı bakarken galiba tekmeliyor bende istiyorum diye
Sağol canım kızına daha güzelleri olsun tatlım istiyodur annesi kızın oda kızlar süslü şeyleri severler
Kızlar bugun buyuk gun :) kocacım sigarayı bıraktı oglusuna hazırlık olsun diye :) soz vermisti bebis gelmeden 2 ay once bırakıcam oglum dogana kadar da cigerlerim biraz temizlenir diye.dun gece 12 de icti son sigarasını.bugun 28 haftayı doldurduk 29 olduk cunku.ay cok mutluyum :) tabi butum gun sakız cignemis balon patlatmıs calısırken :) arkadasları baya gulmus ama direniyor bakalım insallah boyle devam eder dua edin
Kızlar odamız hazır
Kızlar odamız hazır
Günaydın kızlaarrr. Hayırlı Cumalar herkese.
Dün itibariyle hastane çantamız hazır. Çantamız dememek lazım çantalarımız hazır. 3 Tane çanta oldu yaf. Birinde benim eşyalarım var. Birinde oğluşlarımın eşyaları var. Birinde de oğluşlarımın kalın bahtaniyeleri var. Bir arkadaşım hava ne olursa olsun kalın bahtaniye götür bebekler üşüyor dedi. O da 22 Nisan da doğum yaptı tecrübeli yani. Bende ne olur ne olmaz diye kalın bahtaniye aldım. Daha iki poşette bebek şekeri ve 2 tane de araba puseti gidecek. Belki bana da oturacak bir yer kalır.... :)
Kızlar odamız hazır
canım benim süper olmuş, maşallah. Allah güzel günlere göztersin size anne kız:))
çok güzell halında gerçekten çok şık durmuş iyi günlerde kullansın
ayy cnmmm gule gule kullansin eliz 'in , saglicakla huzurla buyusun insallahhh :)
Kızlar odamız hazır
Günaydın kızlaarrr. Hayırlı Cumalar herkese.
Dün itibariyle hastane çantamız hazır. Çantamız dememek lazım çantalarımız hazır. 3 Tane çanta oldu yaf. Birinde benim eşyalarım var. Birinde oğluşlarımın eşyaları var. Birinde de oğluşlarımın kalın bahtaniyeleri var. Bir arkadaşım hava ne olursa olsun kalın bahtaniye götür bebekler üşüyor dedi. O da 22 Nisan da doğum yaptı tecrübeli yani. Bende ne olur ne olmaz diye kalın bahtaniye aldım. Daha iki poşette bebek şekeri ve 2 tane de araba puseti gidecek. Belki bana da oturacak bir yer kalır.... :)
Kızlar odamız hazır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?