Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

30. haftada alıyormuşsun cnm çarşamba gittiğimde bende alacağım. doktorum söyledi bana da...

canım ben de onu soracaktım, ben öğretmenim. ama herkes gibi doğum sonrasına ekletmek istiyorum. çalışabilir raporunu 30. haftada alıcam , sonra da beklenen doğuma ait bi belge almam gerekiyor mu?? bunu okula mı veriyoruz yoksa milli eğitime mi??? bilen var mı??

Benim de daha birsuru eksigim var.haziran da bitirmeyi planlıyorum insallah bi aksilik olmazsa.cunku temmuza bırakırsam temmuzda dogururum gibime geliyor.son ayımda kıpırdamamak planım :)

bende haziranda tamamlamayı düşünüyorum. hem annemde gelicek yardımcı olur bana. zaten benim doğumum ağustos sonu. beşiğimde haziran sonu gelecekmiş zaten. herhalde temmuzda herşeyimiz tam olmuş olur inşallah. bizde o sıcaklarda işleri bitirmiş baygın baygın yatar oluruz.

cansın ve monsheroseeeeeee çok güzel olmuş odalarınız allahım sağlıklı günlerde büyümelerini nasip etsin miniklerin benim kızımda heyecanlandı bakarken galiba tekmeliyor bende istiyorum diye

rüya gibi pembiş pembiş, çok şeker olmuş güle güle kullan canım

Sorma canım şeker kız candy gibi diyorum sağol tatlım ya hep orda oturmak istiyoruz
Eşim diyo ki akşam sen koltukta uyursun bende yatağın altından yatak çıkıyo ya orda uyurum bundan sonra diyo kız yatağında rahat yatsınmış

cansın ve monsheroseeeeeee çok güzel olmuş odalarınız allahım sağlıklı günlerde büyümelerini nasip etsin miniklerin benim kızımda heyecanlandı bakarken galiba tekmeliyor bende istiyorum diye

Sağol canım kızına daha güzelleri olsun tatlım istiyodur annesi kızın oda kızlar süslü şeyleri severler

Ne guzel cnmm :) gozunuz aydinnn :) Oglusun dogdugunda babasi da artik temiz olur oohh .. Sizin adiniza cok sevindim cnm .. :)

Oohh artik size buyuk araba lazim hem giderken , hem gelirken .. :) Ayy hadi gozun aydinnn :)

İ

canım benim süper olmuş, maşallah. Allah güzel günlere göztersin size anne kız:))

çok güzell halında gerçekten çok şık durmuş iyi günlerde kullansın

Sağolun kızlar bitirdik odayı beğenmenize çok sevindim insan heycanlanıyo inanın
Çiçekdemeti canım mağazada o farklı bişeydi biz ev şeklinde istedik mobilyaya uygun yaptılar tatlım

herkese merhaba.odalarınız çok güzel olmuş gerçekten.sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inş bebeklerinizle.benim de bi oğlum olacak inş.isim konusunda karasızım açıkcası.fikirlerinizi almak istiyorum.kayra talha ensar berkay düşündüğümüz isimler arasında.başka isimlerdende önerileriniz varsa bilmek isterim

Kızlar odamız hazır

cnm çok çok güzel olmuş pek cici bici olmuş tam kız bebeiş odası oohhh miss valla güzel günleriniz geçsin odanızda inşallah cnm

pek güzel pek zevkli olmuş odanız cnm ayy ben de çekip koyuyum oğlumun odasının fotolarını siz de bizimkini beğenirsiniz inşallah

hazırlıklı olmak iyidir cnm ben de hazırlıyım diyorum bakalım .. bence sen onları hastaneye gideceğin aracın bagajına koy çünkü 3 çanta artı poşetler falan diyosun eşin o telaşla nasıl alsın hepsini birden gece falan gelmeye kalkarsa miniklerin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…