Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Sağol canım ya hadi sende koy bekliyoruz
çok güzel olmuş maşallah hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah...

Âmin canım çok sağol daha güzelleri size olsun inşallah

Canım bende öğretmenim. Bu izin konusunu iyice araştırdım. Doktorumla da konuştum. ben ikiz annesi olacağım için doğum iznim 30. hafta bitiminde başlayacak. yaza denk geleceği için şimdiden başlatacağım. Aldığınız raporu önce okula götürmeniz gerekiyor. Okuldan prosedüre göre yönlendirme yapıyorlarmış.

Bu arada herkes ne kadar güzel bebek odaları hazırlamış. İmrendim vallahi. Benim kiracı olmamdan dolayı ayrı oda yapma şansı şimdilik yok. İleride oturma odamı iptal edip çocuk odası yaparım diyorum. Maşallah bebekleriniz mutlu mutlu büyüsünler odalarında :)

Ohhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce
Canım çok sağol sende oğluşlarınla çıkarsın tatlım oda alışverişine büyük eve geçince hem daha zevkli olur değil mi kendileri beğenilirler annesi
Sağol kuzum ya böyle beğendim değinecekler herkes çok mutlu oluyorum heycanlanıyorum resmen
Tatlım inan hiç aramadık arasaydık bu kadar uyumlu olmazdı zaten şansı gitti kuzumun

Ohhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce

canım senin oğluşların daha şanslı bence çoğu şeyde annelerinin el emeği var bu paha biçilemez hem bütün gece beraber olacaksınız onlarla daha ne isterler ki oy oy oy hem ilerde daha güzellerini yaparsın onlara benimde odam ufak bakalım nasıl birşey olacak

Odalarınız çok tatlı olmuş yaa.. İkiside birbirinden güzel Maşallahhh .. huzurla mutlulukla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Rabbimm.. Nasıl Heveslendim şimdi :) Bizim odamız hala çalışma odası olarak duruyor.. :).. Bu günlere geldik Allahın izniyle daha dün 8 ay nasıl gecicek diyordum.. Şimdi odalar bile hazır.. Şükürler Olsunnn..

Dimi canım ya bu günleri gördük ya binlerce kez şükürler olsun allahıma tatlım sende başla artık yavaştan çok iş var çok ben daha eşyaları yıkamaya başlamadım oda bitince oh nasıl rahatlıycam....
çok güzel.güle güle kullanın inşallah.
Sağol tatlım ya sağlıkla gelsinde bebişlerimiz

Kızlar ya birşey soracağım göğsümün kenarında kahverengi kısımda sivilceye benzer birşey çıkmıştı ağrıyordu ben de şöyle neymiş diye bakayım dedim patladı baya bir sarı su gibi birşey çıktı sonra ne alaka diycem ama aslında alakalı rahim de ağrı başladı hala göğsüm de ağrıyor ne ola ki acaba

ay canım ya burada en tecrübeli sensin biz bilmiyoruz ki doktorunu bir arasan sorsan

ay canım ya burada en tecrübeli sensin biz bilmiyoruz ki doktorunu bir arasan sorsan

Evet ya dimi en tecrübeli benim ama başıma hiç gelmedi şimdi biraz daha azaldı ağrım Dr lar son aylarda aslında göğüsle oynamayın göğüs ve rahim bağlantılı olduğu için erken doğuma yol açabilir diyorlar bakıyım geçmezse arayacağım mecbur...

kizlar bebeklerinizin odalarini cok guzel hazirlamissiniz gule gule saglikla kullansinlar ...

canım üzülme, bende park yatakla idare edicem. benimde içim gitmiyo desem yalan olur. ama olsun bizde onlara özene bezene genç odası yaparız

Kızlaarr bütün gün kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi sancı vardı hala da devam ediyor.

kuzum ikimiz de 29. haftadayız. sen bana özelden telini mesaj atarmısın. yani doğum sonrasına ekletebiliyor muyuz , kalan haftaları. (bu arada kaç haftamız kalıyo d. sonrasına ekletecek???) zaten seminer dönemine filan gelio benim çoğu.
şimdi bana aşama aşama desene bi ne yapıozz.
az biraz koca kafa gibi davrandım ama kusura bakma işte telaşe..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…