Sağol canım ya hadi sende koy bekliyoruzcnm çok çok güzel olmuş pek cici bici olmuş tam kız bebeiş odası oohhh miss valla güzel günleriniz geçsin odanızda inşallah cnm
pek güzel pek zevkli olmuş odanız cnm ayy ben de çekip koyuyum oğlumun odasının fotolarını siz de bizimkini beğenirsiniz inşallah
hazırlıklı olmak iyidir cnm ben de hazırlıyım diyorum bakalım .. bence sen onları hastaneye gideceğin aracın bagajına koy çünkü 3 çanta artı poşetler falan diyosun eşin o telaşla nasıl alsın hepsini birden gece falan gelmeye kalkarsa miniklerin
çok güzel olmuş maşallah hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah...
Kızlar odamız hazır
canım ben de onu soracaktım, ben öğretmenim. ama herkes gibi doğum sonrasına ekletmek istiyorum. çalışabilir raporunu 30. haftada alıcam , sonra da beklenen doğuma ait bi belge almam gerekiyor mu?? bunu okula mı veriyoruz yoksa milli eğitime mi??? bilen var mı??
Kızlar odamız hazır
Canım çok sağol sende oğluşlarınla çıkarsın tatlım oda alışverişine büyük eve geçince hem daha zevkli olur değil mi kendileri beğenilirler annesiOhhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce
Sağol kuzum ya böyle beğendim değinecekler herkes çok mutlu oluyorum heycanlanıyorum resmencanım çok güzel olmuş tam prenses odası :) daha öncede söylemiştim odanı çok beğendim diye halı be lamba uyumuna bayıldım çok zevkli seçimler....kızında bayılır odasına eminim sağlıkla, huzur içinde büyüsün odasında...
Ohhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce
Kızlar odamız hazır
Dimi canım ya bu günleri gördük ya binlerce kez şükürler olsun allahıma tatlım sende başla artık yavaştan çok iş var çok ben daha eşyaları yıkamaya başlamadım oda bitince oh nasıl rahatlıycam....Odalarınız çok tatlı olmuş yaa.. İkiside birbirinden güzel Maşallahhh .. huzurla mutlulukla hayırlısıyla kullanmayı nasip etsin Rabbimm.. Nasıl Heveslendim şimdi :) Bizim odamız hala çalışma odası olarak duruyor.. :).. Bu günlere geldik Allahın izniyle daha dün 8 ay nasıl gecicek diyordum.. Şimdi odalar bile hazır.. Şükürler Olsunnn..
Sağol tatlım ya sağlıkla gelsinde bebişlerimizçok güzel.güle güle kullanın inşallah.
Kızlar ya birşey soracağım göğsümün kenarında kahverengi kısımda sivilceye benzer birşey çıkmıştı ağrıyordu ben de şöyle neymiş diye bakayım dedim patladı baya bir sarı su gibi birşey çıktı sonra ne alaka diycem ama aslında alakalı rahim de ağrı başladı hala göğsüm de ağrıyor ne ola ki acaba
ay canım ya burada en tecrübeli sensin biz bilmiyoruz ki doktorunu bir arasan sorsan
Ohhh tam bir prenses odası olmuş annesi. Sağlıcakla büyüsün odasında kuzucunnn.. Oğluşlarımın odası yok ya içimde kalıyor bunları görünce
canım üzülme, bende park yatakla idare edicem. benimde içim gitmiyo desem yalan olur. ama olsun bizde onlara özene bezene genç odası yaparız
Canım bende öğretmenim. Bu izin konusunu iyice araştırdım. Doktorumla da konuştum. ben ikiz annesi olacağım için doğum iznim 30. hafta bitiminde başlayacak. yaza denk geleceği için şimdiden başlatacağım. Aldığınız raporu önce okula götürmeniz gerekiyor. Okuldan prosedüre göre yönlendirme yapıyorlarmış.
Bu arada herkes ne kadar güzel bebek odaları hazırlamış. İmrendim vallahi. Benim kiracı olmamdan dolayı ayrı oda yapma şansı şimdilik yok. İleride oturma odamı iptal edip çocuk odası yaparım diyorum. Maşallah bebekleriniz mutlu mutlu büyüsünler odalarında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?