Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

canım göğsünle çok oynama diye duydum ben , süt gelirmiş ovalarsan çok. bu da erken doğuma yol açabilirmiş bazen.. ama panik olma bi doktorunu ara hemen e mi??

canım üzülme, bende park yatakla idare edicem. benimde içim gitmiyo desem yalan olur. ama olsun bizde onlara özene bezene genç odası yaparız

ben de sizdenim kuzular. benim evim de kira küçükk,, bugün 1 park yatak aldık, artık bi iki hafta aynı yerde yatsınlar da alıcaz bi tane daha. ama özenio insaqn hakkaten bu odaların güzelliğine baktıkça..

selam kızlar nasılsınız kızlar odalarınız çok güzel olmuş bayıldım bayıldım bende park yatak aldım napim ev küçük ve kredi ödüyoruz mecburen böle oldu bide dolap alıcaz gecici sonra yavaş yavaş genç odası hazırlıcaz ama sizin odaalrada içim gitmedi değil eşime bile gösterdim çok özendim çok

Kızlaarr bütün gün kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi sancı vardı hala da devam ediyor.

Canım geçen gece benimde öyle hem kasıklarım hem belim hemde ne arıydı kasıklarım daha fazlaydı ama belime vuruyordu böle
Yorulduysan olabilir ben gece 5e kadar uyuyamadım ama geçti sabah kalktığımda canım çoksa git doktora nst ye falan bağlarlar ihmal etme

Canım dinlenince yada pozisyon degistirince geviyorsa yalancı sancıymıs ya sende durum ne?ya pozitif dusun bitanem iki tane bebis var normal yani belki kavga ediolardır :)

ben de sizdenim kuzular. benim evim de kira küçükk,, bugün 1 park yatak aldık, artık bi iki hafta aynı yerde yatsınlar da alıcaz bi tane daha. ama özenio insaqn hakkaten bu odaların güzelliğine baktıkça..

ay sorma bu kiracılık öldürecek beni ya. adamın oğlu nişanlı, ne zaman düğününüz ona göre bakalım çıkalım diyoruz. evlenmeyi düşünmüyo diyolar. bende dedim ya baharda çıkarız ya da bu sene çıkamayız. oturun oturun diyolar. tabi amaçları son aya kadar kira almak. bundan önceki ev sahibide bigün geldi evi sattım dedi gitti... artık ev sahiplerine hiç güvenmiyorum. en iyisi bile kiracının canına bi şekilde okuyo. o yüzden şu anki evi hiç sahiplenemiyorum. gel de mobilya al şimdi....

Son düzenleme:
Kızlar tansiyonum 9 a 5 cok dusuk.normalim hep 10 a 8 dir.tansiyon dusuklugı bebegi etkiler mi sizce??

Kızlar tansiyonum 9 a 5 cok dusuk.normalim hep 10 a 8 dir.tansiyon dusuklugı bebegi etkiler mi sizce??

Canım ayaklarını dikip yat kan akımının düşmesi bebeğin kinide etkilermiş bebişe bişii olmaz korkma tatlım benimde küçüknolan hep 5 6 tuzlu ayranda iç tatlım benimde öyle hep düşük tansiyonum

Son düzenleme:
CANSIN ve Moonsherose odalarınıza bayıldım ikiside çok güzeller.. Allah sağlıkcakla bebeişlerinizi büyütmeyi nasip etsin odalarınızda inşallah:) benim minicik bir odam var bebiş için.. mobilyalarıda zar zor sığdırıcaz bakalım beğendik ama daha almadık.. duvar kağıdı perdesi halısı derkeeeeeen odadan önce bebiş gelicek gibi

kızlar buarada ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ya genitali göremediğim için jilet tehlikeli olmaya başladı.. ağda yaparken kasılırsam bebeğe bişey olurmu sizce? hamileliğin başından beri tırstım tırstım jilet kullandım kolaydı ozaman tabi:) şimdi doğum aklıma geldikçe bebişi orda doğurursam diye korkuyorum yaw:S bi akıl verin bana

ya canım sorma benimde en büyük derdim bu vallahi bende jileti vurdumda vurdum napayım doktora gideceğim zamanla ağda zamanlarım birbirini tutmayınca doktorada ayıp olur diye ufacık çıksa bile jilet yaptım şimdide bayağı sert çıktılar kuaförede utanıyorum bu ne der diye ama gitmek lazım böyle olmaz

Canım bir aralar benim tansiyon 8-4 dü. Doktorum düşük tansiyondan endişelenme bizi korkutan yüksek tansiyondur. Ama bayılacak gibi hissedersen hemen yere yat nerede olursa olsun. Düşme sakın dedi.Aklında olsun seninde cnm.

canım ben ömrüm boyunca gitmedim zaten utanç konusuna hiç girme:) ben tüp bebek yaptrıdğım için çok fazla hormon ilacı kullandım almak istemedim hemde bebeğimin tutunması durumunu riske atmak istemedim vurdum jileti.. hem bidaha mı görcen boşver ağdacıyı :) ben bebiş kasılırsam zarar görürmü diye daha çok tırsıyorum..

Canım alan kişi küçük küçük alır ve kıl yönüne çekerse canın yanmaz ve kasılmazsın. Benimde Pazartesi arkadaşım gelecek bacaklarımı almaya. Canımmm görsen 10 dk bitireceği işi 1 saatte bitiriyor canım yanmasın diye.. Aslında tanıdık birinin alması daha iyi olur senin için. Ama gebeliğin başından beri jilet yapıp şimdi ağda yapacaksan acımaması kaçınılmazdır.

Canım sağol seninkide güzel olucak inşallah
Tatlım ben baştan beri jilet yapıyorum geçen eşim yardım etti ulaşamadığım yerlere
Ağdacıyada kasılmadan değil mikrop kaparım diye gitmiyorum gitmicemde napalım olduğu kadar Dr lar neler görüyolardır çok kafaya takmanın anlamı yok ama temiz güvenliyse gittiğin yer git bana doktorum tembihledi ağdacı yok diye en çok mikrop onlarda varmış benim rahimde dikiş var belki o yüzden daha hassastır doktorum

Canım aman Allah korusun. Aman sen gitme. Dikişlerin açılır birşey olur.. Zaten insan gibi alacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…