Kızlar ya birşey soracağım göğsümün kenarında kahverengi kısımda sivilceye benzer birşey çıkmıştı ağrıyordu ben de şöyle neymiş diye bakayım dedim patladı baya bir sarı su gibi birşey çıktı sonra ne alaka diycem ama aslında alakalı rahim de ağrı başladı hala göğsüm de ağrıyor ne ola ki acaba
canım üzülme, bende park yatakla idare edicem. benimde içim gitmiyo desem yalan olur. ama olsun bizde onlara özene bezene genç odası yaparız
Kızlaarr bütün gün kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi sancı vardı hala da devam ediyor
.
Kızlaarr bütün gün kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi sancı vardı hala da devam ediyor.
Kızlaarr bütün gün kasıklarımda ve belimde adet olacakmışım gibi sancı vardı hala da devam ediyor.
ben de sizdenim kuzular. benim evim de kira küçükk,, bugün 1 park yatak aldık, artık bi iki hafta aynı yerde yatsınlar da alıcaz bi tane daha. ama özenio insaqn hakkaten bu odaların güzelliğine baktıkça..
Kızlar tansiyonum 9 a 5 cok dusuk.normalim hep 10 a 8 dir.tansiyon dusuklugı bebegi etkiler mi sizce??
Biraz dolandım geçti ağrılarım şimdi. Yorulmadım aksine çok oturdum
CANSIN ve Moonsherose odalarınıza bayıldım ikiside çok güzeller.. Allah sağlıkcakla bebeişlerinizi büyütmeyi nasip etsin odalarınızda inşallah:) benim minicik bir odam var bebiş için.. mobilyalarıda zar zor sığdırıcaz bakalım beğendik ama daha almadık.. duvar kağıdı perdesi halısı derkeeeeeen odadan önce bebiş gelicek gibi
kızlar buarada ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ya genitali göremediğim için jilet tehlikeli olmaya başladı.. ağda yaparken kasılırsam bebeğe bişey olurmu sizce? hamileliğin başından beri tırstım tırstım jilet kullandım kolaydı ozaman tabi:) şimdi doğum aklıma geldikçe bebişi orda doğurursam diye korkuyorum yaw:S bi akıl verin bana
Kızlar tansiyonum 9 a 5 cok dusuk.normalim hep 10 a 8 dir.tansiyon dusuklugı bebegi etkiler mi sizce??
ya canım sorma benimde en büyük derdim bu vallahi bende jileti vurdumda vurdum napayım doktora gideceğim zamanla ağda zamanlarım birbirini tutmayınca doktorada ayıp olur diye ufacık çıksa bile jilet yaptım şimdide bayağı sert çıktılar kuaförede utanıyorum bu ne der diyeama gitmek lazım böyle olmaz
CANSIN ve Moonsherose odalarınıza bayıldım ikiside çok güzeller.. Allah sağlıkcakla bebeişlerinizi büyütmeyi nasip etsin odalarınızda inşallah:) benim minicik bir odam var bebiş için.. mobilyalarıda zar zor sığdırıcaz bakalım beğendik ama daha almadık.. duvar kağıdı perdesi halısı derkeeeeeen odadan önce bebiş gelicek gibi
kızlar buarada ben kuaföre gitmeyi düşünüyorum ya genitali göremediğim için jilet tehlikeli olmaya başladı.. ağda yaparken kasılırsam bebeğe bişey olurmu sizce? hamileliğin başından beri tırstım tırstım jilet kullandım kolaydı ozaman tabi:) şimdi doğum aklıma geldikçe bebişi orda doğurursam diye korkuyorum yaw:S bi akıl verin bana
Canım sağol seninkide güzel olucak inşallah
Tatlım ben baştan beri jilet yapıyorum geçen eşim yardım etti ulaşamadığım yerlere
Ağdacıyada kasılmadan değil mikrop kaparım diye gitmiyorum gitmicemde napalım olduğu kadar Dr lar neler görüyolardır çok kafaya takmanın anlamı yok ama temiz güvenliyse gittiğin yer git bana doktorum tembihledi ağdacı yok diye en çok mikrop onlarda varmış benim rahimde dikiş var belki o yüzden daha hassastır doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?