bende geldimm :) ya kizlar ben hala hamilelik gunlugunu imza bolumune eklemeye korkuyorum kesenin biraz yamuk olmasi beni tereddute dusuruyo ins haftaya bi sorun cikmaz ve bende imzami eklerim dualariniza ihtiyacim var kizlar
arastrdim cnm dusukle sonlananda var normale donenede varmis rabbim bu mubarek gunde hayirlisiyla kucagimizi almayi nasip etsin folikasit bide progestan fitil verdi cnm kan degerimin guzel cikmasi rahatlatiyo icimi bi nemze bakalim carsambayi iple cekiyorum ins sende hayrlisiyla gorursun keseyi sag saglim kucagina almak nasip olur :)sdkrtp canim icini ferah tut benim de hep korkularim var ben keseyide göremedim daha ayin 18 e randevum arastirdin mi netten kese öyle olunca ne oluyormus bol bol dua et ben esmaül hüsnada El-Musavvir 336 hergün okuyorum bebegi düsükten ve bilmedigimiz hertürlü kötülüklere karsi koruyor cok inanarak okuyorum vitamin tablette aliyormusun canim
aaaa cnm cok sevindim gordunuz dwmek keseleri nasillar allahim sevincimizi daim etsin insssss cok mutlu oldum vallaarkadaşlar bende geldim
karşınızda ikiz annesi var
arastrdim cnm dusukle sonlananda var normale donenede varmis rabbim bu mubarek gunde hayirlisiyla kucagimizi almayi nasip etsin folikasit bide progestan fitil verdi cnm kan degerimin guzel cikmasi rahatlatiyo icimi bi nemze bakalim carsambayi iple cekiyorum ins sende hayrlisiyla gorursun keseyi sag saglim kucagina almak nasip olur :)
aaaa cnm cok sevindim gordunuz dwmek keseleri nasillar allahim sevincimizi daim etsin insssss cok mutlu oldum valla
cnm ben cok tedirginim kac haftalik senin ben 10 kasimda asilama yaptim 6 haftalik olmasi lazim ama kese kucuk oldugu icin 4 haftalik dedi doktor senin kac haftalik??arkadaşım sende canını sıkma ne olur
bak benimkinin biri 7 mm diğeri 4.2 mm
ama iyi dedi
herşey yoluna girer bak gör
pozitif düşünelim pozitif olsun düşüncesine her zaman inanırım
cnm ben cok tedirginim kac haftalik senin ben 10 kasimda asilama yaptim 6 haftalik olmasi lazim ama kese kucuk oldugu icin 4 haftalik dedi doktor senin kac haftalik??
cnm benim sag tarafta 6 cm kist olusmus biz ondan zor gorduk keseyi doktor hamilesin evet dedi inss haftaya guzel haberler alirim dualariniza ihtiyacimiz varevet gösterdi içindeki bebişi bile belli resimde sende rahatla biiii
pozitif olalım
inşallah canım ikiz annesiyim duamın inşallah kuvveti çok olurcnm benim sag tarafta 6 cm kist olusmus biz ondan zor gorduk keseyi doktor hamilesin evet dedi inss haftaya guzel haberler alirim dualariniza ihtiyacimiz var
cnm benim sag tarafta 6 cm kist olusmus biz ondan zor gorduk keseyi doktor hamilesin evet dedi inss haftaya guzel haberler alirim dualariniza ihtiyacimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?