bize asilamadan sonra yasaklamadi cnm hamile oldugumu duyduktan sonra yapmayin dedi suandada ole yasakbize ilişkiyide yasaklamıştı sizede öyle demi
cnm bide doktorum bana 10 mm kucuk keseler 3 bucuk 4 haftaya isarettir dediikizi duyunca sevindim sormayı unuttum
ama 14 kasımda aşılama yaptırdım
bugün 5 hafta bitti ama benim yumurtanın biri 5 diğeri 4 haftadır bence
cnm ben adet olcam die ne isler ne hareketler yaptim cunku butun belirtiler hastalancakmisim gibiydi ama cok sukur hastalanmadim hamileymisim inss sende hamilesindir :)ayy ne güzel yaa yarabbim biz isteyen kullarınada ver.bu gün yarın adet olmaz poxitif sonuç alırsam bende aranıza katılcam inşallah ne olur şans dileyin.şimdi taze annelere bir soru sormak istiyorum. adet gününden bir gün önce adet öncesi karın ve bel hassasiyeti olur ya her an kırmızılar gelcek gibi öyle oldunuzmu yoksa adet olmuyacağınızı anladınızmı bende ara ara yokluyo bide mide hassasiyeti var çrkiliyo iç bulantısı gibi bu ay klomende ilk ayım.
cnm bide doktorum bana 10 mm kucuk keseler 3 bucuk 4 haftaya isarettir dedi
diger doktor kontrolümde sorarım ama benimki ikiz oldugu için normale göre küçük olabilir
hayrlisi cnm sag saglim kucaklarimiza aliriz insss :)diger doktor kontrolümde sorarım ama benimki ikiz oldugu için normale göre küçük olabilir
olurr inss cnm rabbim tum isteyenlere nasip etsin kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin insss :)ayyy canım ya güzel dileklerin için çok teşekkür. bende ağustos annesi olmak istiyorum.sizle devam etsem keşke.valla bende şu anda uzandım keyfim gitti pazar günü bir geçsin ben delirmeden.göbek deliğimden aşağısı hamile değilsin diyo adet belirtisi yüzünden kalbim az kaldı sevinmene diyor.babasıyla ben çok istiyoruz onu gelsin artık
Aaa tebrik ederiiiiiimmmm harika bi haberr bende cokk istiyorum ikiz ama hayirlisi tabiki ay bide ücüz olurmus super yaaabiraz önce doktordan geldim
2 keseyi gösterdi resmini çekti
biri 7 mm diğeri 4.2 mm dedi
iyi dedi progestana devam folbiol yazdı vitamin hapı
haftaya cuma çağırdı
ama doktor 3.süde gözüküyo gibi dedi
cuma dananın kuyruğunu koparacaz
Hos geldiniz aramiza ben ilk hamileligimde hic ne adet agrisi cektim nede bir belirti ama bu sefer ilk asilamam da öyle adet agrim olduki inanmazdim hamile kalacagima ama bekledim bejledim gelmedi 5 gün önceden pozitifi gördgm halde bile yok inanmiyordum doktor telde hamilesiniz dedi diyorum olmaz ben adet olucam ama tabi adet belirtiside olabilir test yaptiniz mi?ayy ne güzel yaa yarabbim biz isteyen kullarınada ver.bu gün yarın adet olmaz poxitif sonuç alırsam bende aranıza katılcam inşallah ne olur şans dileyin.şimdi taze annelere bir soru sormak istiyorum. adet gününden bir gün önce adet öncesi karın ve bel hassasiyeti olur ya her an kırmızılar gelcek gibi öyle oldunuzmu yoksa adet olmuyacağınızı anladınızmı bende ara ara yokluyo bide mide hassasiyeti var çrkiliyo iç bulantısı gibi bu ay klomende ilk ayım.
cnm benm igneden sonra yumurtam catlamis ve kiste donusmus yani igneden sonrada buyuyebiliyo alalhim ins olumlu buyutmustur ben suan hamileyim ve 6 cm kistim varhoş buldum ırmakcım hayır test yapmadım yapamıycamda galiba.tuvaletle mekşk dokuyorum pazar gününe kadar adet olmazsam hayırlısı.klomen kullandığım için bir umut diyorum.2 yumurtam vardı 18. ve 16.küsürlü bişeydi cuma sabahki muayenede o gece iğne vurdum küçüklermi sizce yumurta boyutları ovitrelle den sonra da büyümeye devam ediyomu bu yumurtalar.ovitreleden sonra 34-36.st ilişki dedi dr. beklemekten başka çare yok test yapmayada cesareti m yok daha önce bir kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum
Canm ben asilamaya adetin 2. Günü basladim 7 gün boyunca göbekten igne yaptim sagda 2 solda 4 yum. Vardi ama sagdakiler büyüktü biri 19 digeri 10 du doktor 2 gün sonra asilama yapicaz dedi ve sagdaki 1 tanesi 22 olmustu ve asilama oldum 10-15 gün sonrada sonucu aldim yani anlattigin yöntemi hic bilmiyorum ne desem yalan olur ben puregon kullandimhoş buldum ırmakcım hayır test yapmadım yapamıycamda galiba.tuvaletle mekşk dokuyorum pazar gününe kadar adet olmazsam hayırlısı.klomen kullandığım için bir umut diyorum.2 yumurtam vardı 18. ve 16.küsürlü bişeydi cuma sabahki muayenede o gece iğne vurdum küçüklermi sizce yumurta boyutları ovitrelle den sonra da büyümeye devam ediyomu bu yumurtalar.ovitreleden sonra 34-36.st ilişki dedi dr. beklemekten başka çare yok test yapmayada cesareti m yok daha önce bir kimyasal gebeliğim var ondan korkuyorum
ayy tebrikler canım tüp mü yoksa.maşallahbiraz önce doktordan geldim
2 keseyi gösterdi resmini çekti
biri 7 mm diğeri 4.2 mm dedi
iyi dedi progestana devam folbiol yazdı vitamin hapı
haftaya cuma çağırdı
ama doktor 3.süde gözüküyo gibi dedi
cuma dananın kuyruğunu koparacaz
bnde de kanda kesin ama adet olcakmışım gibi oluyo ara ara normal heralde bunlar ya ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum devamlı değilse ve kanama yoksa takma dedi.ayyy canım ya güzel dileklerin için çok teşekkür. bende ağustos annesi olmak istiyorum.sizle devam etsem keşke.valla bende şu anda uzandım keyfim gitti pazar günü bir geçsin ben delirmeden.göbek deliğimden aşağısı hamile değilsin diyo adet belirtisi yüzünden kalbim az kaldı sevinmene diyor.babasıyla ben çok istiyoruz onu gelsin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?