Agustos 2015 bebisleri

Kizzlarrr hanimmlaar nerelerdesiniz doğuma birlikte gün sayalım son şikayetler nedir kacinci haftadasiniz isim ne düsündünüz.... konusacak cok konu var yazilarinizi bekliyorum
selam
oğlumun adını mehmet ege koyduk sağlıklı olur inşallah 33+3deyiz belim ve kalça kemiğim ağrıyor ayakta durduğum zamanlar. onun dışında bi şikayetim yok çok şükür. inşallah bebişim de iyidir. doktor biraz iri olduğunu söyledi. inşallah herkesin bebişi iyidir..

Adiyla yasasin insallah canim benimde ara ara kasik agrim oluyor 2 haftadir acilmami var diye doktora gidiyoruz ama yalanci agrilarmis..
Benim bebisinde grami fazlaymis masallah diyim :) rabbim sağlıcakla kucagımıza almayı nasip etsin

kızlar selam
bebişleriniz kaç haftalık kaç gram? ben bugün kontrole gittim bebek çok iri dedi endişelendirdi beni doktor. 33+3 2.600 gr oğlum. çok mu ki
Benimki 32 haftalikken 2 kilo idi doktor 1700 olmasi lazim biraz iri dedi ama seninki bayagi iriymis gebelik sekerin mi var genelde ondan dolayi bebekler iri oluyor

Benimki 32 haftalikken 2 kilo idi doktor 1700 olmasi lazim biraz iri dedi ama seninki bayagi iriymis gebelik sekerin mi var genelde ondan dolayi bebekler iri oluyor
şeker yüklemesi yaptırmadım ama şekerim yok doktor iri olduğunu baştan beri söylüyodu da bu sefer açlık tokluk şekerime bakıldı gayet normaldi. yapısal olabilir dedi doktor. ben de öyle tahmin ediyorum zaten eşim 1.90 boyunda ve şişman değil ama yapılı biri. ona benzeyecek heralde :) şuan 35. haftadayız ve 3.380 gram beyefendi :) normal doğuramıycam heralde sağlıklı olsun...

yanlış söyledim ya, 36. haftam bitmek üzere. bu arada nst serüveniniz başladı mı? ben ilk defa bugün girdim. doktor bebeğin çok hareketli olmadığını söyledi. ben de biraz hissediyorum daha yavaş olduğunu. sizde de durum aynı mı? malum büyüdükçe yerleri azalıyo bebişlerin.6. 7. aylarda çok hareketliydi çünkü. doktorum da hiç konuşkan değil saolsun hiç açıklama yapmıyo. ben araştırıyorum soruyorum böyle işte...

Aramizda 2 gün varmis canim bende 36. Haftanin icindeyim bugün gittim dr. Nst ne hic bilmiyorum.. benim bebis 2700 olmus dr cok iyi dedi dogum olarakta büyük bir ihtimal normal olacak ben sezeryandan cok korkuyorum tabi nasip hangisi olur bilemem bebegin hareketi konusunda benimki bayagi hareketli doktorda dedi kafasida asagida artik bekliyoruz dogumu heyecanla :)

Canim bebegin iri ya tam gününü beklemez bence 2 -3 hafta icerisinde dogum yaparsin gibime geliyor ark.da öyle iri doktor 1 hafta erken dogar demis Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin insallah

Hanimlar doguma cok az kaldi kim dogurursa buradakileride bildirsin lütfen rabbim hepinizi bi ikinmada kurtarsin insallah herkeze hayirli bayramlar diliyorum

Hanimlar doguma cok az kaldi kim dogurursa buradakileride bildirsin lütfen rabbim hepinizi bi ikinmada kurtarsin insallah herkeze hayirli bayramlar diliyorum
amin canım hepimizin bebişleri sağlıkla doğsun doğumlarımız kolay olsun inşallah.. iyi bayramlar...

ah ne iyi normal doğurursun inşallah. hayırlısı tabi de ben de çok istiyorum… nst hani şu karnına kemerlerle dinleme cihazı takıyolar yarım saat filan hem bebeğin kalp atışları hareketliliği hem de kasılmaların ölçülüyo. bazen bu kasılmaları biz pek hisssetmiyoruz ama doğumun habercisi oluyo. doktor ona göre müdahale ediyo. fazla kasılma varsa bebiş sıkıntıya girmesin diye doğum sürecini erkene alabiliyo. aslında bu hafta itibarıyla senin de girmen lazım. 36. haftada başlıyo rutin olarak haftada bir yapılıyo diye biliyorum. ama tabi dokrorunun da bi bildiği vardır canım.

Aa tamam biliyorum o aleti ama ismini bilmiyordum :) onu dogumda da takiyorlarmis sanci gelecegi zaman ebe sana söylüyormus simdi gelcek sanci sakin olmaya calis diye tsk ederim bilgilendirdigin icin :*:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…