Hosgeldiniz hayirli olsun hamileliginiz bende adet agrisi yasadim inanamadim ama bugünde tam 4 hafta bitti yarin 2. Ayin icerisine girecegim agri felan birden kesildi :)bnde de kanda kesin ama adet olcakmışım gibi oluyo ara ara normal heralde bunlar ya ben sağlık ocağındaki hemşireye sordum devamlı değilse ve kanama yoksa takma dedi.
tebrikler canım akıntı oldu mu sende de bnde oluyo yaa ilk olunca tecrübesiziz.Hosgeldiniz hayirli olsun hamileliginiz bende adet agrisi yasadim inanamadim ama bugünde tam 4 hafta bitti yarin 2. Ayin icerisine girecegim agri felan birden kesildi :)
Akinti olup olmadigini anlayamiyorum cünkü hergece puregon jel kullaniyorum oda zamanla aktigi icin bilemiyorum jel mi yoksa akintimi diye siz normal yollami hamile kaldiniz?tebrikler canım akıntı oldu mu sende de bnde oluyo yaa ilk olunca tecrübesiziz.
Evet ama 10 ay sonra fsh yüksekliği vardı bnde tedaviye başlamayı düşünmüştüm. O jel ne işe yarıyor ki.Akinti olup olmadigini anlayamiyorum cünkü hergece puregon jel kullaniyorum oda zamanla aktigi icin bilemiyorum jel mi yoksa akintimi diye siz normal yollami hamile kaldiniz?
Belki yerleşme kanaması dır canım adet bnde ilk gün yoğun olur geldi mi gelir sende de öyle olmaz mı. Stres yapmaayyy bu gün gündüz adet ağrım var dedim ya ıslaklık hissettim pembe akıntı geldi kesildi adet olcam galiba
yok canım aşılamayla olduayy tebrikler canım tüp mü yoksa.maşallah
gunaydin guzel anne adaylari nasil gidiyor? ya bisey dicem ben normaldede cok duygusalimdir ama bu hamileliktenmidir nedir simdi afedersiniz ota boka agliyorum nerdeyse sizde durumlar nedir???
kiz gelio desene :))) hadi hayrlisi inssscanım çok eşki yemek istiyor bazen limonu tuzlayıp yiyorum
bazen nar ekşisini sulandırıp içiyorum
eşki tarhanalar eşki ne varsa turşu felan
tatlıda hiç birşey canım çekmiyor
cnm neyptin hastalndinmi imzayi kaldirmissin???amiinn canım benim .sende çok güzel bir dokuz ay geçir arkandan bende geleyim.ilgin için teşeklürlrr.hayırlı uğurlu olsun sanada tatlım.ayy ben yine bi lavobaya gideyim.
Ben de duygularimi yitirmis durumdayim sadece seytan ugrasiyor benle kötü seyler aklima geliyor Allahim yardim etsin dua edin kizlarrgunaydin guzel anne adaylari nasil gidiyor? ya bisey dicem ben normaldede cok duygusalimdir ama bu hamileliktenmidir nedir simdi afedersiniz ota boka agliyorum nerdeyse sizde durumlar nedir???
cnm ayni sikintilar bendede var benim endiselerimde bebekle ilgili devamli kuruyom olcakmi bos gebelikmi dismi die kafayi yiycem kese gormekle bitmiyo inan birazda yamuk olunca kese aklimdan cikmiyo agliyorum agliyorum olmazsa bidaha nezaman hamile kalabilirim die neler dusunuyorum nelerKizlar sizin büyük kac yumurtaniz vardi yani catlatma ignesi vurunurken ya herkez gitti en azindan kan testindede olsa cogulmu yoksa tek gebelik mi ögrendi ben ne yapacagim ya ayin 18 e kadar beklemem lazimm
Canimm bol bol dua et ben hep yaziyorum dua etmeyi seviyorsaniz Allahin esmasi El musavvir i günde 336 kere tesbih edin rabbim düsükten ve sakatliktan korur evelallah ya bide biz kimseye söylemedik anne babalar disinda korkuyoruz ilkinde herkez duymustu kaybedincede herkeze dert anlattik insallah birdaha o aciyi yasamam rabbim kimseye yasatmasinncnm ayni sikintilar bendede var benim endiselerimde bebekle ilgili devamli kuruyom olcakmi bos gebelikmi dismi die kafayi yiycem kese gormekle bitmiyo inan birazda yamuk olunca kese aklimdan cikmiyo agliyorum agliyorum olmazsa bidaha nezaman hamile kalabilirim die neler dusunuyorum neler
cnm neyptin hastalndinmi imzayi kaldirmissin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?