merhaba cnm cok gecmisler olsun ins neden erken dogma riaki var bebegin? bende 28 haftanin icindeyiz cok sukur ii gidio ama bende 2 ay once babami kaybettim bebsbebegim bana destek oluyo cok sukur ama psikolojik olarak pek ii degilimSelamm güzel anneler umarim hamileliginiz cok güzel geciyordur ben uzun bir süredir buraya yazamadim hamileligim bayagi agir geciyor hamile kaldim kalali bel agrisi migde agrisi kusma derken nerdeyse hastahaneden cikamaz hale geldim suan 7. Ayin icerisindeyim megersem safra kesesi taslarla dolmus ve bugüne kadar bunlarin acisini cekmisim 1 hafta önce bu halimle ameliyat oldum suan hersey yolunda sizleri bilgilendirmek istedigim icin yaziyorum benim gibi sorunu olan varsa ilk is safraya baktirmaniz olsun keske cok önce bakilsaydi ve karnim bu kadar büyümeden ameliyat olabilseydim tabi simdide erken dogum riskimiz var sizlerden dua bekliyorum insallah bebegim zamaninda gelir... sizlerde gidisatlari yazarsaniz sevinirim hepinize kucak dolusu sevgiler
Çok saol canim benim.merhaba cnm cok gecmisler olsun ins neden erken dogma riaki var bebegin? bende 28 haftanin icindeyiz cok sukur ii gidio ama bende 2 ay once babami kaybettim bebsbebegim bana destek oluyo cok sukur ama psikolojik olarak pek ii degilim
Çok az kusmam oluyo ara ara da bulantim doktor doğuma kadar sürebilir dedi ama şükür o sürekli bulantı hissinden Her yediğimi çıkarmalardan kurtuldum çok kötü bi donemdi şimdi bebeğim hareket ediyo hamile olduğumu tam anlamıyla hissedebiliyorum kilo almaya basladim kan ilaçlarını alabiliyorum herşey yoluna girdi ama buyudukce de ağrılar basliyo hamilelik zor is :))Canim nasil oldun kusmalarin durdu mu?
saol cnm allah razi olsun ole elimizden bisey gelmiyoki malesef rabbim bana dayanma gucu olarak bebgimi verdi hamdolsun cnm benimkide kiz rabbim hayirliaiyla kucagimiza almak nasio etsin evlatlarimizi insÇok saol canim benim.
Ameliyat icin full narkoz verdiler ve benle birlikte bebekte uyudu ameliyatta ayikma sonrasinda bebegi anne karninda rahatsiz ettikleri icin erken dogum olabilir diye 3 gün boyunca dogum sancisi giderici serum verdiler hamilelerin %25 in de ameliyat sonrasi erken dogum riski olabiliyormus ama dün kontrolüm vardi hersey yolunda
Senin de basin sag olsun canim Allah babanin mekanini cennet eylesin rabbim sabirlar versin bak hamilesin sen üzüldükce bebeginde üzülülür biliyorum kolay degil ölüm hepimiz icin rabbim sizlere uzun ömürler versin..
Yavas yavas onlarda gider insallah canim kisa zamanda rahatlarsin..Çok az kusmam oluyo ara ara da bulantim doktor doğuma kadar sürebilir dedi ama şükür o sürekli bulantı hissinden Her yediğimi çıkarmalardan kurtuldum çok kötü bi donemdi şimdi bebeğim hareket ediyo hamile olduğumu tam anlamıyla hissedebiliyorum kilo almaya basladim kan ilaçlarını alabiliyorum herşey yoluna girdi ama buyudukce de ağrılar basliyo hamilelik zor is :))
Ne güzel kizlarimiz olucak insallah :) isim ne düsündün karar verebildiniz mi?saol cnm allah razi olsun ole elimizden bisey gelmiyoki malesef rabbim bana dayanma gucu olarak bebgimi verdi hamdolsun cnm benimkide kiz rabbim hayirliaiyla kucagimiza almak nasio etsin evlatlarimizi ins
insallah cnm saglikli olsunlar allahin izniyle dusunduk cnm simay selin olcak allahin izniyle ins sen ne dusunuyorsun?Ne güzel kizlarimiz olucak insallah :) isim ne düsündün karar verebildiniz mi?
Merhaba,Canim nasilsin hersey yolunda mi?
Aramizda sadece 1 gün varmis :)Merhaba,
Bugün 27+2 olduk, çok şükür herşey yolunda:) Mide yanmalarım bu arada inanılmaz düzeyde. Ağrı da uyutmuyor, bütün gün sersem gibi dolaşıyorum uykusuz bir şekilde. Doktorum gaviscon vermişti ama o bile etki etmiyor. Sizlerin farklı bir çözüm yolu var mı:)
Bu arada bende cok aciktigim icin sabah 6-7 gibi ayaktayim sonrada uyuyamiyorum benimde karnim aciyor uyurken onun icinde doktorum yastik tavsiye etti onu kullaniyorum iyi uyuyorum artikAramizda sadece 1 gün varmis :)
Benimde migde yanmalarim bu aralar cok zaten 7. Ayin icinde cok oluyormuş..
Ben rennie duo kullaniyorum bayagi rahatlatiyor sanada tavsiye ederim benim doktorum colayi da önerdi oda iyi geldi..
Merhaba Irmakumut sırtüstü yatamıyorum, soluma yan yattığım zaman da benim de karnım acıyor. Nasıl bir yastık kullanıyorsun karnın için? Bir de nasıl kullanıyorsun?Bu arada bende cok aciktigim icin sabah 6-7 gibi ayaktayim sonrada uyuyamiyorum benimde karnim aciyor uyurken onun icinde doktorum yastik tavsiye etti onu kullaniyorum iyi uyuyorum artik
Merhaba canim bu yastik ay seklinde aslinda dogumdan sonra bebekler icinde kullaniliyor bacak arama koyup øyle yatiyorum cünkü bacak kapattigimiz icin kasik ve karinda aci oluyormus yastik olunca cok rahat oluyor eger bulamazsan o yastiktan normal yastikta olur silikon bas yastigi almadan önce onu kullandim bendeMerhaba Irmakumut sırtüstü yatamıyorum, soluma yan yattığım zaman da benim de karnım acıyor. Nasıl bir yastık kullanıyorsun karnın için? Bir de nasıl kullanıyorsun?
Merhaba canim evet basladim ben ilk olarak zibin battaniye alt degistirmeligi felan aldim dünde odasini aldik hali perdesi de tamam puset araba vs.. kaldiMerhaba,
Bebek alışverişlerine başladınız mı?
Merhaba, hastane çıkışı, battaniye, bebek arabası gibi şeyleri aldık. Doğumda hastaneye götürmemiz gerekenleri de hallettik. (yakası çıtçıtlı gecelik, biberon, yenidoğan bebek bezi vs)Merhaba,
Bebek alışverişlerine başladınız mı?
Bu bebek alışverişi işi bir derin kuyu. İçine girdikçe daha da derinleşiyor. Bebek arabasını seçtim ama ne olur ne olmaz diye daha almadım. Hastane çantasına neler koymayı planlıyorsunuz? Bir de kaçıncı hafta itibari ile hazırlamak gerekir çantayı?Merhaba, hastane çıkışı, battaniye, bebek arabası gibi şeyleri aldık. Doğumda hastaneye götürmemiz gerekenleri de hallettik. (yakası çıtçıtlı gecelik, biberon, yenidoğan bebek bezi vs)
Ben yurt disinda yasiyorum burda maxicosi ve eve cikarken giydirilecek kiyafet gerekli digerlerini hastane karsiliyor yani bi fikrim yok bu konudaBu bebek alışverişi işi bir derin kuyu. İçine girdikçe daha da derinleşiyor. Bebek arabasını seçtim ama ne olur ne olmaz diye daha almadım. Hastane çantasına neler koymayı planlıyorsunuz? Bir de kaçıncı hafta itibari ile hazırlamak gerekir çantayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?